Много, ама наистина много се радвам за вас! 
Бубка, силно се надявам Габ да не хване нищо, остави чифлика, ами стига им на децата с тея вируси...
Много, ама наистина много се радвам за вас! 
и дано не лепне и Габ от тоя вирус. Аз още се надявам мъничко да успеем да дойдем поне за една вечер на Чукурово и да се сберем всички подобаващо. 
Много се радвам за хубавите новини
. И дано се разхлажда скоро при вас, че напълно те разбирам какво ти е. Лошото е, че прогнозите и при нас са пак за жеги до края на седмицата,
)
Моето е от чешещите до припадък, рани си прави чак от дрането. Ще го преживеем и този период. Голямо гуш и за вас
И искренно ти пожелавам да намираш повече време за себе си
. Разбирам те колко е трудно от собствен опит, Дани почти непрекъснато виси на полата ми, ако не е в ръцете ми 
. На Дани не му беше зле с тях де, то даже не можа да разбере детето, кой го иска и кой не, то се радваше на всички. Виж майка му, доста се поизнерви, уж беше се разделила с някое и друго килце, а от нерви си ги навакса на бързо пак
. Сега пак е на стартовата линия и търси душевен мир със себе си, за да започне отначало
.
.
сигурно се разболявам
с две думи вече сме без маймунски гъз и двамата сме доволни 
по време на моето отсъствие бях прочела нещо,което ме
ти сериозна ли си
за какви филии говорим,че аз на моя не мога да му натъпча една,кво остава за 3 на ядене
обясни ми тоЗ феномен,плийЗ 
в момента се мъчи да пробие втори и не ми се мисли кво ме чака - всъщност то вече ме почнА
3 думи и свързване на изречения,тва е супер добре,при нас може би към първи клас се очакват подобни постижения
хмм,трябва да взема да ви го запиша,голЕм талант е 
само може да се радваш,че имаш такива добри помагачи около себе си
Дани е разкошотия както винаги 
къде е Габ,че нещо съм изтървала
и разбира се дано го подмине тази напаст
пак ли ще ходите нейде - Чифлици-мифлици,не се спряхте бре хора 
бтв,моя започна тва да го прави когато не иска да пие или яде повече,но лошото е,че си го прави и ей така между другото,което вече е налудничавото
винаги съм знаела,че след толкова лошотия не може да не изгрее слънце и на тяхната улица 

голЕма треска ме тресе за таЗ последна гад 
като имаме предвид,че ти ги износваш докрай,че и повече,нищо чудно да се сдобием с еднакви РД с второто
зъби 
другият път вече ще изреждам поименно липсващите

. И дано се разхлажда скоро при вас, че напълно те разбирам какво ти е. Лошото е, че прогнозите и при нас са пак за жеги до края на седмицата,
Иначе жегата тук отмина - беше за 2 дни и това беше...сега е 19-22 С и се живее чудесно.
защото в къщи е 26 С.
И танците му като на Нико с много чупки в кръста.
Кво ще ги правим тези галантни младежи не ми е ясно.

ТЕзи дето са поникнали се опитвам да ги мия аз - къде успешно, къде - не...Тя си гризе четката с голямо удоволствие. Все още така дребна - измерих я около 77см, не знам има ли 10 кг, но много подвижна, дива и за секунда не се спира
...Все още не яде почти никаква друга храна освен пюрета, но намерих начин да я накарам да яде плодове - пасирам цял плод, две лъжици вода, колкото да минава през сламката и хайде - всичко се изсмуква за норматив. Пие много неподсладен чай и айран, но вода - не толкова. Дайте идеи как да пробутам домашна храна, не искам да я тъпча с тез' ми ти бурканчета
Не ми се иска да я оставям гладна, много жестоко ми се струва
)
)
. Довечера ще му готвя риба, че поне риба не ми е отказвал досега, дано и тази вечер да я яде
.
Преди малко забелязах, че едната ръчичка му е подута - там където беше едната ваксина, а другата не е. Има и още малко температура. Психясах и отивам да го видят, че и риванол нямам в къщи, та ще мина и през аптеката да взема, че да правим и компрес някакъв.
Направо ми иде да гърмя наред с тези ваксини....мамицата им.

Чакам го всеки момент да се прибере. Вече много ми липсва 

Дидка, много ми се ще да се съберем като за последно, защото нали после тръгвам и няма да ви видя цяла година. Да се наприказваме, да се напием-пък къде без теб 

А първоначално като започнах да пиша в темата и аз бях там и си викам "А, още едно момиче от Ню Йорк 

Но обикновено 9:00 - 9:30 сме станали. После на обяд спи по 2,5-3-3,5 часа.
Ама то майка му и баща му все по леглата, на кого да се метне, горкото. 

И браво на баща ти! 
Не, че ми пречи на мен. Аз, че ще си отспя чак на Онзи свят, то се знае, ама Ели как ли ще го приема.
До тогава сигурно ще сме ѝ направили стаята, ама дали ще иска да спи в нея... Тези с опит да казват и дават идеи!!!! НАНДИ, ТИ СИ МИ НАДЕЖДАТА!!! КАК СЪЧЕТА СПАНЕТО С МОНИКА И СОНИ???

Просто се дразнех на времето което отделя на животните, без да осъзнавам, че освен хоби, за него това е и работа, и задължение. Той мен също не ме ревнува, не съм му дала повод. А и с едно на ръце, друго в корема - кой ще ме вземе
А за подписа - когато сключвахме граждански брак, жената в ритуалната зала каза: "Пред закона на Република България и пред закона на собствената си съвест, вие сте съпруг и съпруга" Тази част много ми хареса, но не се събра в подписа 

За сега не искам изобщо да се променят нещата..