С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 140
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
nandi, уби ме с тези сверки и справки. Simple Smile Mr. Green Laughing

Ние уж сме по-добре - т.е. аз и децата- Рая се оправи за 24 часа от повръщането и сега е добре..вече се храни добре... Мъж ми се раздвижва сам...вече 2 ден е без гипсовата шина, още му е трудно съвсем да обръща и отваря нацяло ръка, но и това ще се случи, вярвам. Само дето 3 дни след АБ дето ги пи за абсцеса се разболя и той. ooooh! То бива слаб имунитет, бива, ама това негово на нищо не прилича... ooooh! Сега се налива с фервекси и чайове с мед. Tired

Добрата новина е, че дядовците ни пристигат до час с кола пълна са разни вкусни неща като лютеница, компоти, луканки, домашни пилета, сирене и домашни плодове за деца, вино от новата реколта и отлежалата домашна на баща ми...абе голяма работа - както казва Рая. Тя си чака Бейк ролс-а и луканката като наследство и телефона с принцесите, разбира се. Mr. Green Милите намръзнали са се по пътя, че в Германия и Австрия ги валял сняг, но ще ги оправим тук с греяна ракия и ще си починат седмица, преди да ги пуснем по обратиня път.

nandi, ще ги пробваме тези близалки другия път - сега чудна работи свърши спрайта, разгазиран със сол, която помага задържането на течности в организма и глад. 24 часа почти без храна, само спрайт /натриев цитрат/ и половин препечена филийка със сирене. Вода на малки глътки и така...сама се справи с неразположението и се гордея с нея. Whistling
Сега да видим кекавият ѝ баща как ще се справи...май ще го държи повече. Thinking

И моят компютър за малко да сдаде багажа..ама мъж ми го закрепи - дано издържи повече...ще видим...

# 466
  • Сливен
 Heart Eyes Eх, че сладко бръмбърче си имаш nandi  Wink Много е пораснала малката кукличка Simple Smile

Тони много се радвам, че Рая е вече по-добре, дано всичко отминава и да не ви закачат скоро вирусчетата  Hug Хубаво и весело изкарване с дядовците Wink

За нас - Елито е вече на финала с "варицелата", пъпките се белят и отминават, сравнително леко я изкара... Малко и се обърка режима днес от промяната на часа, и не е мигнала цял следобед, но ще се постараем през седмицата да влезем в ритъм Wink

Хубав неделен следобед на всички  Hug

# 467
Много молиМ, некоя добра душа да се смили и да драсне два реда, да не се превръща темата в " ...скучния монолог на Нанди..."  Mr. Green

а сЯ да видиш ти Убаво ли е Mr. Green

ПП Сега ще видя колко са прочели темата, утрешната сверка ще покаже колко са читателите и писателите Crossing Arms Mr. Green ooooh!
ППП , чакай да си го запиша, щот може и да забравя-13298

муахахахахахахаха кво ще има за читателите - бой с камшици ли Joy

п.п.прекалено съм уморена да пиша,детето не върви към подобрение,даже напротив.... ooooh! изкарахме един топъл следобед с душката на местна почва,та поне тва ще ми остане Mr. Green

# 468
Да взема да дам един отчет ,че учителката се яви на проверка,Нанди ни заплашва нещо:)

Много болни,да оздравяват малки и големи....

Нанди много хубаво бръмбърче си имаш...тия вещерски пръсти,мисля че не бих ги вкусила, страшни са...иначе от тестото може нещо друго да се заформи  Whistling

Тони и моите родители идваха да докарат некой друг компотец,лУтеничка.....

Мен ми е малко криво,брат ми се изнася с  приятелката си...хем ми е добре,че ще си останем само ние в апартамента и ще се ширим,хем ми е едно криво и ревливо защото вече повече от 5 години живеем с брат ми заедноо в София.
Иначе сме добре,Мариела вече свикна в яслата,почти не плаче сутрин,похвалиха я ,че  емного послушна,всичко си изяжда,спинка и си играе:)Камък ми падна от сърцето.

Фонтанела затворена.След въпроса на Луси,накарах майка ми да я пипне,че аз веднъж я търсих и нищо ненамерих,та реших да не съм аз "куцата" и да немога да я напипам.

Да се оплача,миналата седмица изтървах фотоапарата на теракота в коридора и вече съм БЕЗ.ММ беше бесен....а аз сега съм нещастна,защото снимките с телефона нещо не ми се получават когато сме в стаята.

Ще ме прощавате ,но другите въпроси,ако е имало такива ги забравих.

С какво махате захабено от ябълка?

