С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 43 333
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
ехоооо,пА съм Я Mr. Green

благодаря на теЗ,които за пореден път доказаха своята лИбоФ към мен Wink чувствата са взаимни  Hug

нищо,че малко сте ме понасмели за храната,но поне сте ме изчели от игла до конец Naughty
хммм,значи сЯ ми остава да се притеснявам за крачетата Whistling дадоха ми имена на някви светила У Софето,та ако се наложи ще стигам до там...тва не е шега работа Peace ooooh! иначе правя масаж,но колко правилно го правя и дали ще има файда от него,се не знае Mr. Green изчаквам месец-два и ако няма подобрение,отивам на второ мнение и евентуално физиотерапия Whistling

тоЗ път ви захващам по ред на номерата(разбирай - действам с втори браузър Mr. Green)
ама виж как бързо са се разписали хора,които са предусещали,че следващият път ще бъдат изтипосани на Стената на срама Joy

Оливер,още ли имате проблем с храната Thinking честно да ти кажа,си мислех,че сте преминали вече през тоЗ период ooooh!

Десимонке,как тъЙ сЯ не ползваш коламаска и епилатор вече newsm78 ами кво newsm78 бтв,мен не ме боли,нямам зачервено и т.н,мен точно това най-много ме притесни,щото нали казват,че лошите неща не боляли Mr. Green в интерес на истината си го нося още,но поне не расте засега Whistling

Джиджи,тенкЮ за логичното обяснение за възрастта и храната  Hug хмм,не се бях замисляла,то аз искам все да гъчи,ама не става пусто  Joy а и движението сега е много повече... честито ви легълце(аз не разбраФ дали е за вас или за Дани Thinking)но ако е за вас,пожелавам да измайсторите У него и едно толкова чаровно момиченце  Heart Eyes

Марте,знаех си,че Вики никога няма да те разочарова Peace много се радвам,че си възпитала и отгледала едно толкова добро дете,което ще ти бъде само повод за гордост Hug а с три такива - ще бъдеш истински богата Peace
пожелавам да решите в най-скоро време ситуацията с работата на ТМ.знам колко е тежко и тегаво Naughty
за бебенцето - стискам палци да се оправят напълно нещата при него,защото няма по-голяма мъка на тоя свят от това да гледаш детето ти как страда Peace

Нелкееее,тихо,щото точно от ония твоите 3 филии на ядене на Ели ми вкара тия филми  Joy скоро пък се чух с душката и тя ми ги наговори едни количества на Боример,които със сигурност бяха повече от тва,което ям аз и съвсем се шашардисах - викам си моето гардже най-недохранено Mr. Green

Сума,Сума...определено щеше да оглавяваш списъка на "изчезналите" Naughty радвам се,че се яви  Hug хубаво сте си изкарали,ама и ти си имаш едни сладурковци,само за ядене Heart Eyes
а къде заряза Ники по време на воаяжа си Mr. Green
това за прасците...може и да има нещо вярно Thinking избягвам вече да чета У нета,че съвсем изтрещявам,ама ще хвърля едно око на таЗ теория Naughty

Поли,верно ли има и мъже такваЗ порода Mr. Green Joy надявам се ти да си ок вече,че като помня аз как бях първите месеци и направо ми се  Sick

леле,Мария,верно ли това с Вальо Crazy на мен ми стана пък много мило и мъчно....дааа,сигурно му липсва тати,но все пак гледайте да не си намирате друг междувременно,че после да няма гърмежи из Варната,та чак У Пловдив да чуя Wink вие последно няма ли да го навестите,или се разсъхна работата Thinking

Къщичке,и ние изоставаме със зъбите,споко Whistling и май не само с тях  Mr. Green Joy

Галке,че Мариелката досега в ква ясла беше Thinking миличката тя,всъщност тя ли е първото дете дадено на ясла от темата newsm78 радвам се,че и ти си по-добре вече  Hug

