Захладня навън и се опитвам да сменя режима на Сияна, а именно да върна предиобедния сън, за да използваме най-топлата част от деня за разходка. От няколко дни се получава. И как не - става най-късно в 6:30
. Откакто смениха времето е така и аз вече не издържам. Майка бухал с дете ранобудно петле не е печеливша комбинация. Малко за нас: Сияна става все по-голямо чудо. По цял ден пренася и нарежда консервите от шкафовете. Принудих се да купя някоя и друга в алуминиева кутия само и само да не закача бурканите. Опитва се да ги слага на плота и само се моля да не и паднат на главата или краката. Говори все повече. Свързва по някое и друго изречение. Има цели 6 резци и един кътник. За втори път остана сама без мен за цялата нощ, този път при другата баба. Яде малко повече...
За сладките: и на мен ми се доядоха вече. Ще взема да се пробвам и аз да направя нещо различно от меденки. Херич, тая година ще ги чакам от теб. Нали знаеш, че аз и без украса ги ям (даже ако трябва да съм честна - тези захаросаните неща върху сладките не са по моя вкус). Прекрасни са на външен вид и се възхищавам на майките, които ги правят, ама после как ще ги ям аз, ако украся моите така...

Сега като изчетох всичко съм пропуснала рождените дни на Мушето и сватята. Да сте живи и здрави, много щастливи и все така готини мами, а мъжете много да ви слушат, обичат и глезят!

Надявам се скоро да стигна най-накрая и до Варна, за да се видим, ама тихо, че Сияна само като чуе Бургас или Варна и веднага й потичат сополите и започва да кашля.

Нещо ми заби компа и мисли 30 мин, ще взема да пусна написаното, че да не вземе то да хване крачета.
Естествено, предложението му се отхвърля и той е в траур, как може такива сладкиши да се "прахосват"( разбирайте раздават)
Тази година към подаръците ще има и по 100 мл черешов ликьор домашно производство

а пА аз тук да си остана да си се жалвам сама
само се чудя кога наваксахте толкова с кг-те 

И аз преди година-две претърпях фиаско с кваса.

Ох много се ядосах.