благодаря на теЗ,които за пореден път доказаха своята лИбоФ към мен
чувствата са взаимни 
нищо,че малко сте ме понасмели за храната,но поне сте ме изчели от игла до конец

хммм,значи сЯ ми остава да се притеснявам за крачетата
дадоха ми имена на някви светила У Софето,та ако се наложи ще стигам до там...тва не е шега работа
иначе правя масаж,но колко правилно го правя и дали ще има файда от него,се не знае 
тоЗ път ви захващам по ред на номерата(разбирай - действам с втори браузър
ама виж как бързо са се разписали хора,които са предусещали,че следващият път ще бъдат изтипосани на Стената на срама

Оливер,още ли имате проблем с храната
честно да ти кажа,си мислех,че сте преминали вече през тоЗ период 
Десимонке,как тъЙ сЯ не ползваш коламаска и епилатор вече
ами кво
бтв,мен не ме боли,нямам зачервено и т.н,мен точно това най-много ме притесни,щото нали казват,че лошите неща не боляли 
Джиджи,тенкЮ за логичното обяснение за възрастта и храната
хмм,не се бях замисляла,то аз искам все да гъчи,ама не става пусто
а и движението сега е много повече... честито ви легълце(аз не разбраФ дали е за вас или за Дани
)но ако е за вас,пожелавам да измайсторите У него и едно толкова чаровно момиченце 
Марте,знаех си,че Вики никога няма да те разочарова
много се радвам,че си възпитала и отгледала едно толкова добро дете,което ще ти бъде само повод за гордост
а с три такива - ще бъдеш истински богата
пожелавам да решите в най-скоро време ситуацията с работата на ТМ.знам колко е тежко и тегаво
за бебенцето - стискам палци да се оправят напълно нещата при него,защото няма по-голяма мъка на тоя свят от това да гледаш детето ти как страда

Нелкееее,тихо,щото точно от ония твоите 3 филии на ядене на Ели ми вкара тия филми
скоро пък се чух с душката и тя ми ги наговори едни количества на Боример,които със сигурност бяха повече от тва,което ям аз и съвсем се шашардисах - викам си моето гардже най-недохранено Сума,Сума...определено щеше да оглавяваш списъка на "изчезналите"
радвам се,че се яви
хубаво сте си изкарали,ама и ти си имаш едни сладурковци,само за ядене 
а къде заряза Ники по време на воаяжа си
това за прасците...може и да има нещо вярно
избягвам вече да чета У нета,че съвсем изтрещявам,ама ще хвърля едно око на таЗ теория 
Поли,верно ли има и мъже такваЗ порода
надявам се ти да си ок вече,че като помня аз как бях първите месеци и направо ми се 
леле,Мария,верно ли това с Вальо
на мен ми стана пък много мило и мъчно....дааа,сигурно му липсва тати,но все пак гледайте да не си намирате друг междувременно,че после да няма гърмежи из Варната,та чак У Пловдив да чуя
вие последно няма ли да го навестите,или се разсъхна работата 
Къщичке,и ние изоставаме със зъбите,споко
и май не само с тях
Галке,че Мариелката досега в ква ясла беше
миличката тя,всъщност тя ли е първото дете дадено на ясла от темата
радвам се,че и ти си по-добре вече 
охооо,Шениии,пак ли си тортоправила
вИднагически отивам да слухтя У фейса за новия ти феномен
2-3 думи за нас,щото нЕма много нови неща(с оглед възможностите ни
първо искам да кажа,че ваксината при нас мина безболезнено,за което благодаря на Господ от цялото си сърце,че камък ми беше заседнал на гърлото докато мине

иначе все една и съща,не е от тези деца,които се държат за полата ми(сигурно щот не нося пола и нЕма къде да се хване
В. също иска да му бъде дадено всичко,което аз взема,но за по-гадно не казва "дай",а "ъъъъ" или "аааа"

от два дни повтаря една и съща дума,която идея си нямам кво означава - "гаши" или "гоши"
виж сЯ да беше нЕкой Гого,грешка нямаше да има,но сега тепърва да му сменям името нЕма да стане 
мама,баба и тати се казват все по-рядко,в момента се говори на чужд език,непознат още от народите по света

днес ходихме на Манастира на Куклен(закрихме сезона
п.п.аз изчезвам
Ахахах колко нескормно звучи ама е така. Е, малко им се размаза грима, тк. ги транспортирах от София до Кърджали, но...и моят фасон беше смачкан, така че няма страшно 

/, бях се отдала на пълен двумесечен релакс, ............... обаче мама си замина и аз съм пак на пангара.
. Зъбите са 16, катери се по пързалки, пуска се сама, гони се с децата, слава богу не блъска, не удря, не хапе, но затова пък нея я тормозят.
И за да ми е по-весело явно и аз съм хванала гадния вирус и съм парцал