Е, прочетох ви най-накрая...
Нелли, дано децата вече са добре!

Lussy, стискам палци твоите болежки вече да са се уталожили.
За Венци - че той е почти с параметрите на Нико и не разбирам това ти желание да го тормозиш детето с квот се сетиш?! Апропо, как му се отразяват пробиотиците?За храненето - Нико понякога кара само на кърма..и не суче кой знае колко, друг път наваксва...ама изобщо не си вкарвам такива мисли като твоите.
Дали пък аз нещо не съм в ред?! 
djidjonka, честито ви ново легло!
jenajena, благодаря за окуражителните думи - имах нужда. Оказа се, че Рая посвикна сякаш и то доста по-бързо от очакваното от мен. Днес отиде с желание и дори бяха затворили вече врата, че позакъсняхме 2-3 мин и тя се притесни да не би да не я вземат. Много беше смешна като вика: Бързо, мамо! Бързоо!

Дано се наредят нещата и при вас! Стескам палци мъж ти да си намери по-добра и платена работа!

Напълни ми очите със сълзи на умиление като прочетох похвалата на учителката на Вики! Пожелавам си някога и аз да чуя такива думи.

SYMa, завидях ви!

.
Извинявам се, ама така ме напуши смях...
Та добре, че мъж ми си е все при нас и се знае точно кога е зачената, че иначе не ми се мисли 
Lussy, супер че ваксината е минала без проблеми при Венцулин. Ама никва Т ли не вдигна?
nandi, добре, че се разписа. Реших, че съвсем си ни отписала.
Ау и се сетих - Честит имен ден и на теб и на всички скрити Вяри, Надежди и Любови!

Tedy, как е Марти? Избиха ли нови зъбки?
Desi_shisha, Myst, честити ви нови жилища! Само хубави преживявания там.

При нас нещата сякаш започват да влизат в релси..поуспокоихме се покрай на Рая училището, взе да ѝ харесва, има си нови пирятелчета... Нико е от палав, по-палав, но си го обичаме повече такъв.
. Отделно ми вдига Т от време на време, не е висока - 37-37.5, ама много странно защо постоянно е нагоре-надолу /не давам нищо за свалянето ѝ, педиатърът каза до 38 да не давам нищо/. Иначе по принцип си е жизнен, има енергия, откъде ли я черпи като я кара на фотосинтеза

Като почнете да се оплаквате, че нямате грам почивка от децата, да знаете, че ви завиждам ужасно, защото можете да сте до тях, а аз не мога да съм моето
Масажчета, сауни, парни бани и плуванееее...и две детегледачки за разкошшшш