Да бе, само дето трябва една месарница за нея да работи.

Много хубаво си го решила това докато Али спи ти да си имаш време за хобита..и аз бях така преди на Нико да му хареса да играе зумба са мен.
Радвам ви се на теб и Нелли, че имате нерви да плетете...аз с плетки не мога да се справям.
Лече-Буболече, то е така с дядовците, но днес поне занимаваха децата, че май ме тръшна вируса, който се върти у дома последните 2 седмици.
Дремах почти 2/3 от деня...а след това както си му е реда постоях с легена до леглото. 
Буба, радвам се, че сте добре след урагана....явно е било ужасно! Дано не се случва пак.

Ау, Нанди, страхотни са ти паяците и духчето...направо уникални.
Ако не ми беше толкова зле...щях да спретна и аз едни паяци...ама пусто като ми се гади от всичко. 
Иначе и аз като теб готвих и правих всичко с Рая, но сега те двамата се забавляват обичайно и имам време да сготвя. Виж, обаче прането и честенето го правим заедно - много ми помагат...и двамата...та ми се налага да имам още по-здрави нерви.

Шени, и нашите баби и дядовци само чакат да им пратим децата..но ще има да си почакат в близките 10-тина години.

И аз на опашката за чая - само да си дойдем и ви каня на чай от на Шени чайника и чашите.

Може другия месец да направим една коледна сесия, ще направим картички за роднините и календарчета, а може и подаръци снимка в рамка на децата на баби и дядовците да подарим
И моето е голям хаос, баща ѝ казва, че на мен прилича. 

и си поддържа една такава Т от 37,1-2,което тоже не ми Аресва