С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 239
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Честит първи учебен ден на учениците! Само 6-тици да носят вкъщи и много успехи да имат в училище. Peace

Е, прочетох ви най-накрая...

Нелли, дано децата вече са добре! Praynig

Lussy, стискам палци твоите болежки вече да са се уталожили. Praynig За Венци - че той е почти с параметрите на Нико и не разбирам това ти желание да го тормозиш детето с квот се сетиш?! Апропо, как му се отразяват пробиотиците?
За храненето - Нико понякога кара само на кърма..и не суче кой знае колко, друг път наваксва...ама изобщо не си вкарвам такива мисли като твоите. newsm78 Дали пък аз нещо не съм в ред?! Mr. Green Thinking

djidjonka, честито ви ново легло!  Mr. Green

jenajena, благодаря за окуражителните думи - имах нужда. Оказа се, че Рая посвикна сякаш и то доста по-бързо от очакваното от мен. Днес отиде с желание и дори бяха затворили вече врата, че позакъсняхме 2-3 мин и тя се притесни да не би да не я вземат. Много беше смешна като вика: Бързо, мамо! Бързоо! Simple Smile

Дано се наредят нещата и при вас! Стескам палци мъж ти да си намери по-добра и платена работа! Hug

Напълни ми очите със сълзи на умиление като прочетох похвалата на учителката на Вики! Пожелавам си някога и аз да чуя такива думи. Hug Heart Eyes

SYMa, завидях ви! Wink

Ох, и да се оплача от нещо - на Валентин явно татко му много му липсва, защото си е харесал един друг татко от площадката /неговото дете също е Валентин Laughing/. Постоянно ходи да се гушка в чуждия татко, а по принцип бяга от непознати хора. Много неудобно ми става, страх ме е да не започне да казва "татко" на някой чужд тати и после да ям бой от някоя мама  ooooh!.

Laughing Joy hahaha Извинявам се, ама така ме напуши смях... Laughing Рая по едно време като видеше Юки-къдрюки на новините по бтв и му викаше "тати" Joy Та добре, че мъж ми си е все при нас и се знае точно кога е зачената, че иначе не ми се мисли Simple Smile

Lussy, супер че ваксината е минала без проблеми при Венцулин. Ама никва Т ли не вдигна? Rolling Eyes

nandi, добре, че се разписа. Реших, че съвсем си ни отписала.
Ау и се сетих - Честит имен ден и на теб и на всички скрити Вяри, Надежди и Любови!  bouquet

Tedy, как е Марти? Избиха ли нови зъбки?

Desi_shisha, Myst, честити ви нови жилища! Само хубави преживявания там. Peace

При нас нещата сякаш започват да влизат в релси..поуспокоихме се покрай на Рая училището, взе да ѝ харесва, има си нови пирятелчета... Нико е от палав, по-палав, но си го обичаме повече такъв. Mr. Green Аз съм във вечна сесия...уча сега фламандски и вече откачам - зловещ е този език, ама няма му се дадем, ако ще да оставаме тук. Mr. Green

# 226
  • Варна
Чета ви, ама нямам много желание да пиша. Както споделих във ФБ, Валентин ми отказва всякаква храна освен кисело мляко и АМ и съм ужасно притеснена за него. Дори солети, бисквити и кремчета отказва. Освен това е сополив вече повече от седмица, водих го пак на лекар, уж гърлото и гърдичките са ОК, обаче нослето не спира да тече, а отпушването и пръскането на спрейчета е свързано с неистови ревове от малкия и криво настроение и просто вече съм на ръба Sad. Отделно ми вдига Т от време на време, не е висока - 37-37.5, ама много странно защо постоянно е нагоре-надолу /не давам нищо за свалянето ѝ, педиатърът каза до 38 да не давам нищо/. Иначе по принцип си е жизнен, има енергия, откъде ли я черпи като я кара на фотосинтеза newsm78.

За да е пълна картинката, от днес и аз съм настинала, отделно от около седмица си влача едни адски болки в стомаха, но нямам време да отида на лекар, а и не ми се иска да мъкна малкия по болници, а няма на кого да го оставя. Преди време пак имах такива проблеми, изследваха ме, оказа се че нищо ми няма и си минаха от само себе си. Явно на нервна почва ми се случват тези неща, защото и предният път бях изнервена като ми се случи.