охооо,Шениии,пак ли си тортоправила Sunglasses вИднагически отивам да слухтя У фейса за новия ти феномен  Naughty

2-3 думи за нас,щото нЕма много нови неща(с оглед възможностите ни Mr. Green)

първо искам да кажа,че ваксината при нас мина безболезнено,за което благодаря на Господ от цялото си сърце,че камък ми беше заседнал на гърлото докато мине Praynig Whistling

иначе все една и съща,не е от тези деца,които се държат за полата ми(сигурно щот не нося пола и нЕма къде да се хване Mr. Green),което ще рече,че мога да поемам глътка въздух от време на време,но имаме един основен проблем с него - той си търси разходката всеки ден като наследство,а мен понякога ме мързи да излизам,просто не ми се излиза и тогава става страшно Twisted Evil другият ми проблем е,че това ядене,което ви изброих миналия път се изяжда с 1000 маймунджулъци от моя страна,което си е доста гадно Mr. Green
В. също иска да му бъде дадено всичко,което аз взема,но за по-гадно не казва "дай",а "ъъъъ" или "аааа" Mr. Green аз обаче в повечето случаи му давам квото иска за малко и след това си го изземам,щото ако не го дам следва рев до небесата ooooh!

от два дни повтаря една и  съща дума,която идея си нямам кво означава - "гаши" или "гоши" Crazy виж сЯ да беше нЕкой Гого,грешка нямаше да има,но сега тепърва да му сменям името нЕма да стане hahaha
мама,баба и тати се казват все по-рядко,в момента се говори на чужд език,непознат още от народите по света Crazy

днес ходихме на Манастира на Куклен(закрихме сезона Mr. Green) и в момента съм като пребита...ама то малка пукница ли беше - бира,мръвки,цигари...е,те така моА да живея 100 години със или без лимфен възел Mr. Green

п.п.аз изчезвам Mr. Green следващият път като влезна на проверка,се надявам и други безследно изчезнали да са се включили подобаващо,щото в противен случай ще виснат на Стената на срама без право на обжалване Mr. Green

# 211

Тъкмо щях да кажа, че тортоправих и затова ме няма...Сътворих своя собствен шедьовър с две балерини от фондан и като за първи опит на човешки фигурки съм много доволна от себе си.  Blush Ахахах колко нескормно звучи ама е така. Е, малко им се размаза грима, тк. ги транспортирах от София до Кърджали, но...и моят фасон беше смачкан, така че няма страшно Simple Smile

юху  Crazy

само ние ли изоставаме със зъбите - на 12 месеца имахме 12 зъба и от тогава джан джун - нищо  newsm78

Ние на 16 месеца продължаваме да сме само с 6  Crazy

[/quote]

Май ние сме с най-малко зъби - на 16 месеца сме имаме само  5 зъба.   Crazy

# 212
Добрах се и аз най-накрая до компютър!
Започвам на ред и до където стигна,че бая време не съм се включвала Whistling

Мариетке Честито ви кръщене!Радвам се ,че при вас всичко отива на добре! Hug Ти си толкова добър човек,че заслужаваш много!
Марте Браво на Вики!Все такива неща да чуваш за децата си!Как няма да си горда майка....
А за ТМ...всичко ще се нареди!Всяко зло за добро!
Поли радвам се,че си "жива"!Всече съм си в София и ще дойда аз да те видя
Шени,Нели За вашите творения просто нямам думи!Наистина ви се възхищавам!На умението,тъпрението и отделеното време!  bouquet
Тони дано все така да й харесва на Рая училището!
Луси ние се храним точно като вас.Не мисля,че е малко.За стъпването на пръсти- дано се оправя бързо с масажи и обувки!
Жужииии завиждам ви!Аз с тия зъби вече не знам къде се намирам.Надявам се скоро и Марти да спрат да го мъчат

