С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 246
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • До морето :)
Благодаря за отговорите за завиването. Тони, тя си спи отвита, но за зимата се притеснявам. За чувал въобще и не мога да си помисля, на нея в кошарата ѝ е тясно, пък ако ѝ сложа чувал ще я чуете чак в София.  Joy Разбира се, снощи от сополи се събуди и бесня ПАК, та си изпроси спането на спалнята. Не за друго, смятах да я преместя като заспи, ама май съм заспала преди нея.  hahaha

Гери, бързо оздравяване. И стискаме палци за другото.  Praynig Ние с ММ говорихме за нови опити, кога ще сме готови пак, та стигнахме до някакво решение. За сега изчакваме, но и аз другия месец ще съм на преглед за цитонамазка и МБ. Дано всичко да е ОК там.

Хера, мислях да ти пращам едната наша прахосмукачка, че изведнъж се оказах с две.  Joy

Шени, и при нас доматът е любим, както и гроздето, но него го избягвам, защото после не мога да смогна да сменям памперси.

# 271

Пак сте писали, явно на приливи и отливи ще бъде работата  Laughing Или пък трябва да дойде кака Луси да ни насмете, че да се вземем у рЪци  Mr. Green

Аз казвала ли съм, че мислих в началото, че Луси се казва Люси? И дори така и казвах в темата- не Луси, а Люси  Wink

Сега да питам нещо- като родихме си спомням, че имаше момичета, които се оплакваха от инконтиненция ( неволно изпускане) на урина след раждането- помните ли кой беше това и искам да питам към днешна дата какво стана, оправи ли се проблемът? Питането ми е от професионална гледна точка и ще се радвам да дискутираме  Praynig

Още нещо, но пак не помня кой го беше казал, въпреки, че беше съвсем наскоро..  Embarassed

Кой каза, че дететето му се налага да носи очила? И питането ми е свързано с това- как установихте, че детето има проблем със зрението? Имаше ли някакви симптоми или е водено на офталмолог заради генетична обремененост, или просто профилактично?
Рафаел от известно време в нчкои ситуации свива очички, все едно се мъчи да фокусира, което ме притеснява...Ще го водя на офталмолог, още не съм взела направление, но..като знам колко се чака и..ми се отщява!  Tired

Нандисимо, благодаря за комплимента, приятелко  Wink Цацата ще я прежалиш, то се е видяло. Ако па искаш и толкоз ти се яде риба, кат дойдем, ще пратим мъжете да ловят риба на океана, може с някоя акулка да ни зарадват  Sunglasses

# 272
  • До морето :)
Бубе,
1. Аз бях едната с такъв проблем, т.е. един път се случи в болницата и 1-2 пъти в къщи, после нещата се нормализираха и повече такива проблеми съм нямала.

2. За присвиването на очичките - може да е някакъв период. Ели беше така 1-2 седмици, но изведнъж спря. Май беше нова мимика която е научила и ѝ беше интересно да го прави, както сме сега с прозяването (по цял ден се прозява). Дано не е нещо друго.  Praynig

# 273
  • при палмите и алигаторите,FL
Тъй, да подхвана днешнияТ рапорт,
  макар че при нас е едва обяд, но ако чакам до довечера не знам дали ще успея.
Та подред на вАпросите:
отново имам въпрос за храната и ще замоля Тони,душката и другите,които не са на кухня,да споделят какъв точно е режимът им на хранене ПОДРОБНО - т.е. колко пъти,какво и колко Naughty за по-лесно може да ми напишете примерно дневно меню Peace
имам намерение този път като сме в СЗ да не го записвам на кухня,а да го пробвам на обща храна,защото взе да се мръщи прекалено много на манджите от кухнята  Mr. Green преди поне ядеше като хората,а сега и това спря  

-режим при нас няма, ядене също, НО не съм се притеснила Моника има накъде да слабее.Сериозно, никога не съм я хранила под час и може би това ми е грешката newsm78. Основно суче, от време на време хапва плодове/грозде, малини, боровинки, круша, ябълка, праскова/, гризе хляб , хапва това което може да разнася с ръце.Ако ѝ предложа филийка печена с нещо-изяжда само нещото дето е отгоре Crazy. Напоследък се изхитрих и от седмица пробутвам вечерната манджа/супа, боб, яхния някаква/ докато се плицика в коритото. Тя си играе , аз храня, тогава хапва 4-до 5 суп. лъжици  и аз съм доволна.Това без снощи, тогава доброволно си разнася из къщи и изяде две овесени кюфтета, та пак бях доволна.