Та така, едно тъжно и тегаво ми е напоследък, в унисон с времето, ММ ми липсва ужасно, а остават още почти 3 месеца, докато се върне.

Луси, на въпроса ти - разсъхна се работата с нашето ходене в САЩ, в базата, където е ММ, не пускат външни хора, вариантът е да излезе на квартира и да си покрива разходите от-до, което прекалено златно ще ни излезе /наред с билети и визи/, та няма да ходим У Америка тоз път. След година-две, когато почти сигурно ще ходи за цяла година там, ще има осигурени условия за семейството си и тогава ще отидем...

Изчезвам, че алармата се обади след 4-часов следобеден сън.

# 227
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ.

Честит първи учебен ден!

Честито жилище и на Муст.

Тони,видя ли,че няма нищо страшно,децата свикват бързо,а там им харесва.

Луси,как са нещата при вас?

Днес и за нас беше "първи" учебен ден.Мисля,че Луси беше питала-досега Мариела беше в частна ясла,защото я приеха още на 05.05 в държавна,но учебната година започва от септември,та трябваше все някъде да се подвизава. Сутринта Мариела реши,че ще се глези и мрънка,но като я пуснах при играчките,бързо,бързо ме забрави.Отивам да я взема одеве,преоблякли я,защото и дали да пие айрян от чаша и тя се поляла-ми логично та тя неможе да пие от чаша,като съм занесла биберон за водата,явно е ,че не борави с чаши   Sad Shocked
Иначе ММ претърпя операция за изправяне на носната преграда,и сега милият е с едни тампони в носа,неможе да диша,едвам яде,едвам пие.

# 228
Ох, бе що така някои спят по 4 часа, други не.. а и майките им се фукат  Mr. Green

# 229
Деси, честито жилище! Да сте здрави и щастливи в него!
Теди, много е красива роклята.
Тони, радвам се, че детето започва да свиква в градината.
Марте, желая успех в търсенето на работа на ТМ, дано скоро намери нещо, че да не се притеснявате.
Аз не съм много в настроение за писане, но не знам как решихте, че имате най-беззъби деца, Гого е на година и 4 месеца и няма  н и т о    е д и н  зъб. Simple Smile

Честито жилище и на Myst!

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 10:23 от *milly*

# 230
  • До морето :)
Юхииии, живи ли сте? И аз съм от непишещите, само четящите, а то почти няма какво.  Crossing Arms

Мили, трябва да го впишем Гого в първа страничка за най-късно излязло зъбче. Сега трябва да намерим и най-ранното. Май беше на Ния на Зазка   newsm78

Гале, ние сега се учим от чашка да пием, ама голям зор. Като забоде главата надолу и как да пие. Не я намирам в интернет, но помня, че беше ня1какви стотинки. Съвсем обикновенна, пластмасова, но от едната страна е леко изрязана (там където по принцип пречи на нослето). Много ни е удобна.
Бързо възстановяване на ТМ.

Мария, дано по-бързо минава времето до завръщането на ТМ.   bouquet

Тони, радвам се, че Рая добре приема градинката.

Myst, честит ви нов дом. Само с усмивки и щастливи мигове да е изпълнен.  Hug

Теди, роклята и на мен ми харесва.  Grinning

За нас - пффффф, какво е това чудо. Снощи като заспа в 23:30 и в 00:30 като писна. Ужас! Сънува ли нещо, боля ли я? Не знам, ама в чудо се видях. Дадох ѝ Нурофен, измих ѝ лицето, поуспокои се и ми заспа в ръцете. И в 3:00 като скокна, та чак в 5:00 заспа, бесня, рева, гъделичка ме, лудница. Накрая стана в 10ч. и режима ни днес ще е страшен.  ooooh!