За нас: Върнахме се от морето на пожар.На Марти му потече носа и започна да кашля.Притесних се,струваше ми се,че кашля лошо.Оказа се,че просто сополите са по-гъсти и за това така звучи.Доктораката каза,че венците му са много "зле",очевидно ще излизат зъби,ама не се и учудвам!То това напоследък не е моето дете!Някакъв ужас е.А и вече си знам-като текне носа и следват зъби!
Ноооо пък се видях с варненки!Какво да ви кажа-мноооого са готини!Изкарах една страхотна вечер с тях!Ама честно-не го казвам ей така!Много ми беше приятна компанията ви момичета! Hug

# 213
  • при палмите и алигаторите,FL
 smile3503

Та-да-да
 къде са ви червените килими и духовата музика, когат кака ви се завръща  Mr. Green

Това горното, вместо вАпроса : Приемате ли заблудено Овци в редиците на темата.
Признавам, покрих се, до компа не припарвах/само колкото да платя сметките  Close/, бях се отдала на пълен двумесечен релакс, ............... обаче мама си замина и аз съм пак на пангара.
За протокола да отбележа изчетох Лусиндова от предната страница и от тази също, разбрах че си отглежда разни възли Hug, и също така че мистър В яде повече от Моник.

При нас нищо интересно, Соник на училище, Татито на работа, ние с Мончо у дома си се гледаме.
Както по горе намекнах, туй дете не ще да яде, кара осново на кърма. Манджи не ще, от пюретата се запича, плодове яде избирателно и то не винаги, зеленчуци не помирицва дори, виж кренвирши и салами хапва с кеф, обаче не е случила на майка Crossing Arms. Зъбите са 16, катери се по пързалки, пуска се сама, гони се с децата, слава богу не блъска, не удря, не хапе, но затова пък нея я тормозят.

# 214
  • София
Такааа, мислА да връхлетя най-демонстративно, да грабна приза за най-беззъба усмивка – цели 4 броя за героя - и да отлетя с метлата по живо, по здраво.  Mr. Green

# 215
Такааа, мислА да връхлетя най-демонстративно, да грабна приза за най-беззъба усмивка – цели 4 броя за героя - и да отлетя с метлата по живо, по здраво.  Mr. Green
Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug за мама
  love001  love001  love001 за малката беззъба красавица

A кой се оплакваше, че изостават с цели 12 зъба

# 216
  • До морето :)
и да отлетя с метлата по живо, по здраво.  Mr. Green
Към Бургас  Heart Eyes

Теди, само да ти кажа, че Ели ще върви по твоите стъпки май, да не чуе народна музика. Та я кажи на каква възраст е подходящо да я запиша на народни танци - 3-4 години?

Ние сме добре, здрави, все още не са но пробили въпросните 2 кучешки и така.

# 217
Ха, добър ден!!!  Hug

Успях и аз най-накрая да се докопам до форума, че да драсна и някой ред даже  Mr. Green
Имам толкова много да разказвам, че ако се опитам да го направя описателно направо не знам колко време ще ми отнеме Simple Smile В този ред на мисли да кажа, че преди празниците се опитах и написах един мега дълъг пост и като реших да го пускам нета на работа взе, че спря...

Та така...Ние сме горе-долу добре. Бяхме на хирург за пъпчето и засега проблем няма, но хирурга, като чу Вики как кашля и веднага ни изпрати при педиатъра в болницата, който доста обстойно прегледа детето. Оказа се, че има остъг ларингит или там какво беше и ни изписаха нови два сиропа. Обстойно и в спокойно състояние беше преслушана, нещо, което не се случи при педи и се питам как  тогава успя да чуе, че гърдите са й чисти след като Вики ревеше изтерично и се усукваше като змия, просто не знам... Слава Богу, че наистина са й били чисти, че съвсем щях да изтрещя тогава!!!
Сега уж вече сме добре след 10 дни пиене на сиропчета и инхалиране, но тази сутрин пак ми прокашля на няколко пъти и направо ми настръхва косата да не се разбуха пак като магаре  Praynig

