С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 153
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро ( ден ), от три часа пиша тоя пост и най-накрая го скалъпих  Laughing
включвам се по последните теми.
За детските ясли - не знам дали ви казах , но тази година по погрешка записах Ели да кандидатства за ясла в системата. Приеха я за първа група, но не я записах. Много ми е мъничка  и  не искам да се разделяме още. Надявам се догодина да я приемат пак, не че много искам да ходи , но ми трябва точка за детската градина. Ако не беше тази точкова сиситема в София изобщо нямаше да ги пускам на ясла децата. Въпреки , че да си призная съм много доволна от нашата ясла. Тя не е ОДЗ а е към Министерството на Здравеопазването и за тях се грижат предимно медицински лица. На смяна има по две лелки, една учителка , медицинска сестра и директорката която се включва  съвестно в грижите за децата. Всички са много мили и не съм имал никога проблеми докато Алекс беше там. Храната е чудесна ( детската кухня която взимаме сега е една и съща с храната на яслата).
Бубе тия 1000-1500 долара  за градина #Crazy #Crazy #Crazy луда работа, а и описнаите от теб "грижи" за децата са безумни просто  Twisted Evil
Гери този нов ник, нещо  Rolling Eyes , абе Гери Сян си беше супер, но ти си решаваш  Hug
От веселата статия на Хоупова и аз не се намирам , може би съвкупност от "отчетните",  небрежната , но не в такива крайности  Simple Smile
Мариета, много се радвам , че нещата се оправих при вас   Hug Hug Hug Hug Hug
Много гуш за Зазка, Тони и Жени  Hug Hug Hug Hug
djidjonka антиалергичните сиропи съм давла и на двамата когато пият антибиотик или имат много честа и гадна кашлица. не ги обичам, но като се налага   33uu Честит рожден ден на патерици от мен   bouquet Hug  bouquet Hug
Жужи, къде я лепнахте тази варицела. Надявам се Елити да е вече добре  Peace
Шени ама верно с теб сем на една вълна, щото и на мен мъдрец ми избива сега , та от вътре венеца и бузата са ми се понадули и ме дразна адски много  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Лазарки въпреки , че живеем на село почти няма , минават само едни мангалки облечени в носии и просят пари  Mr. Green, яйца неЩът. Коледари също не съм виждала  Rolling Eyes
Честит Хелуин на всички които празнуват   Hug
Хоупи те мъжете са си такива и на мен ми идва някой път да удуша ММ , но се въздържам за сега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За гърнето - нямам намерение да правя скоро опити, докато не започне да ми говори разбираемо ми се вижда безсмислено
Фонтанелата- струва ми се , че се е затворила  Thinking
Хера, браво на теб, да дойдеш почти до нас и да не се обадиш  Crossing Arms Naughty

Пожелавам на всички болни бързо оздравяване  Hug

Чао за сега, ставам че малакта хуна ще ми потроши къщата  ooooh!

# 481
Привет!

Шени ама верно с теб сем на една вълна, щото и на мен мъдрец ми избива сега , та от вътре венеца и бузата са ми се понадули и ме дразна адски много  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Лазарки въпреки , че живеем на село почти няма , минават само едни мангалки облечени в носии и просят пари  Mr. Green, яйца неЩът. Коледари също не съм виждала  Rolling Eyes

Hug Hug Hug На мен снощи втори мъдрец ми проби, но за сега го понасям по-леко от миналоседмичния  Simple Smile Ще видим как ще е по-нататък, ноооо определено у дома нощн сън няма - или Аля се буди от болки по петте никнещи зъба или аз се будя от моите два мъдреца #Crazy

Шени,Нели браво на вас!Аз за хобита време не намирам,а и нерви нямам.Като няма какво да правя,чета книжка,че не ме напряга Laughing

О, аз имам много интереси - но само час и половина - два на ден (когато Али спи), за да ги практикувам...Затова ега съм въвела нови правила - никакво готвен и чистене, докато детето спи - само релакс за мен Whistling...Като се събуди - колкото мога с нея. Вчера правих едни мъфини - тя се качи на един стол права и ме гледа. После и дадох да нареди хартиените кошнички в тавата и да сложи боровинките. Ама така ги сложи, че опряха дъното Mr. Green и после цялата и блуза беше в тесто, но беше много, много забавнооо bowuu
А книжки чета само преди сън по половин час или докато приспивам Али, няма време за повече Rolling Eyes
Браво на Марти за градината Hug
Тони - ето ти решение - храниш Рая само с луканка и ще забравиш за злоядото дете Mr. Green
Усмихнат ден!

# 482
  • До морето :)
ДД. Да се разпиша и аз, че да не ме отлъчите.
Първо да кажа, че снощи сънувах Хоупова, че е лекарка в една болница. Какво правихме там с Ели не знам, но поне се видях с Хоупова. Ортопед ли, нещо такова беше.  Joy
По горното се разбира, че напоследък се спи, щом имам време да сънувам.  Laughing

За яслите - вече искам да се връщам на работа, но тука няма ясла, а зимата ме е страх да возя Ели с колата до Бургас. ММ категорично ми отказа да я гледа, пък аз да работя (сега е в дълга отпуска). Та ще си седя вкъщи.  Laughing

За хобитата - моето си е гоблена и книгите, но напоследък нямам време за нито от двете. Ели е в някаква фаза да е вечно залепена за мен.  ooooh! Независимо какво прави, аз трябва да седя до нея иначе е някакво пищене. Така че гледам докато спи да направя нещо - например да събера 98386745839465728 части от пъзели, които след 2 часа пак ще бъдат на земята, да сготвя и то само за това ми стига времето.

БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА! И ние вървим към оздравяване, ама да не се хваля много.  Mr. Green

Теди, браво на Марти. И аз не мога да си представя Ели 2 часа да лежи в леглото и да кротува.  Joy

Шени, дано се разминеш с ваденето.

Тони, такива са дядовците, бетер децата.  Не ти завиждам следващите 2-3 дни. hahaha

Нанди, не се притеснявай, аз ще си хапна от твоите пръстчета.  Hug Страхотни са. То дарба, то чудо. А Бръмбара е....  Heart Eyes

Силвия, колко време Дани ще е в командировка. Аз утре мисля да пратя Ели при свекърва ми, че малко да видя бял ден и аз.  Laughing

# 483
Лечеее,  hahaha hahaha hahaha
Между другото от къде купувате големи пъзели? Аз все с дребни части намирам и ме е страх, че ще бъдат изядени!  Thinking

Бубе, оживяхте ли след Санди?  Hug Мерси за инфото за гърнето, принтнала съм и чакам да ми дойде вдъхновението и държейки твоите съвети като сценарий да ги прилагам върху Фиф !  Crazy Mr. Green

За мъдреци изобщо няма да приказвам, само ще спомена, че моя го вади не зъболекар, а лицево-челюстен хирург !!!!!!!!  Sick Close Twisted Evil

Иначе, Фиф ме прави дива и щастлива - вечер (понеже само тогава вижда мен и ММ) не си ляга до 11 часа. То е търчане, то е дивяне, то са игри, борби  Crazy Накрая ние с баща му почти припадаме от изтощение, а нащо чаве свежо като краставичка и с желание за игри  newsm44
Разстройството още не му е минало напълно, ака по един път вече, ама все още не е в желаната консистенция  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пуснах някаква кандидатура за ясли, ама едва ли  Tired Аз искам да ходи поне за половин ден, да се социализира защото умира за други деца, а и малко да си почине от бабите  Laughing

Другоо, не се сещам, ама не че няма, ми просто с таз руса коса - толкоз!  Laughing Crazy Mr. Green

# 484
 Живи сме бе, мърдаме.
Егати урагана, егати чудото..Особено по крайбрежието е било кошмарно! Има и жертви, за разушенията няма да говоря изобщо, може би и в новините на БГ ще ги споменат  Confused

Докато чакахме да удари урагана, аз направих вещерските пръсти (курабийките) на Нанди. Станаха страхотни, но са най-красиви преди да се изпекат, защото тестото е маслено и се разтича при печене и пръстите леко губят форма. Изядоха се веднага, още горещи  Crazy ДОбре, че успях да ги снимам преди да съм ги изпекла  Laughing

Снимки..мда..ще покажа, ама трябва да ги кача на компютъра, но пусти мързеллллл  Embarassed

Хоупче, това със сценария и гърнето..много се смях  Joy Ама ще видиш, че работи  Laughing

Гледам за мъдреци си говорите- моите излязаоха още на 16 като бях. Тоест помъдрях отдааавна. Дори вече са ми пломбирани и препломбирани два пъти  ooooh!
На мен лицево-челюстен ми вади пък 5-ти горен, точно под синуса, защото го бях счупила с една пуканка  Confused И после ми присаждаха кост, слажох си имплант и това лято най- сетне си направих коронка  ooooh!

Нелли, да такива са яслите и градините тук. И да имах излишни 1500$ пак не бих го дала  Stop Друго е, обаче ако ти се налага  Confused
Само да вметна, че по правило или поне преди беше така, в детските ясли в БГ (тук са просто пъдари!) задължително "госпожите" са медицински сестри  Wink В Дг вече е друго- сестрата е само една в градината, а в групите са учителки.
Абе..липсват ми тук БГ градините..Габи го дадох на градина на 3 години и не съжалявам изобщо, макар да боледуваше много. Но таксите там са много поносими, пък и детето се социализира...

Днес е Хелоуин, ще видим, обаче дали и как ще ходим и ще се костюмираме, защото след Санди, тук е адски студено, средно около 10 градуса, а децата са настинали, та...не знам как ще го измислим. Сигурно ще обикаляме, но не знам дали ще се маскираме изобщо, а Габи задължително ще бъде с яке, което пък ще му скрива достатъчно костюма (костенурка Нинджа)  Rolling Eyes

# 485
Дайте рецепта за тия пръсти бе  Crossing Arms

# 486
Нели, самостоятелната ясла във вашия квартал ли коментираш? Ние сме вече там. Днес беше първи ден. Аз от месец ходя на работа на половин ден. Вечер вкъщи пък въвеждам данни в складова програма. Та време вече никакво нямам май, но си ви чета.
Иначе сме добре. И мен ме посрещнаха с някакви ядове в работата, искат да ме сложат на позиция на която не искам да работя...а съм там от цяла вечност..Но да видим дали ще се разберем.
Туй дето готвите докато децата са будни, не си го представям, че ще го постигна скоро. #Crazy

# 487
  • при палмите и алигаторите,FL
Бубе, добре че сте се разминали леко  Hug. Новините и аз гледах Confused. Мъжо се е засилил да си търсим къща по близо до брега, че сега стигаме с колата за 15-20 мин и ни било далеч #Crazy

Пръстите не знам защо така са се получили, но др. път може да пробваш като ги оформиш в тавичката да ги пъхнеш във фризера за малко и после да ги печеш, така няма да се разтекат.  chef

Хоуп, що не мЪ четеш , а?!? Рецептата е лесна Wink 200гр меко масло+200гр захар разбиваш на крем, добавяш едно яйце, пак разбиваш, накрая 400гр брашно и си готова. Може да се сложи в хладлника да стегне малко, после правиш пръсти, лепиш бадем за нокът, за по реалистично може да се залепи с ягодово сладко Wink.
Ето вчерашните ми творения, снимах с тел. по нощите и снимката е кофти. Днес ако остане нещо за снимане ще повторя фотосесията Wink

Тони - ето ти решение - храниш Рая само с луканка и ще забравиш за злоядото дете Mr. Green

, подкрепям с две ръце  Party
Бисквитке, Моник ми е пръв помощник във всичко #Crazy. Простираме, прибираме прането, мие боб или ориз на мивката(е малко отива в канала Crazy), подава ми картофи да беля, реже с пластмасовото ножче на дъската, носи мръсните съдове в мивката........... . Само здрави нерви трябват Whistling. Причината е че голяма част от дневния си сън спи залепена за мен, т.е това е и моето време за почивка

# 488
  • Стара Загора
Нандисимо...пращай колета с манджата, че не се издържа вече на твоите вкусотии Mr. Green Тръгвам към пощата да си чакам колетите Crossing Arms
Нели определено ми беше мъчно за тебе Hug
За яслата - хич не ми се пуска Twisted Evil не че нещо...ама ако мога да прескоча тези учебни заведение с радост бих ги пропуснала. То може да се пропусне...ама трябва да имаш баби под ръка...а моите - нцъ Crossing Arms
Бубе мислих ви но четох във фейса, че сте ок и се успокоих Hug по новините често дават инфо за там Tired
Сержът беше в миниотпуска и ми беше кеф...от утре...сама пак на плантацията Twisted Evil
Хоупова чета те и...се сещам ние със сержа преди 4-5 години Mr. Green и менапушва на смях...но тогава не ми беше смешно. Слави незаспиваше преди 1-2ч. през ноща...ние през деня на работа и вечер няма умаряне на това говедо и няма. Изкарахаме така 2 месеца и накрая вдигнахме ключовете за входната врата на много високо...къщата обезопасена и...ние лягахме да спим а той вършее из къщата Twisted Evil и понеже аз съм като умряла по принцип когато баща му е у нас - сержа се събуждаше винаги към 2ч. и го намираше някъде където го е сварила ноща и го местеше в кошарата Mr. Green И да съжалявате Слави и да ме наричате лоша майка...така оцелях тогава. Иначе с по 3 часа сън я има я не...не се издържа при мен и сержа. Мозъкът ми спеше през деня а ми трябва Twisted Evil сержа кара кола и машини....а му спи душата...
Боже какво ли не е било  Mr. Green а пък какво ли още ме чака.. #Crazy