Въпрос: Елена тотално ми е отказала всякакви завивка. Спи отвита и това е. Метна ли ѝ нещо и се започва лудо ритане, блъскане и т.н. Имате ли този проблем и как смятате да го разрешите зимата?

, Соня от скоро се завива сама, преди това в момента в който ѝ метна одеалце се разсънваше и ми се караше да не я завивам. Решението, както Тони писа е по плътна пижамка, при нас  и  чорапки от пухкавите. Сега с Мончо ще процедирам по същия начин. Другото което забелязах е че ако  завия  Моник само през кръста с едно бебешко одеалце, т.е да може да си рита и да се върти, няма проблем, но завия ли я с по голямо одеяло се омотава и разбужда.

Бубе, на твоите питанки, не мога да отговоря Hug. За акулското се съгласих Wink. Моник не си присвива очите, но може да е како каза Лечето, просто е открил нещо интересно/Мончо скърцаше със зъби известно време/, но ако пък се притесняваш толкова вземи час за специалист, да чакаш , да чакаш, колко да чакашвсе ще ти дойде ред, а пък иначе само ще го мислиш.

Жени, що си мисля че махнахте нощното кърмене на Мити newsm78. Живяла съм в дълбока заблуда и неблагородна завист, докато Моник ме будеше по нощите.

Хера,хич не се оплаквай от помощник, Моник се страхува от прахусМучката, и при нас се чисти само като децата са навън. Успех с покупката на новата помощничка Peace

Гери, бързо оздравяване на вас с Еди Hug

Тони, значи и при нас е подобно, цената за обяд е $3. За топлото и готвенето, ами тук смятат правенето на хамбургер за топло и сготвено, та ще видим, със сигурност няма първо, второ и трето както в бг градинките.
При нас също е проблем яденето на каквито и да било манджи, Соня отказва почти всичко, май само боб чорба яде с кеф. Филийки, тостове, сандвичи , пица и бели спагети, това е менюто. Хубавото е че от време на време се излъгва и хапва плодове и зеленчуци, така открих, че яде и сурово броколи/да благодарим на училището за това/.

Май направих подробен отчет, та за днес мога да кажа : Рапорт даден Mr. Green

ПП Сетих се и аз да питам нещо, всички ли дечица ходят с нормални обувки, имам предвид че на Моник още ѝ купуваме Такъв тип, с мека кожена подметка, та се замислих че май сме изостанали, пък и на тия им вижда сметката за месец ходене.

# 274
16ч. - кисело мляко с бр. бисквити Закуска

душе,не ми казвай,че имаш предвид 6 бр.,щото тва си е половин пакет,бе жена Shocked днес щях да те питам по телефона,но ти ме омая с тия пици и забравих Mr. Green

и така и така съм на таЗ тема да запитам - някой от вас давал ли е пържено вече? а за кИбапчета,кИфтета,пърДжоли и салами има ли нужда да питам Thinking

и пак по постовете на душката и Нелката(почнала съм ви наред,нали забелязвате Mr. Green) - тия ми ти супи,свинско с ориз и сие само така на голо ли ги давате или подплатени с хляб,ако има хляб държа да знам колко Naughty