В някакъв тъп период съм в момента...миналата седмица бях изпаднала в мега депресивно състояние  Crazy Даже си пуснах 2 дни отпуск хем малко да си почина, хем и да си излекувам детето. Успях да я свикна с инхалатора, от който до скоро плачеше и то неистово Simple Smile Сега вече са големи приятели с Mr. Panda и спокойно се инхалираме при нужда  Peace

Почивните дни бяхме на Боровец. Вики я бяхме оставили при родителите ми в Пловдив, защото уговорката ни беше с голяма група приятели да качваме в. Мусала  Shocked Еййй, нЕма такъв зор , казвам ви!!! Иначе е голям кеф и просто е невероятно колко далече може да стигне човек, ако пожелае!! Тъпото е, че не стигнах до самия връх, а останахме няколко души на няколко стотин местра под него, при леденото езеро. Просто въздуха стана много разреден и се задъхваш неколкократно повече, безобразна мъгла падна и стана влажно и много студено, а и  половината от групата вкл. и ММ каза, че са до тук!!! Аз съответно не разбрах, че останалите продължават нагоре и докато бях в  заслона да си взема чай, ги изпуснах да тръгнат нагоре без мен. Но не съжалявам кой знае колко, защото реално нямаше да успея да се насладя на гледката, за кяото бях тръгнала, защото всичко се покри в много гъста мъгла. Живот и здраве, съм решила, че пак ще го качвам върха и този път ще стигна до горе и защо не това да се случи заедно с Вики Simple Smile

По темите за каквото си спомням само пиша бързо и изчезвам, че няма време  Mr. Green
Зъби - 12 броя , чакаме всеки момент да пробият отгоре двата кучешки!!!

За танците - Виктория и тя много обича народната музика и изобщо да танцува й е много любимо занимание!

Лусинда, радвам се, че нямаш сериозен проблем, аколкото до хипохондрията ти, аз също съм склонна към таквоЗ чудо, ама гледам да се контролирам, че иначе се полудява! А за Мистър В. съм сигурна, че всичко ще се оправи с крачетата! В този ред на мисли, да кажа, че и аз заради тебе ще водя Вики скоро време на ортопед!!! Все пак що само ти да лудваш, като мога и аз  Mr. Green

Оффф, толкова от мен  Mr. Green
ай, хубав ден на всички  Hug

# 218
  • Варна

Десимонке,как тъЙ сЯ не ползваш коламаска и епилатор вече newsm78 ами кво newsm78 бтв,мен не ме боли,нямам зачервено и т.н,мен точно това най-много ме притесни,щото нали казват,че лошите неща не боляли Mr. Green в интерес на истината си го нося още,но поне не расте засега Whistling

Ами как... натюр  Laughing Laughing Laughing Стържа като замаяна всеки ден с бръснача  Crazy Епилатора го ползвам само за ръце и крака. Дано твойта работа в крайна сметка се окаже безобидна  Hug

Ама тези кучешките зъби верно растат много бавно  ooooh! Не стига че излизат супер трудно, ами ги гледам от 1 месец са пробили и още само връхчетата им се виждат  Crossing Arms

Ние се подредихме тоз път чудесно... Симона е с ангина и ларингит, пие АБ и за капак 2 вечери подред ходим да й слагат инжекция урбазон, защото имала голям оток в гърлото и било опасно да не се задуши през нощта  ooooh! Няма да ви казвам как реве, а тя горката вече и глас няма и се чува само едно свирене и виене... много е страшно  Tired И за да ми е по-весело явно и аз съм хванала гадния вирус и съм парцал  Tired

# 219
Ей,че неприятно ама,пак има болни дечица...Явно смяната на температурите веднага се отрази на дребчовците.От сърце пожелавам бързо оздравяване Hug

Момичета,днес завърши епохалното ми търсене на жилище.Купихме най-накрая.Търся от ноември,минах през невероятни перипетии,огледах 70 имота,65 от които бяха невъзможни за купуване.