# 231
Момичета, чета ви чат-пат, но време за писане нямам грам! Дано не ни забравите  Confused Лудницата при мен е пълна, трудя се на пълни обороти и рядко знам в кой часови пояс се намирам, ден ли е, нощ ли е. Много пътувам и детето ми липсва ужасно  Cry Като почнете да се оплаквате, че нямате грам почивка от децата, да знаете, че ви завиждам ужасно, защото можете да сте до тях, а аз не мога да съм моето  Cry Cry Cry
Фифо го е тръшнал някакъв вирус, подсмърча и подкашля, но с хомеопатични капки Комкалор, вит. С и още едни сироп за кашлицата мисля, че преборихме вируса и снощи е спал без да се буди иси е дишал добре.
Ами това е, скъпи мои, обичам ви и ви мисля, просто време няма! За Луси, Хера, Нелли, Тони, Бисквитке, Мариетка, Бубенце, Лече, Марте, Сима (ще се обадя за разходката, но не знам кога), Женка и всииииички останали  - Hug Hug Hug Hug

# 232
Момичетаааа, здравейте, как сте? Hug Hug Hug Hug
Ние с малката се върнахме от едноседмична почивка във Велинград, бях с нашите и много добре ми се отрази bowuu Масажчета, сауни, парни бани и плуванееее...и две детегледачки за разкошшшш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега съм заредена, но ММ ще работи следващите две съботи и недели, та бързо ще ми се стопят батериите.
Иначе при нас - храненето е ужасно - не яде, не яде и не яде друго освен мляко и хляб...Няма месо, няма зеленчуци. Дойде ли време за хранене искам да бягам в дън гори Тилилейски Confused Много е гадно детето да си затрваря устата за всякаква храна, МарияHug
Хоупче и за теб много  Hug Дано успееш скоро да наваксаш с Фифо.
Мист и Деси - честит нов дом Hug и на двете. Аз очаквам нашата сделка да приключи скоро, ама кога точно - не знам. Не е това за което мечтах, но е това, което можем да си позволм. Някой хубав ден - повече Simple Smile
С чаша пие добре Али, но зависи какво е количеството вътре - ако е много близо до ръба може и да се полее порядъчно.
Друго не се сещам, освен много  Hug Hug Hug И се явявайте на отчет (знаете се кои), че темата съвсем запустя и ми е мъчно, с толкова хубави емоции я напълнихме в началото Hug Hug Hug

# 233
  • на североизток
Здравейте,момичета!

Много ми липсвате, но едва намирам време да стигна до форума и да прочета по някой ред.
При нас - децата са добре - баткото започна втори клас, каката е на предучилищна, а Ния беснее. И тя не дава да й сменяме памперса, сърди се, когато не я разбираме, а иска нещо и много, много бърбори. Като че ли изведнъж порасна това дете Simple SmileВ началото на октомври ще ходим на поредната контрола за бъбречето и се надявам нещата да са наред.

Бисквитка, радвам се, че сте си изкарали страхотно на почивката.  Hug

Мария
, силно те прегръщам Hug Предполагам, че ти е много трудно в момента. Пиши как сте с Вальо.

Деси, Мист - честит ви нов дом. Да го напълните с много радост, щастие и прекрасни моменти Hug

Хоупи, напълно те разбирам как се чувстваш - и аз с тази работа не знам къде се намирам, почти нямам време за нищо и се опитвам да обръщам внимание и на децата, но ми е адски трудно и се чувствам много уморена на моменти и виновна, че нямам достатъчно време за тях.

Прегръщам ви всички и дано да имам повече време да се разписвам тук Hug

# 234
Няма я Луси и темата взе да умира... с това темпо ще я пишем тази темо до следващите рождени дни.  Mr. Green

А Рая пък изпада в истерия като ѝ казваме, че скоро и мама ще ходи на работа - не дава да работя и това е! ooooh! Как ще се оправяме с нея - не е ясно... Дано е период и да мине, че явно сега свързва работата на тати и невзимането ѝ от него от детската градина...

А и на мен вече ми се иска разнообразие - някак работата от къщи не ме удовлетворява много, много... Thinking

# 235

Лелеее..То имало тема! Аз мислих, че отдавна е закрита и никой вече не пише  Crazy
Не съм влизала от как сме се прибрали..