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 16:03 от Хера

# 489
 Наде, никаква къща близо до водата, моля ти се  Rolling Eyes КАто гледам за какво става дума..15-20 минути са напълно безопасно разстояние ако питаш мен! И задължително застраховка на имота!
Щото тук х Rolling Eyesрата , някои, са отказали да се евакуират, но ако имам къща и застраховка, напускам и пушек се вдига! После застраховката ще покрие щетите, но животът ми- моят и на децата, и съпруга, няма да може  Stop

Хоуппка, аз ти дадох продуктите за половин порция, по 100 гр захар и масло, защото нанди каза, че така става много голямо количество и аз намалих на половина. Яйце НЕ СЛОЖИХ изобщо, защото нямах, а в Санди на никой не му стиска да излиза за яйца до магазина (който също беше съмнително дали ще работи)  Wink Само да кажа, че пак стана. Много са вкусни, но и доста калорични, с това масло.........  Crazy

П.С. Вие знаете ли колко струва тук да ти рамкират (custom framing) снимка с размер А2/А4?

Верно, с паспарту, с рамката, със стъклото, нооо... 200$  #Crazy

Имало по-евтини места, за другите снимки ще потърсим такова място, ба* му м*йката  Shocked

Ще взема да снимам рамката със снимката да видите кое струва толкоз пари..  ooooh!

# 490
Ех, че сте се разписали днес:)
Нанди, много готини мъфини Simple Smile
Хера, направила си каквото трябва, детето здраво, вие - също...така че не му дири края:) Лоша, добра майка - това им е жребия на нашите деца, да си теглят последствията Joy
Бубе - радвам се, че всичко е наред  Hug

П.С. Вие знаете ли колко струва тук да ти рамкират (custom framing) снимка с размер А2/А4?

Верно, с паспарту, с рамката, със стъклото, нооо... 200$  #Crazy

Аз ще ти го направя и за 50$ Mr. Green
Силвия, сигурно ти е наложително и ти е много мъчно за Дани. Кураж и ще се справите. И мен ме увещават бабиче, че ще я гледат, ама да я пращам при тях...Което няма как да стане, освен ако не умирам де, много ми идват 400 км на мен...Не мога да си представя да не я виждам всеки ден, дори и с цената на по-ниски доходи и по-малко пари, детето ще си расте при нас, така сме решили с баща ѝ.

Аз си направих един такъв чай и си хапвам такъв мъфин

И ви чета и ми е кеффф:)

# 491
  • Стара Загора
БУБЕ какво ще кажеш за канава...много са хубави и стояткато картини. Имам приятели правят такива и аз съм избрала две снимки да направя на моите. Инче си купих рамки от Икеа-та и си извадих две големи снимки и ги рамкирах...чудно стоят

# 492
ауууу,на какво ли дължим честта толкоЗ народ да се е развихрил днес Sunglasses

аз не съм У вихъра си,но ще щрихирам набързо Mr. Green

С какво махате захабено от ябълка?

не се маха Mr. Green по принцип ползвам един сапун за петна на ДМ и Вениш,ъф корс,но ефект - нулев Naughty

Мен ми е малко криво,брат ми се изнася с  приятелката си...хем ми е добре,че ще си останем само ние в апартамента и ще се ширим,хем ми е едно криво и ревливо защото вече повече от 5 години живеем с брат ми заедноо в София.

...ако знаеш как добре те разбирам...минах по тоЗ път преди година и половина...беше тежко,трудно и носталгично в началото,но с времето нещата се уталожиха и сега просто се виждаме по възможност всеки ден,ако ли не - чуването е обезателно Naughty  Hug за теб!

виждам,че хамериканките са оцелели,много от вас помъдряват на дърти години,някой от вас имат скъпи гости,а приятелчето ми Марти се справя чудесно със социализацията....е,кво по-Убаво от тфа Sunglasses

Ааа ами яд ме е, че става въпрос за едно мое ново хоби Simple Smile Не че си имам малко хобита де Mr. Green Сега съм се зарибила и по плетенето, нали правя одеало на бебето на сестра ми, то е почти готово и много хубаво ми се получава ( Blush) ще ви се похвала до рая на тази седмица или началото на другата Peace...

ти си жената-чудо бре Naughty или Али се е променила коренно,или е спряло да ти пука Joy  то не бяха кулинарни изстъпления,то не бяха някви красоти като панделки,фибички и сие финтифлюшки,то не беше шиене,плетене и бродиране hahaha моите адмирации за хора като теб  Peace

Туй дето готвите докато децата са будни, не си го представям, че ще го постигна скоро. #Crazy

явно децата им не са като нашите Joy бтв,единственото,което готвя докато той е буден е леща,щото се готви най-лесно и най-бързо Naughty и я владея най-добре Mr. Green

Аз си направих един такъв чай и си хапвам такъв мъфин

тоЗ чай що си мисля,че ми беше обещан от има-няма година,а все още само за себе си го приготвяш Mr. Green Sunglasses нЕма майтап пренесе ме в едно друго време,на едно друго място.... Heart Eyes,за което ти благодаря,но да знаеш,че обещаното си го чакам като завещано Mr. Green

Нандисимо...пращай колета с манджата, че не се издържа вече на твоите вкусотии Mr. Green Тръгвам към пощата да си чакам колетите Crossing Arms
Нели определено ми беше мъчно за тебе Hug

за първото - и аз на опашката Mr. Green за второто - и на мен за нея,ама на нея май не много за нас Crossing Arms

както писАх У фейса ние сме все още боледуващи,но като че ли днес една идея по-добре Whistling дано си заминава дивия вирус,че доста се измъчи детето Tired добре,че почнАх АБ,щото щях да си докарам такава беля на главата заради тва да се нося по новото течение  Mr. Green
днес е и първият ден,в който не посетихме нито един лекар или болница и се надявам да остане така до край  Praynig Т мисля,че я овладяхме,сополаците почти ги няма,ноооо храчките в гърлото и даването са все още налице Whistling апетита е под нулата(ще ми заслабне детето Twisted Evil),но като че ли му се избистри личицето,а и днес къщата отново беше с главата надолу,което е сигурен признак,че вървим към обичайния си ритъм Sunglasses

за разлика от вас аз нямам хобита като плетене,шиене,гоблени,кулинария,фотография,но пък имам осезаема нужда да си заредя гардероба с нови дрехи и обувки за есенно-зимния сезон Wink така че в свободното си време бих предпочела да се занимавам именно с това,а тъй като за момента не ми се отдава - се отдавам на любимото си занимание - зяпане на сериали  Sunglasses

п.п.един такъв вече ме чака и мисля да го уважа подобаващо Mr. Green

# 493
  • Стара Загора

Кой  Rolling Eyes че на мен вече ми се изчерпаха идеите :roll:0
Браво на Венци Heart Eyes и на теб, че днес не сте посетили болницата Hug Heart Eyes

# 494

Кой  Rolling Eyes че на мен вече ми се изчерпаха идеите :roll:0
Браво на Венци Heart Eyes и на теб, че днес не сте посетили болницата Hug Heart Eyes
+1 за ВенцитУ, Хера, ако ти харесват period drama сериалите - аз се зарибих по Абатство Даунтън Heart Eyes, ММ епо по-реалистичните и съвременни сюжети, гледа Breaking bad, май беше Rolling Eyes Много е доволен.
От нов гардероб имам нужда и аз, ама няма как с Аля по магазините, няма и кой да я гледа...та си карам с каквото имам...Опс, миналата седмица ми пуснаха един час по магазините, докато двамата с ММ бяха в Карфур...пооблажих се малко:)
Децата са будни и са на стол до плота да гледат/бъркат/посягат/скачат и тн...Очите на осемнайсет...Или по-простия вариант - децата са будни и татковците у дома - тогава готвя след 19,30 Whistling

Ааа ами яд ме е, че става въпрос за едно мое ново хоби Simple Smile Не че си имам малко хобита де Mr. Green Сега съм се зарибила и по плетенето, нали правя одеало на бебето на сестра ми, то е почти готово и много хубаво ми се получава ( Blush) ще ви се похвала до рая на тази седмица или началото на другата Peace...

ти си жената-чудо бре Naughty или Али се е променила коренно,или е спряло да ти пука Joy  то не бяха кулинарни изстъпления,то не бяха някви красоти като панделки,фибички и сие финтифлюшки,то не беше шиене,плетене и бродиране hahaha моите адмирации за хора като теб  Peace

Не, не се кротнала даже напротив:) Катери се неудържимо и шава постоянно Simple Smile Обаче тоз' час и половина сън аз си го обявих за мой и нищо, което не ми е интересно не побутвам, щото иначе не мога да се съхраня нито физически, нито психически...И Шенито е хора Mr. Green
На другата среща е си нося чайника, чая и чашите...Ако някой любезна домакия осигури котлон Joy ще се черпим дружноооо Hug

Общи условия

Активация на акаунт