Смятам да започна да пиша книга"Как да оцелеете при търсене на жилище,с бебе на ръце" Mr. Green
Втората част ще бъде "Запазете здравия разум,въпреки ремонта у дома".Утре си навличам работните дънки и се мятам да чистя,че е много мръсно.Само се чудя, Ина къде ще я вместя в ситуацията newsm78

Снощи купихме от Лидл един буркан бейби кисели краставички,на вечеря Ина докопа една и я омете със скоростта на светлината.Като започна да вика за още,направо се оцъклих.Ева е почти на седем и в живота си не е вкусвала кисела краставица,ама Инчето мaй ще е по-различна Laughing

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 23:31 от desi_shisha

# 220
Деси, подобно на твоята малка фурия, Митко също се облажи доста по-раничко с някои неща  Confused
ИИИ.. честито за голямата ви нова покупка! Много щастие да я изпълва Simple Smile

За мен новото от днес - следващата седмица ще ми махат арматурите от коляното. Шубе ме е единствено за спиналната упойка, надявам се док. да не послъгва, като казва че възстановяването ще е бързо. На следващия ден ще ме пуснат, спазарихме се уж за една нощувка.. пък да видим. Ако съм в състояние, ще поискам и сама да си тръгна, ма знам ли дали ще смея да си стъпя на крака!?

Децата са ОК и двамата. Баткото го стягаме за училище Simple Smile Под стягане разбирайте - купена много яка раница с динозаври (може и да съм се изфукала, ама в случай че не съм - пак Simple Smile) Има да вземем още 2-3 неща - тетрадки, фолио за подвързване на учебните помагала.. и така. "На есен с песен" си дойде..
Митко.. за него нямам коментар  Mr. Green Нещо между диво животинче и най-нежното същество. Смее се много, щурее, бори се с батко си, гушка се.. страшно се радвам че сме си заедно  Hug.

# 221
Не съм чела, още по-малко съм писала...ама това училище на Рая ми изпива мозъка и нямам нито време, нито желание да пиша...че то само нервозни ще да са ми постовете. Confused

За днес ще кажа, че ми звъняха в 10 ч да отида да си я взема, че повърнала...а тъкмо от 2 дни реши да ходи с желание и без грам рев....е те това е! ooooh!

Отивам да чета и да си попълвам пропуските и дано до нощес да успея, че да се включа адекватно. Сполай ви! Hug

# 222
Деси,Честито жилище!Много щастливи моменти да имате в него!  bouquet
Тони дано се оправяте бързо! HugЗа съжаление с градините е така и няма как да се избегне.
ДеСимонка да се оправяте бързо и вие! Hug
Нелка какво да ти кажа....в детските градини обикновенно имат народни танци,но не може да се очаква нищо на тази възраст.Според мен към 6г. е най-добре.Специално за народните танци не е нужно толкова рано да се започва,както например при балета и някои спортове.Аз например започнах в 6 клас.Преди това на други танци ходех

Момичета аз си търся рокля за една сватба.Приемам предложения за сайтове с хубави рокли (въпреки,че сигурно всичко разгледах вече),магазини или конкретна рокля
Какво ще кажете за това? newsm78

# 223
Теди,роклята ми харесва!

Къде са всички? newsm78
Ние закрихме летния сезон.Вчера и днес до обяд бяхме на Крапец.Не знаех,че е останало некомерсиализирано място на бг Черноморие.Нито един уличен търговец,нито една пластмасова китайска безумица и вълшебна рибена супа. Heart Eyes

От утре си имам първолаче Laughing

# 224
Здравейте и от нас с Бобо:)

Изгубихме се някъде там между морето и планината, цяло лято натам-насам..... вече сме и новодомци,  много промени за кратко време Simple Smile
Надявам се скоро да имам нормален интернет, за да мога да наваксам с четенето....

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт