Реших да се включа докато малката госпожица спинка...Вече сме много по-добре, пъпките завяхват и образуват корички, вечер спинка спокойно... Сутринта като се събуди я оставих да си поиграе малко в кошарата, докато аз приготвя закуска и по едно време усещам, че тя замълча и е много тихо... Отивам и какво да видя - свалила си долнището на пижамката и си пипа една по-голяма пъпка на крачето и като ме видя се засмя и вика "пъпчи" сочейки пъпката
Бубе и ние очакваме снимки от празника

nandi страхотно си ги измайсторила "пръстите"... Поздравления и за Моника
Аз срам не срам 
Lussy успя да ме забележиш
Бързо оздравяване на малкия чаровник 
Хера, наистина са много гадни сополките
Ние преди 3 седмици бяхме с една хрема, която така и не отмина... Накрая се принудих да купя "Bactroban", който наистина ни помогна много... Бързо да се оправя и Боримече

Хубав следобед на всички
Писна ми да ходя със сополарника в чантата 
Дани, да си жива и здрава, бъди все така прекрасна мама и жена, заобиколена от любими хора!

Аз не вярвах, че с второто ще бъде по-различно, ма на. По-различно е, определено
Аз още тиквите дет майсторихме не съм показала..
Дори лекраството против повръщане повърна. 

отивам У фейса да си пускам запитването,имайте късмет и там да не ме удостоите с отговор
определено ще се възползвам след има-няма 5-6 месеца

, беше ме страх да я прекъсвам и да свалям папмпито та си я оставях да си свърши работата, после казвах "Браво!" и сменях пампито. Един ден мъжо предложи да я оставим по без пампи да си се мотка, у нас е топло, пода е ламинат или плочки(разбирай лесно се чисти) и така девойката свикна да си върши работата там, е имаме и инциденти(два пъти на дивана се изпишка, но тапицерията се сваля и се пере