Гледам пак много болни в България...не се учудвам, ама никак  Tired

Не успях и много да ви изчета, набързо хвърлих по едно оченце само   Blush

На мен по принцип тук ми е много по-приятно да пиша отколкото във Фейсбук и ще се радвам ако си подновим темата и тя пак закипи с пълна сила   Heart Eyes

Ние за моя РД бяхме резервирали една страхотно романтична къщичка край езерото и изкарахме там два дена. Не ми се тръгваше накрая, беше невероятно зареждащо..мм  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Снимки предполагам, че мъжа ми ще сложи във ФБ и ще пусне няколко и на моя профил, за който иска да гледа  Wink

На 20-ти беше и РД на Габриел. Но нали в БГ правих детско парти, тук го отбелязахме само с подаръци, торта и ресторант... За съжаление тук няма с кого да правим хубави детски РД партита..  Tired

Нанди, нали не си ни забравила и ще ни чакаш ноември?  Mr. Green

Луси, този лимфен възел..следи си го, наистина. Ако не расте и не се променя, не се зачервява, не би трябвало да е проблемен.

Завиждам на всички сдобили се с  жилище. Ние кой знае още колко ще сме си под наем  Tired  Tired  Tired
По този повоод мернах питане във ФБ "Кога ще отделяте децата в собствена стая", та да отговоря- когато имаме такава  Laughing  Mr. Green  Joy

Нали знаете, че всяка събота водя Габ на БГ училище, та и днес така, денят е запълнен, което е добре. Докато той е на училище, аз сядам с Рафаел в едно заведение, после отиваме в градинката на училището, където има и други деца и много играчки-колички, къщички, пързалки и той играе, а аз релаксирам, като само хвърлям по един поглед да го нагледам и това е.  bowuu

До скоро  Hug

# 236
  • София
  love001
Жива съм, ама време не остава за писане! ooooh! Тази учебна година нещо в повече ми идва! Ще пиша, ама като ви изчета,че дори не знам за какво си говорите-видях само, че не сте изписали много! Peace
Освен всичко останало се опитвам да ходя и на работа и съм зачела "Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет" на Робърт Пърсиг....На философска вълна съм.... и на джазова-напсоследък свиря само джаз на пианото!
 Всички се хремявим нещо от няколко дни-дано да не се задълбочат нещата! Praynig
Изпращам ви големи усмивки и целувки от нашето голямо лудо семейство! Hug

# 237
  • Стара Загора
Борис е буден...ама нещо в кондиция. Мислех да не пиша докато е буден но тази тема съвсем умря Twisted Evil
Марте какво стана с ТМ-то ти...прочетох преди време, че е останал без работа Tired Но време за задълбочено четене нямам и аз. УЧеник и бебе...луда съм Crazy
С Мариетка се абравихме...ама аз съм си виновна де...но вече съм в града и ще се виждаме...чакам и душката да ме удостои с внимание Twisted Evil
Слави домъкна някви сополи пак у нас...та аз и Борис по бързата процедура Mr. Green Но вече ги овладяхме дет се вика /да си чукам на тиквата/
РД-то на Славни мина страхотно...беше в петък. В събота ходихме до Търново вечерта на Звук и Светлина на Царевец...беше вълшебно. Никога не бях ходила и сержа ми беше обещал да ме зваеде /той нали е учил там и го е гледал много пъти/ и сега след 87 години успя да ме заведе. Снимки има разбира се....обаче до мен едни младежи голямо целуване се целуваха и постоянно ме блъскаха та...фокуса ми е малко измислен Mr. Green А сержа констатира, че не били женени най-вероятно за това така се целували Twisted Evil
Боример е...Боример Twisted Evil
Зъби има...ама незнам колко- Смотана майка съм...па и детето ми такова и не ми дава да ги преброя но отдолу е наредил всичките...отгоре предната ограда да...назад незнам Crossing Arms хапеме като бъркам с пръста и съм го оставила на произвола.
Биха му мин.месец последната за сега ваксина. Мина без Т и т.н.
Не говори, с памперс е, с биба е...абе въобще...
Айде после пак.

Малко снимки

# 238
 ...викам да се появя да сложа Flowers Rose Flowers Rose за темата  Mr. Green

Няма я Луси и темата взе да умира... с това темпо ще я пишем тази темо до следващите рождени дни.  Mr. Green

ето,един човек да ме оцени по достойнство Naughty Sunglasses

сега ще ви кажа причините поради които аз не пиша:
1.нямам време да се обърна
2.имам доста натоварен график в работата
3.В. е непоносим от около 2 седмици насам
4.не обичам да водя монолози
5.започнах да губя нишката на събитията...