В. НЕ търпи завивки и като цяло иска пълна свобода във всеки един смисъл Mr. Green по цяла нощ спи отвит,събува и предвидливо сложените от мен чорапи и като цяло е много лош в това,а и не само в това отношение.снощи изигра голям цирк,че умира от жега и накрая ме ядоса и станах и отворих прозореца като пич и сутрешния резултат беше - опикан до ушите Twisted Evil аз също мислих за чувал,но в нашия случай мисията е обречена Mr. Green
бтв,ако бяха само завивките щях да съм ок,но от едно известно време не търпи лигавник по никакъв повод(разбирайте всичките ни дрехи са леш),а също така и не иска и да чуе за блуза с дълъг ръкав или връхна дреха Crossing Arms що за лудост е тва,не моА си обясня Crazy

Теди,от теб искам да ми докладваш - какъв е грамажът на ястията във вашата кухня  Wink предполагам,че Марти си изяжда всичко,а ти хляб прибавяш ли към манджите Thinking

Женка,Митака много фин бе,ще го правите някой танцьор или балетист,ми се струва Sunglasses бтв,и от други хора го чувам това за различното усещане при двете деца Peace

Зази,какво стана с прегледа на Ния?имам спомен,че нещо беше писала,че скоро предстои такъв контролен Thinking

Хоупсита,и ние сме луди фенове на домати и грозде Crazy та по тоЗ повод да те питам - гроздето как го даваш? аз до скоро чистих,белих...,но откакто взе да си го краде сам и да яде,го яде без теЗ екстри,но пък люспите чинно ми ги предоставя след като ги осмуче подобаващо Mr. Green

Шени,ти на това злоядо дете ли му викаш  Laughing обаче тва кисело мляко яко го плющят вашите хлапета Crazy само при нас ли не се тачи ни най-малко Mr. Green предлагам го с бисквити за да не му е съвсем кисело,но уви - изяжда към 100 гр. и до там Twisted Evil

Тони,искам да ми пратиш някъде някоя от теЗ твоите здравословни рецепти Naughty примерно тиЯ овесени ядки как ги правиш - колко е нормално да изядат на тази възраст от тях(че те май доста засищат Rolling Eyes),ония ми ти спаначени кюфтета(които не бих яла за нищо на света Mr. Green),абе де що се сетиш полезнотии,пращай,че съм на зор Whistling

по тоЗ повод да кажа - вчера говорих с една майка и тя ми каза,че до 3 годишна възраст нормалният порцион като грамаж на едно хранене бил 250 грама(не милилитра Naughty

другото,което забелязвам е,че вашите деца масово пият АМ и то не малко Thinking при нас вече почти го няма,така че смело мога да кажа,че преминахме на 4-кратно хранене,а при повечето от вас е 5-кратно,а за кърмещите може да стигне и до 10 Laughing

Гери,споко,явно скоро ще им спадат бузаците на наште Убавци Crossing Arms иначе успех в бебеправенето Hug и добре че се появи - да отсрамиш варненки Mr. Green

Бубе,винаги трЕбЕ да има по един активист в дадена общност Mr. Green Sunglasses
бтв,точно това винаги ме е притеснявало при тоЗ ми ник - нЕкой да не си помисли,че съм някоя Люска и да ми вика така...
а ти що не си споделила с кво и колко храниш Ралфи,моА ли да запитам Naughty
момичето с детенцето с проблемите с очичките не пише тук Peace явно си го видяла това У фейса Peace
дано при вас нещата са ок Hug

Нандисимо - рапорта ти е одобрен Mr. Green
добре дееее не може на тва ядене,което си описала Моник да изглежда по тоЗ прекрасен начин Heart Eyes нещо ни смахваш ми се струва или наистина кърмата ти е един път  Joy

и сега преминавайки през всички вас като тайфун(или може би костенурка Mr. Green),да засегна още една болна тема за мен и да чуя има ли някой друг с моята участ Tired

от няколко дни В. отказва категорично да спи през деня Twisted Evil ние сутрин почти всеки ден сме навън,така че той се уморява подобаващо(или поне аз така си мисля Mr. Green),но върнем ли се вкъщи,все едно е току-що станал от сън Crazy откъде я черпи таЗ енергия това дете,не ми е ясно...т.е. той вечер ляга към 21.00-21.30,последните няколко вечери почти не спи,само се мята като луд,разби ми де що органи имам по тялото с краката си,и през деня отново не иска да спи...
е,питам аз как издържа това дете Crossing Arms
сигурна съм,че от вас още има хора,чиито деца спят по 2 пъти на ден,а ние не можем да го насилим да легне и веднъж!!!
та,споделете,ако обичате Naughty