# 469
привет-мривет!
И ние се прибрахме от гостито и май си дойдохме в София с есента, защото днес ужасно валииии Sad
Иначе малката е добре, избилите зъби растат, нови не се очертават...Моят мъдрец и той порасна целия, за сега усещам челюстта си доста схваната, но не мисля да го махам...Ще оставя нещата така и ако до 2-3 седмци не се нормализират нещата ще отида да ми го махне ooooh! Ама имам кофти опит - предният мъдрец беше полуретиниран и и го маха хирург, имах доста време шевове и ми беше много дискомфортно..сега се надявам да се разминат нещата Praynig
Иначе детето е ок, а аз съм болна, дано да не се зарази и тя...Продължава да не яде и да хубавее:)
И да измрънкам, че понякога много ме е яд на работното време на ММ..Ей сега съм си харесала един курс и не мога да отида, защото началото е от 18,15 часа, а той е на работа да 19 Sad И поняже няма кой да гледа детето се отказвам от курса за пореден път...Ми много ме е яд Tired Помрънкаххх...
Нанди - буболечката е чудна, а пръстите - наистина страшни Simple Smile
Гале - браво на Мариелка, все така да продължава! А за фотото - дано скоро да си купите ново Hug
Тони, пристигнаха ли гостите? Хайде весело и от нас, а за неразположението на Рая - бързо да отминава и да няма помен от него! Hug
Фонтанела - затворена (или поне аз нищо не напипвам:))
Гърне - не се ползва!
Толкова за сега, усмихнат ден!

# 470
  • при палмите и алигаторите,FL
13 523 Whistling, туй ако са ми верни сметките  ще рече 225 видели темата, а  5  писали Shocked Shocked Shocked

муахахахахахахаха кво ще има за читателите - бой с камшици ли Joy

, тц  Naughty . За писателите ще има приятелско потупване по рамото и шоколад Mr. Green

Тони, как ви завидЕх за пълната с провизии кола, браво на дядовците. Браво на Рая, че пребори вирусчето сама Hug, това със спрайта е хитро, не го знаех, благодаря че сподели.

Елито е оздравяла, добре че са се разкарали тея пъпки Hug

п.п.прекалено съм уморена да пиша,детето не върви към подобрение,даже напротив.... ooooh! изкарахме един топъл следобед с душката на местна почва,та поне тва ще ми остане Mr. Green

, бързо да се оправя Венцулин Heart Eyes Hug Hug, че майка му няма време за темата и ще вземат да ни архивират Mr. Green

Нанди много хубаво бръмбърче си имаш...тия вещерски пръсти,мисля че не бих ги вкусила, страшни са...иначе от тестото може нещо друго да се заформи  Whistling
, всъшност пръстите ги правих от остъка на тестото. Вчера бяхме на РД на една 4 годишна прекрасница, вместо цветя за майката занесохме букет бисквитки, а останалото тесто оцветих с малко зелена боя и си поиграх Wink.
Не мога да ти отговоря за ябълковото петно, не ми се е налагало да се боря с такива. При тежки слуай използвам белина за цветни дрехи, после изпирам на ръка, след това в пералняте с всички дрехи и в повечето случай съм преборила проблема Peace.

Бисквитке, погал и голямо гуш Hug. Дано се разминеш с ваденето на мъдреца, пък за курса, няма ли някакви съботно-недделни варианти?

Отивам да правя палачинки, че днешният десерт ще бзде червивата торта  chef

# 471
Само набързо - някой питаше за Адвентскалендер - ето идея - http://krokotak.com/2009/11/koleden-kalendar-kashtitchka/ и никак не е сложна Simple Smile

# 472
Минавам само на бърз отчет!
Чета,но нещо не ми се седи на компютъра и го правя от телефона,когато имам време.
Марти ходи на ясла,и гледам когато го няма да си сложа къщата в ред,че е нещо страшно.
Иначе той свиква,вече не плаче,размрънква се като го оставям,но в същото време подава ръка на лелката.Даже вече казва "йея",разбирайте леля.Онзи ден го попитах къде иска- при баба или при леля и той с усмивка ми каза "йея" hahaha
Днес за първи път ще остане да спи.Дано всичко е наред Praynig В момента съм на стартова позиция,ако ми се обадят да тръгвам да го взимам.

# 473
Тони, как ви завидЕх за пълната с провизии кола, браво на дядовците. Браво на Рая, че пребори вирусчето сама Hug, това със спрайта е хитро, не го знаех, благодаря че сподели.

Дядовците дойдоха. Mr. Green И познайте дали Рая вчера не я боля корема и дали не посети тоалетната 2 пъти, щото преяде с луканка. ooooh! Mr. Green Само дето ни скъсаха нервите, че се объркаха на 20 км от къщи и обиколихме почти 2 пъти магистралата Антверпен-Брюксел и не мож ги намерим...а те както може да се сетите са на другата магистрала. ooooh! Та така...сега се грижа за 2 деца, 1 поотраснало и поглезено дете-тати с пораздвижена ръка и 2 вдетенени дядовци, които са точно като Нико: хапват и спят на обяд, иначе искат на разходка и т.н... ooooh! Mr. Green Ама още 2 дни ще ни гостуват и после по живо-по здраво на колата и по обратния път. Laughing Дано времето се пооправи, че на идване ги валял сняг с виелици в Австрия и Германия и си е било натоварващо. Outta Joint

Шени, стискам палци за мъдреца. Hug Дано се размине с хубавото. За курса - голямо  Hug. И аз чакам мъж ми да си остане в къщи, че да направя и аз нещо за себе си. Thinking

