включвам се по последните теми.
За детските ясли - не знам дали ви казах , но тази година по погрешка записах Ели да кандидатства за ясла в системата. Приеха я за първа група, но не я записах. Много ми е мъничка и не искам да се разделяме още. Надявам се догодина да я приемат пак, не че много искам да ходи , но ми трябва точка за детската градина. Ако не беше тази точкова сиситема в София изобщо нямаше да ги пускам на ясла децата. Въпреки , че да си призная съм много доволна от нашата ясла. Тя не е ОДЗ а е към Министерството на Здравеопазването и за тях се грижат предимно медицински лица. На смяна има по две лелки, една учителка , медицинска сестра и директорката която се включва съвестно в грижите за децата. Всички са много мили и не съм имал никога проблеми докато Алекс беше там. Храната е чудесна ( детската кухня която взимаме сега е една и съща с храната на яслата).
Бубе тия 1000-1500 долара за градина
луда работа, а и описнаите от теб "грижи" за децата са безумни просто Гери този нов ник, нещо

От веселата статия на Хоупова и аз не се намирам , може би съвкупност от "отчетните", небрежната , но не в такива крайности

Мариета, много се радвам , че нещата се оправих при вас

Много гуш за Зазка, Тони и Жени

djidjonka антиалергичните сиропи съм давла и на двамата когато пият антибиотик или имат много честа и гадна кашлица. не ги обичам, но като се налага
Честит рожден ден на патерици от мен

Жужи, къде я лепнахте тази варицела. Надявам се Елити да е вече добре

Шени ама верно с теб сем на една вълна, щото и на мен мъдрец ми избива сега , та от вътре венеца и бузата са ми се понадули и ме дразна адски много
Лазарки въпреки , че живеем на село почти няма , минават само едни мангалки облечени в носии и просят пари
Честит Хелуин на всички които празнуват

Хоупи те мъжете са си такива и на мен ми идва някой път да удуша ММ , но се въздържам за сега
За гърнето - нямам намерение да правя скоро опити, докато не започне да ми говори разбираемо ми се вижда безсмислено
Фонтанелата- струва ми се , че се е затворила

Хера, браво на теб, да дойдеш почти до нас и да не се обадиш

Пожелавам на всички болни бързо оздравяване

Чао за сега, ставам че малакта хуна ще ми потроши къщата

...Като се събуди - колкото мога с нея. Вчера правих едни мъфини - тя се качи на един стол права и ме гледа. После и дадох да нареди хартиените кошнички в тавата и да сложи боровинките. Ама така ги сложи, че опряха дъното 

Аз искам да ходи поне за половин ден, да се социализира защото умира за други деца, а и малко да си почине от бабите
Друго е, обаче ако ти се налага
В Дг вече е друго- сестрата е само една в градината, а в групите са учителки.

) ще ви се похвала до рая на тази седмица или началото на другата 

Т мисля,че я овладяхме,сополаците почти ги няма,ноооо храчките в гърлото и даването са все още налице