п.п.толкова го чаках тоя Вип Брадър,че да се вкарам в интригите и клюките,а сега сами се досещате колко са ми оправдали очакванията,след като пиша поста си по време на излъчването му Crossing Arms  Mr. Green

# 275
  • Стара Загора
Душе 3бр. са бисквитите Mr. Green
Филите са между една или две среди на хляб

# 276
Бубе аз имах подобен проблем,и още го има малко,но определено е по-добре вече.При мен се получаваше когато танцувам,тоест подскачам.Сега вече по-рядко се случва,но преди репетиция задължително до WC-то.Така просто да се изпусна от нищото никога не ми се е случвало.

Луси Марти си хапва така:
Закуска-попара (четири сухара и подобаващо количество сирене)
Обяд - Яденето от кухнята (190гр.) с 2 сухара,или пък хляб.Последните няколко дни изяжда и десерта (190гр.)
Следобедна закуска- мляко (половин кофичка) с бисквити (2 и половина Закуска)
Вечеря - Супата (190гр.) с два сухара и някакво десертче,я бисквитки,я кремче,нещо такова.

Между храненията хапра по някой плод,солетка или бисквитка

За заспиването на обяд- ние сме по същия начин.Уморява се,иска сам да се прибира и почти заспива в количката.Като обядва обаче започва дивеенето.А ако баща му си е вкъщи е още по зле.И така,ако в 12 е умирал за сън,накрая заспива след 2.А рева е задължителен,както и поне няколко удара на главата в таблата ooooh!

# 277

Шени,ти на това злоядо дете ли му викаш  Laughing обаче тва кисело мляко яко го плющят вашите хлапета Crazy само при нас ли не се тачи ни най-малко Mr. Green предлагам го с бисквити за да не му е съвсем кисело,но уви - изяжда към 100 гр. и до там Twisted Evil

Ми злояда е бееее Tired Ето днес на обяд имаше пиле с ориз - тя яде половин кифла със сирене и 1/3 филия намазана със заквасена сметана. На вечеря имаше телешко със зеленчуци - тя яде само хляб (отказа и кис.мляко)  Tired
За АМ не мога да се включва, не давам.
А това с неспането си е живо наказание. Моля се само да не ме настига, че тогава ще ми се прииска да се върна на работа с 200. Crazy Али спи ведннъж между час и два, като ако е като днес - само час - аз накрая съм като изцеден лимон.  Tired Смятайте какво е положението, преди малко се къпах и по едно време се усетих, че съм си измила косата с душ гела hahaha
И последно - аз понеже съм решила да се "извайвам" hahaha hahaha hahaha и правя едни упражнения, докато Али спи...Мале, толкова съм закърняла, докато аз направя един разкрач, Синди Крауфорд напавила 7, а за лицевите опори да не ви разправям каква е трагедия hahaha. Та сега съм  newsm39, защото съм си купила едно винтидж бюстие и ще си правя туту към него да изненадам ММ 4470 (изненадата се очаква около Коледа  hahaha hahaha)
Хайде, оставям ви, писах докато добрият ММ приспива малката, време да си обърна внимание Simple Smile Хубава вечер!

# 278

Сега да питам нещо- като родихме си спомням, че имаше момичета, които се оплакваха от инконтиненция ( неволно изпускане) на урина след раждането- помните ли кой беше това и искам да питам към днешна дата какво стана, оправи ли се проблемът? Питането ми е от професионална гледна точка и ще се радвам да дискутираме  Praynig

аз съм твоят човек, Бубе! Имах голям проблем в началото... а сега.... отново имам проблем, но не така както беше ... сега просто бързо трябва да отида, иначе ще се изпусна.. сега като съм болна и често ходя... не мога да се задържа бе.. ужас... Confused

# 279
  • при палмите и алигаторите,FL
Душе 3бр. са бисквитите Mr. Green
бисквитите "Закуска" или "Житен дар"? Mr. Green

Лусиндова, не яде Моник и това си е. Сега тук е 4 следобяд, станала е в 7:30. За това време, ако не броикаме сукането е изяла 3 малинки сутринта, на обяд едно залченце свинско месо , сега като стана забърках кис. мляко с бисквити и аз си го изядох Blush, тя хапна две хапки само бисквита. Това е! Но пък суче на поразия, само да ме види седнала и се почва "Ням- ням" и ме дърпа. Маман, като беше тук само ми обясняваше кое дете какво и колко било яло , щот я пращах с децата в парка и тя там с бг мамите обменяше информация , и се тюхкаше че Мончо не яде. Не съм Тони, но да кажа, ей ТУК, има доста от рецептите .
Още нещо за яденето и неяденето, ако дечко е на градинка или ясла няма как да знаеш какво и колко яде. Важното е дечицата да са здрави, да правят бели и да ни побъркват, а така като чета малчовците се справят добре по последните критерий Mr. Green

Биаквитке, какво е това лицева опора Mr. Green. Поздравления за ентусиазама, аз съм 80 кг мързел  Sick

# 280
Ей,че хубаво станало в темичката-като в доброто старо време.Много момичета са се включили Hug

Луси,първо да се извиня,че май аз съм те наричала Люси.Повече няма-обещавам!

Инчето е добре,дебелее,хапва от всичко по много.Опитвам се да я храня здравословно,но понякога грабва някой пържен картоф от Ева.Напоследък врещи като чайка,ако нещо не и се даде на минутата следва писък до небеста
Оформя се като доста комуникативно хлапе,постоянно търси контакт с децата,спря да  се бута  по площадките.Слава Богу,е било някакво моментно състояние.
Сложихме ваксината за паротит и сие.Не вдигна температура,но от две нощи е много неспокойна.

Доста ми е трудно с бебе и първокласничка.

# 281
nandi, тук обаче "готвено" си е готвено, а не хамбургери. Wink Аз съм доволна, защото колкото и да са сладко-кисели манджите им поне е варено и задушено, а не запържено, или голи сандвичи. Днес си направих труда да разгледам примерните менюта, като стана дума - ми освен фрититата им 1 път седмично нямам други забележки за храната. Ама на тези тук това има е националното ястие - фритита. Mr. Green Имат тъй наречените фритюри през 2 километра средно и правят всичко там - меса, картофки и разни текива. Ние сме яли 2 пъти за 3 години, но местните си хапват често-често. Rolling Eyes

За храненето на Монката - едва ли е грешка, че не се храни под час. То това е като кърменето на поискване. Wink Laughing Нико е същия...много често пропуска ядене, или яде нещо между храненията. Рая до скоро също беше така - случвало се е да обядва както в 12, така и в 4 следобед. Сега, откакто е на училище се старая да хапва поне сутрин, но често изобщо не ѝ се яде и опитва по лъжица-две. Пие си обаче по 1 чаша мляко с домашен мед и съм спокойна, че до плода в 10 издържа, а като се върне на обяд си хапва прилично. Така че, все някога и те ще се научат да ядат по определено време. Wink
То като се замисля и аз имам моменти дето не ми яде и други когато си хапвам, защото имам нужда от повече калории... newsm78

Lussy, пържено много рядко ядем изобщо вкъщи, да не кажа хич. Нико е ял веднъж пържени филийки за закуска преди време и май е това. Rolling Eyes Салами не купувам изобщо - ядем от готовите меса тип филета-осолени. Кюфтета и кебапчета правя домашни от смляно месо и изпечени на скара и той яде - да. На варено месо под формата на кебапчета му въведох почти всички меса, така че...ял е! Mr. Green Пържоли предимно пилешки и май само 2-3 пъти свински - също. Режа на ивички и си ги яде сам.
Когато давам супа и манджа хляб не предлагам - така ги яде. Ако супата е по-рядка може да натруша половин сухар, но това се е случвало 2-3 пъти максимум. Нико обичайно яде хляб като няма друго какво да яде, или между храненията, или когато си иска - отваря си шкафа с хляба сам и сам си взима. Mr. Green Хляб вкъщи по принцип ядем на сандвич, или принцеси...то и ние рядко ядем хляб със супа/манджа, или с месо и риба.

Не съм Норе, ама кат съм седнала да пиша да кажа Mr. Green - грозде давам само измито и той си взима, къса си сам и си го яде сам. Преди мъж ми му го режеше на 2 половинки, ама аз не си играя...той си го гризе сам, ако е по-голямо зърното - иначе си ги дъвче и яде цели.

Ето ти го сайта с рецептите - импровизации много могат да се правят. Wink
Овесените ядки ги правя на око - понякога си ги изяждат, друг път хвърлям. В една купичка около 250-350 мл слагам фини овесени ядки наполовина /това за двамата - сещай се колко много ядат ooooh!/ и заливам с вряла вода. До 3-4 минути са се надули и са напълнили купичката почти - слагам една чаена лъжичка масло и наръсвам със сирене колкото 2 кибритени кутии /ама как го обясних Laughing/, предполагам е около 100 гр. - не съм го мерила, де... Simple Smile бъркам и ядат. Grinning Понякога не им стига, друг път хвърлям повече от половината... и това го правя за двамата, после разделям в още една купичка.

Ето аз докат се натуткам да пиша между къпания и спане...тя Нанди дала инфото вече. Laughing И 6 нови отговора. ooooh!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 12:09 от Tony_st

# 282
Опалаааа...... след цели 3 страници... не мога да не се включа  Wink ЮРазмърдала се е темата, дали заради лусиндата, или просто на всички име домъчняло- факт е.

Аз няма да минавам поименно, защото четох всичко на куп, ще пиша каквото се сетя.

Първо да започна, че то лятото малко по малко си отива. Хем сега пак е топло, но си отива. Радвам се, че успяхме да си направим варненската среща. Беше мноооого хубаво и зареждащо.
После дойде и Тедито .... и нея и Марти ги отразихме, но те много бързо си заминаха. Можехме и повече да поизлизаме, но и на това съм доволна аз Simple Smile

Сега да се включа направо за мистър Максим по захванатите теми. Нека да започнем, че вчера бяхме на консултация и човекът си е 14 кг и 86-87см, от където и да го погледнеш си е ГОЛЕМ МЪЖ! Тежи ми! Не го нося много, но понякога се налага. Та и Тони беше питала у фейса, дали просто изглежда по-голям от МАрти....... Не, просто Маскито е голЕм и тежи!  Та така като съм заговорила за килограмите, да продължа и за храненето - ми детето си яде. На кухня е (минахме на частна началото на лятото). Много рядко се случва на обяд да не иска да яде и да пропусне хранене и да си легне гладен. Всичко друго се изяжда до край. Между раненията има плодове- праскови и круши. Вечер задължително салатка-  домати, краставици и сирене (само една малка ракийка дето не му наливам).
Говори доста, основни думи, но се разбираме без проблем, имаме контакт. Това което забелязах от 2 седмици и вече имам и свидетели е, че Максито познава колите- моята, на дядо си, набрат ми и на Герито (дето се е возил 2 пъти в нея). Не мога да обясня по какво ги познава, но като види такава кола и си казва, даже крещи на кого е Simple Smile Иначе не пее (щото и аз не му пея)- говори и много негови си неща, но и много разбираеми.
От около 2 седмици реших аз да престана да люлея за преспиване (като бяхме на сбирката, се оплаках, че още люлея). Та стана супер бързо и лесно.  На обяд заспива супер бързо, за около 10-15мин. Гушва си едно мече, върти се да намери удобна поза и айде заспал. Вечер ми беше по-трудно, но взех друго кардинално решение, на обяд да не го оставям да спи колкото иска, а максимум 2-2,30ч и така ми понамаляха мъките в преспиването вечер за около 20-30мин става.
Върви почти изцяло само пеша. Количка ползваме много рядко, ако трябва бързо и далеч да стигнем някъде и не сме с кола, иначе сме пеша или с триколката.
Подали сме си документите за ясла.... пък да видим... дали и кога ще ни приемат. Максито също си играе основно сам, напълно си е самодостатъчен... но пък се радва на децата, ходи при тях, рови се, гледа ги какво правят, копира ги... Според мен е социален тип, задява се с всичко живо - сервитьорки, продавачки, лелки разни....
Не помня какво друго имаше зачекнато..... Та както виждате, аз не мога от никъде да се оплача Simple Smile Детето слуша, яде и спи.... Затова и след НГ ще започваме да правим второто..... но до тогава има време Simple Smile))) Дано не ми се върне всичко на куп с второто Simple Smile))

