Ние уж сме по-добре - т.е. аз и децата- Рая се оправи за 24 часа от повръщането и сега е добре..вече се храни добре... Мъж ми се раздвижва сам...вече 2 ден е без гипсовата шина, още му е трудно съвсем да обръща и отваря нацяло ръка, но и това ще се случи, вярвам. Само дето 3 дни след АБ дето ги пи за абсцеса се разболя и той.
То бива слаб имунитет, бива, ама това негово на нищо не прилича...
Сега се налива с фервекси и чайове с мед. 
Добрата новина е, че дядовците ни пристигат до час с кола пълна са разни вкусни неща като лютеница, компоти, луканки, домашни пилета, сирене и домашни плодове за деца, вино от новата реколта и отлежалата домашна на баща ми...абе голяма работа - както казва Рая. Тя си чака Бейк ролс-а и луканката като наследство и телефона с принцесите, разбира се.
nandi, ще ги пробваме тези близалки другия път - сега чудна работи свърши спрайта, разгазиран със сол, която помага задържането на течности в организма и глад. 24 часа почти без храна, само спрайт /натриев цитрат/ и половин препечена филийка със сирене. Вода на малки глътки и така...сама се справи с неразположението и се гордея с нея.

Сега да видим кекавият ѝ баща как ще се справи...май ще го държи повече.

И моят компютър за малко да сдаде багажа..ама мъж ми го закрепи - дано издържи повече...ще видим...

Много е пораснала малката кукличка
Хубаво и весело изкарване с дядовците

. За писателите ще има приятелско потупване по рамото и
.

) ще ви се похвала до рая на тази седмица или началото на другата
Изглеждат много истински