Теди, как е Марти днес? Спинкал ли е в яслата? Ще се справи той - такъв голям и хубав мъж. Wink

Нанди, страхотна си с тези красоти дето ги правиш. Букета от бисквити е страшно идеен. Wink
Иначе при повръщане много помага натриев цитрат, който го има в спрайта, 7ъп и в малко по-малко количество във фантата или в aqvarius-a, който не знам дали го има при вас и е най-добрия вариант, защото не е газиран. Рая много го обича, но ѝ предлагах и спрайт, защото го разгазирвах с малко сол, а тя пък спомага за задържането на течностите в организма - та с 1 куршум, 2 заека, както се казва. Wink

danaq_lv, вече стари лекета трудно излизат. Понякога ми излизат когато слагам на петното Вениш и го разтърквам хубавичко...слагам от него и в праха за пране в пералнята. Не винаги се получават нещата..но понякога се изчистват. Иначе може да опиташ и на следващите няколко пранета този метод и може с течение на времето да изчезнат. Peace

# 474
Привет, момичета!

Американките??? Как е времето при вас, как сте???

Браво на Марти, явно много му е забавно с "йеяТА" Дано да му хареса и да спинка там!  Hug

Бисквити, надявам се този път всичко с мъдреца да е ок!

За гърне - и ние не ползваме!

до тук.. че Едик се събуди  Mr. Green

# 475
Нанди, бисквитения букет е страхотен, а бръмбарчето ти е очарователно Heart Eyes

# 476

Шени, стискам палци за мъдреца. Hug Дано се размине с хубавото. За курса - голямо  Hug. И аз чакам мъж ми да си остане в къщи, че да направя и аз нещо за себе си. Thinking

Ааа ами яд ме е, че става въпрос за едно мое ново хоби Simple Smile Не че си имам малко хобита де Mr. Green Сега съм се зарибила и по плетенето, нали правя одеало на бебето на сестра ми, то е почти готово и много хубаво ми се получава ( Blush) ще ви се похвала до рая на тази седмица или началото на другата Peace...
Нанди - много хубав букет, и аз правих нещо подобно за рд на майка ми, но нямаше как да го пратя така набучен в саксия на 350 км, както беше първоначалната идея, та ги пратих курабиите "на парче" в кутия:)
 Hug

# 477
  • София
Здравейте майчета, не съм писала от много, много време.
Ние сме горе долу добре, Елена е болна тези дни. Надявам се да върви към оправяне  Praynig
Нанди показала си страхотни  неща ( Моник, сладки цветя) , но тези отрязаните пръсти и аз не бих ги яла  Sick Изглеждат много истински  Laughing
Шенииии с теб сме като сестри близначки  Joy Joy Joy Joy И аз сега съм се зарибила по плетенето. Вече цялата фамилия има шапки  ( някой даже по няколко) , а сега си плета едни гети. То и за това нямам време за форума де  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed   Ще трябва и аз да снимам и да показвам тези дни.
 Както вече писах у Фейса Елена ми прецака лаптопа и сега не мога да пиша от него, налага се да ползвам компютъра на ММ  Crossing Arms
Спирам до тук , че ще ми изгори лазанята. Утре ще се опитам да изчета пропуснатия материал и ще се включа по адекватно по темите.
Чао, чао и много целувки от нас с Ели

# 478
  • София
Здравейте.Не съм писала от сто години.А и рядко влизам във форума.Бяхме в провинцията,след това компа 2 пъти беше на ремонт,едва днес седнах ,цял ден се занимавах с него-инсталирах програми,правих настройки и т.н.
Накратко да кажа за нас-Дани вече е при майка ми.На 5.11.се връщам на работа,няма как.Много ми липсва Дани(от четири дни е далеч от нас-в Карлово).
Иначе е добре.Не ме търси(поне така казва баба му), не плаче.
Ще кача снимки във фейсбук, да не ни забравите.
Това накратко.

# 479
Благодаря,че попитахте за Марти Hug
Днес учудващо не ми се обадиха,а аз бях сигурна,че със спането ще имаме проблем.И разбира се такъв имаще,но не какъвто очаквах.Марти въобще не е спал  ooooh! но пък е бил "много добро дете".Лелята го позтори поне 5 пъти.Лежал си в леглото,играл си,не е ревал и притеснявал другите  Shocked честно казано- не мога да си го представя това,ама да ме лъжат файда няма.
Та така,резултата е,че Марти в 7 без 15 беше вече заспал.

Шени,Нели браво на вас!Аз за хобита време не намирам,а и нерви нямам.Като няма какво да правя,чета книжка,че не ме напряга Laughing
Шени дано всичко е наред с мъдреца.И аз имах големи страхове,дали няма да трябва да се махнат,но ми олекна когато зъболекарката каза,че са ок.Още съм си с тях.

За петна- съвети нямам hahaha толкова дрехи лекьосах,че ме е яд (особено с коларгола).Някои петна изкарвам със Сано за петна,но някои не успявам

Тони,направо си я представих Рая как добре си е хапвала Joy

Общи условия

Активация на акаунт