# 283
Люсииил, гроздето го давам белено и нарязано САМО ако не съм купила специално грозде без семки и с меки люспи . При нас струва по 5-6 лв за кг, но принца яде само от него, а ние  плебеите - обикновено грозде, за 3 лева   Twisted Evil

# 284
  • София
Прибет маНдами!

Не съм писала от толкова време, че Лусинда вече ме е забравила и не ме споменава поименно. Mr. Green

И аз като всички нЕАм време, нерви и настроение.

За отрицателно време ми се случиха толкова неприятни неща, че е имало дни, в които и компа не съм отваряла.

Последното "море" го изкарахме без изобщо да видим плаж, за това пък си хванахме кашлица и сополи за няколко седмици. Разминахме се с Тасос, защото от фирмата ме сюрпризираха, че след 10 години съвместна работа вече не им трябвам и а съм се върнала, а са ме съкратили. По-лошото обаче е, че законите ни са само на хартия и това за закрилата на майки на деца до 3 години си е бош лаф работа.  Tired За яслата няма и да споменавам, там драмите продължават, а при това положение за частна не мога и да си помисля, преди да си намеря работа, а за да намеря такава, трябва да ми остане поне глътка въздух от обсебващото ме дете.
Като чета постове на Мушето, Теди, Тони, направо ми иде да си взема куфарите и да се изнеса от нас. Трябва да ми видите къщата само 15 мин след като е станала Сияна на какво прилича.

Тя изгражда характер, иска да е самостоятелна, а не може. Не иска да яде напоследък, но за режими ще пиша в друг пост, че сега ми е доста песимистично.

Нелка, Сияна също не търпи завивки и съм се видяла в чудо. Ако я завия и не може да си освободи краката, съответно да си вижда чорапите/ходилата изпада в истерия.
От няколко вечери се приспиват сами с баща си и засега е доста успешно. Мисля на 13.10 и Асан най-накрая са стане Ора и да я оставя за цяла нощ на майка ми в Ловеч, а ние с ММ в Правец на един Ивент. Whistling От сега съм го замислила дали няма посред нощ да палим колата и да се прибираме, ама ней се, все трЕбе да има първи път.  Thinking

Мога да пиша още за неволи и перипетии, ама ще изместя темата, пък и надали ви се занимава да четете такива постове.

За да завърша с нещо по-свежо ще ви разкажа за два бисера на Сияна и ще се похваля. Та Сияна преди няколко дни разопакова пазарската чанта, намира пакет д.п., отива в тоалетната, където за зла беда е баща й и най-загрижено му подава пакета с превръзките.  Mr. Green другото по ВЦ-темата е подобно на астралното ни близначе, а е намерила тоалетна хартия,а е започнала да си бърше дупето през дрехите. Simple Smile

И да се похваля, Сияна вече е кака на Беатрис. Братовчерката ми роди на 20.09 и нямам търпение да видя малката госпожица след една седмица.

Надявам се скоро да ме отпусне черногледството и да се вясвам по-често. Иначе си ви чета, най-често посред нощ от телефона, ама в повечето случаи съм информирана къде какво се случва.
 Hug Heart Eyes на всички!

Общи условия

Активация на акаунт