относно това,скоро се бях замислила,че темата така и така ще умре когато всички се юрнем на работа,но дотогава за повечето от нас има още 7-8 месеца,защо да не ги използваме да си прекарваме времето приятно и да споделяме добро и лошо...
от друга страна пък като съдя по себе си и виждам как не мога да се завъртя без да се ударя У В.,ми става ясно,че ако и другите са така,едва ли им е до писане...
и сега ще бъда лоша,да не се чете от хора със слаба психика и прекомерно тънкообидни Mr. Green
не мога да разбера и никога не съм го разбирала това как може да има хора,които нахлуват в темата,зададат си въпроса(незнайно на каква тематика),без да се включат по никаква друга тема,без дори да кажат 2 думи за техните собствени деца.не че не бих отговорила на такъв човек ако знам отговора и той наистина е на зор,но някак си го усещам като липса на уважение към останалата част от колектива.(тук не мога да не спомена Вълкова,която преди време имаше пост,който ми направи много силно(добро) впечатление...но не ми се навлиза в подробности)
и разсъждавайки в тази насока бих предложила на такива хора да ползват фейсбук за това,там е мястото за бързи въпроси и отговори,без да се обясняваш и навлизаш в подробности за житие и битие.
от друга страна пък напоследък наблюдавам тенденция на изместване на темата във фейсбук,което със сигурност ще доведе до загиването на последната Naughty затова и там не съм отговоряла на прекалено обширните въпроси  Peace
както се казва за всяко нещо си има времето и мястото  Peace

и сега по същество - къде се покриха всички(които пишеха тук)?използвате последните топли дни за разходки,прекалено заети сте,доскуча ви темата,върнахте се на работа...всяко едно от изброените може да бъде основателна причина,но защо пък не влезете и не я споделите...
честно казано съвсем загубих нишката на събитията с малчовците и вас самите напоследък...
единствено се чувам с душката и Мариета и то рядко,но да кажем,че съм в течение...всичко останало ми е мъгла...аааа,всъщност Тони и Шени също донякъде са ми ясни,от статусите си във фейсбук Wink

и тъй като искам този пост да си остане на тази тема и също така искам да чуя вашето мнение по въпроса,няма да го товаря с излишна информация за нас...
ако има интерес към темата,ще се включа с подробно инфо Peace

п.п.надявам се да сте ме разбрали правилно и поста да не бъде обект на лоши размисли и страсти  Mr. Green

# 239
  • До морето :)
Аз вадя компютъра само докато елена спи, че иначе е лепната за него и все иска "Ко-ко", "Па-па", Мечо" и тъкмо ѝ ги пусна и тя вече е с ново желание.  ooooh! Отделно се научи да го изключва от копчета и да вади устройството за дискове, та... А докато спи, гледам да свърша някоя и друга работа. Иначе и аз забелязвам, че малко по малко темата се измести във ФБ, но там е по-лесно. Пишеш въпроса и директно се отговаря.

Шени, завид, завид за почивката. Ние И тази година май ще пропуснем. Свободните месеци на ММ са Октомври и Ноември, но не се очертава да идем някъде.  Tired

Хера, и аз искам за Звук и светлина, пък.  Crossing Arms А за обещанията: ММ все още го чакам да ме заведе във Военно-морската им база, на отворените врати, както и на стрелбището, да стрелям. Поне скоро го питах какво ми е обещал и сам си каза, поне не е забравил. Ама за първото вика:"К'во ще му гледаш, кораби!", а за второто: "Нали стреля на панаира с въздушната пушка на стрелбището!" Мъж!  Crossing Arms

Ние сме добре, Ели е 11кг. и 80 см. Биха ни предпоследната ваксина, добре я понесе, като изключим зачервяването на крачето. (това е онази, дето се бие на годинката, ама ние я отложихме заради жегите). Дивее, вече пее "Мила моя мамо" (клипче във ФБ по-късно), говори все повече и ТАКА ѝ е универсални дума за почти всичко.  Joy Бащичко.  Heart Eyes
Друго, друго - оплаках се във ФБ, дето ѝ изместих ръчичката, така че ще внимавам повече.
Иначе чакам майка и свеки да се върнат от гурбет, че да помогнат малко. Не, че ще им дам Ели да спи при тях, ама те да идват тука.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт