С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 125
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Тони - ето ти решение - храниш Рая само с луканка и ще забравиш за злоядото дете Mr. Green

Да бе, само дето трябва една месарница за нея да работи. ooooh! ooooh! ooooh!

Много хубаво си го решила това докато Али спи ти да си имаш време за хобита..и аз бях така преди на Нико да му хареса да играе зумба са мен. Mr. Green
Радвам ви се на теб и Нелли, че имате нерви да плетете...аз с плетки не мога да се справям. Rolling Eyes

Лече-Буболече, то е така с дядовците, но днес поне занимаваха децата, че май ме тръшна вируса, който се върти у дома последните 2 седмици. Tired Дремах почти 2/3 от деня...а след това както си му е реда постоях с легена до леглото. Tired

Буба, радвам се, че сте добре след урагана....явно е било ужасно! Дано не се случва пак. Peace

Ау, Нанди, страхотни са ти паяците и духчето...направо уникални. Peace Ако не ми беше толкова зле...щях да спретна и аз едни паяци...ама пусто като ми се гади от всичко. Sick

Иначе и аз като теб готвих и правих всичко с Рая, но сега те двамата се забавляват обичайно и имам време да сготвя. Виж, обаче прането и честенето го правим заедно - много ми помагат...и двамата...та ми се налага да имам още по-здрави нерви. #Crazy

Шени, и нашите баби и дядовци само чакат да им пратим децата..но ще има да си почакат в близките 10-тина години. Mr. Green А пък как ти завидях за чая и мъфина...макар че едва ли ще мога и утре да хапна нещо... Sick

И аз на опашката за чая - само да си дойдем и ви каня на чай от на Шени чайника и чашите. Wink

# 496
 Херко, канвас правихме за майка ми. Да, наистина става като картина, ама са адкси скъпи. Но пък редовно пускат някакви намаления, та идва изгодно тогава. Иначе нейния канвас не е в рамка, ей така сме и го окачили на стената, много е обемно, как да му се сложи рамка  newsm78

Шенка, как правиш паспарту-то? Това тук е едно такова с дълбочина?! Не е просто изрязан картон  Thinking

Другите рамки или от Майкълс, или от Икеа, ама ще трябва да майсторя паспарту-та и стъкло да слагам (а не знам къде остъкляват?!  Thinking ). РЕДАКТИРАМ се- майй рамките идват със стъкло, поне имаме една от ИКЕА и е точно така  Flutter
Ние преди да отидем да рамкират тази снимка и ходихме и разпечатахме 10 (ДЕСЕТ) снимки! Като мислихме, че ще направим всичките  hahaha

Обаче...само една можахме да си позволим  Joy

За 10 снимки, най-проостата аритметика показва, че щяха да ни излязат къде 2000$  Mr. Green
Ай честито  Joy

Мерси още веднъж на всички, които са били загрижени за нас, много мило наистина, на човек му става хубаво като знае, че ако се затрие ппо някаква причина (или без такава) ще има на кого да му е мъчно  Blush

Захабено от ябълка става едно черно и гадно..И също от банан! И аз не мога да го махна. Преди малко рафаел тъкмо си обърса пръстите вът=рху бялата ми блуза..Ама никой не ми е винве, че си ходя натъкмена и нагласена в къщи  Tired

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 21:50 от БУБА

# 497
..Ама никой не ми е винве, че си ходя натъкмена и нагласена в къщи  Tired
Ами друго си е човек да се чувства добре, дори по домашни дрехи Simple Smile
Имах една съседка преди - тя носеше само и единствено токчета, вкл. и на джапанките.. чудех се как може чак така да ходи и все тракаха тези токчета.. ама явно си й беше удобно на жената. Аз вкъщи до скоро ходех с възможно най-удобни (широки и памучни) дрехи, но от година-две нещо ме тресна и сега съм и вкъщи по-нагласена.
Това беше лирично отклонение  Joy Бубе, радвам се, че ви се е разминало от Санди-то.

Направихме си една тиква, ходихме да се поблъскаме в един МОЛ, че нещо не се организирах овреме да разгледам нещо интересно за деца.. миналата година ходихме в едно клубче, беше супер яко, но тази година нямаха програма. Имаме си хубава тиква, Саши ме накара да му купя костюм на Батман + наметало на Зоро.., много обича да се преобразява и има няколко костюма. Та - купих аз, всичко точно. Само за Митко мислех да ползвам един, който се оказа че стои в едно приятелче от миналият Хелоуин, та трябваше да импровизирам. Присетих се за един скрит костюм на пират, с череп отпред.. той като го видя (явно го беше забравил), ахна направо. Отказа се и от Батманския и от наметалото.. та Митко беше Спайдърмен, едва му нарисувах по лицето нещо като паяжина, че не дава диваненцето Mr. Green. Снимки от събитието - у ФБ. Не веднага де, като се наканя Joy
Пък тиквата ни много хубава стана.. и светеща, светеща...
От Фотобокс ми пращат от време на време някакви кодове за промоции, но не съм гледала.. ако на някой ще свърши работа, да му дам..
Лекета - не знам как се чистят. Имам една приятелка, която обожава да взима лекьосаните дрехи на двамата ми и ги връща почти винаги готови, изгладени. Как го прави - не знам.
За пращането на ясла.. на този етап освен, че не са го приели, не бих го пуснала. Макар че вее може да се говори с него поне по малко.. в тая връзка, вие говорите ли си с децата, разбирате ли ги всеки път какво искат?
Плетки - не мога, не искам по-скоро.

# 498
  • Стара Загора
....в тая връзка, вие говорите ли си с децата, разбирате ли ги всеки път какво искат?

Говоря си - да. Макар, че той ъка само...мисля, че му разбирам всичко...а той мен - прекрасно. Навремето все гонех батко му да си носи чехлите на краката...сега Борис сам ако се събуе или по някаква причина пантофките паднат от крачетата...идва и ми носи пантофката...вдига единия крак като подкован кон и чака Joy Когато иска да ми покаже нещо но е в другата стая идва и ме мъкне натам и почва с ръче и мимики да обяснява...много е смешен но аз го разбирам - баща му също.....за околните - не съм сигурна Mr. Green
БУБЕ рамките от Икеа са със стъкло...или поне тези, които аз взех..2бр. за 4лв.
АМи нарая - добро утро де  bowuu
Снощи съм заспала докато чаках Боример да заспи...това е бг време 21,30ч. и...рано раних тази сутрин

# 499
  • София
Добро утро,

Нандисимо...пращай колета с манджата, че не се издържа вече на твоите вкусотии Mr. Green Тръгвам към пощата да си чакам колетите Crossing Arms
Нели определено ми беше мъчно за тебе Hug

за първото - и аз на опашката Mr. Green за второто - и на мен за нея,ама на нея май не много за нас Crossing Arms

Аууууу пепел ти  на  устата или по точно на клавиатурата, как можеш да напишеш това??? Разбира се , че ми е мъчно за вас и още от сега си правя планове за среща другата година на минаералните бани, тоя път викам да го плануваме по от рано и да се класираме за Марица , а ?
Радвам се , че Венцулини се подобравя ,  и Елена е вече добре.
За говоренето с децата- ами говорим си, аз казвам: "Елена , не там , не пипай книгата, дай мия , не , не ще я скъсаш, Алекс вземи книгата от Ели и я пребери на високо", а тя ми се смее и ми говори на някакъв странен  и неразбираем език. Ели ме разбира идеално, но аз нея не. Проблемът е , че колкото и да ме разбира, тя си има други планове които не съвпадат с моите и си прави каквото си е наумила. Все си мислех , че Алекс ми е палав, но сравненеие с нея е най-доброто дете. Постояно ходи и руши, само за последните няколко дни ми счупи очилата, лаптопа, разви цяло топче тоалетна хартия, по средата на банята, скъса ми един тефтер, допи на баща си ракията, разля ми кафето в близост до компютъра ( за щастие нямаше последствия и ММ не разбра) ... и още куп други неща за които вече не се сещам. Миналата седмица отиваме на гости на баба и и дядо и  с влизането счупи една вратичка на шкаф, постояно ходи и рони трохи на всякъде, къса салфетки, абе направо не я издържам по някой път. Ох, а вчера умряхме от смях с ММ. Гледаме Господари на Ефира и излизат адреналинките да танцуват, а Елена както си седеше на дивана като започна да подскача в такт с музиката,  много беше смешна  hahaha .
Ще взема да отскоча и аз до Икеата за рамки Thinking Сега като заговорихте за рамки и снимки се сещам , че почти нищо нямам на децата на хартия  Whistling Може другия месец да направим една коледна сесия, ще направим картички за роднините и календарчета, а може и подаръци снимка в рамка на децата на баби и дядовците да подарим Mr. Green

Бубе радвам се , че сте добре след урагана Hug
Момичета стискайте ми палци, края на тоя или началото на другия месец трябва да си получа дългоочаквания, мечтан и любим подарък  newsm76 Praynig Praynig Praynig Praynig
Ами това за сега от нас. Много ви обичам , Луси , Хера, Хоупи , Марте, Шени, Поли, Теди, Гери, Адашче, Марте, Жени, Тони, Нанди, Бубе, Десимонка, Джиджонка, mushence, Зазка,  ....и всички други които пропуснах да спомена  Hug Hug Hug Hug Hug

# 500
НЕЛЛИ  Hug Hug Hug

Филип вчера не успях да го снимам, но ще се опитам да ви опиша какво сътвори. Сядаме да вечеряме най-културно, баща  му си беше купил  КFC, слага си бутчетата в чиния, аз редя останалите неща по масата - салати, сирена, т.н. За около 20 секунди не гледах към Фиф, който се докопал до бутчетата, грабнал по една кълка във всяка ръка и ги нападнал като съблезъб тигър!  ooooh! ooooh! ooooh! Това мойто си е пълен кроманьонец! Оставих го да си гризе бутовете, той целия омазан - ръце, муцуна... И доволно примлясква  Crazy Mr. Green

# 501
  • До морето :)
Жени, да ти кажа Ели всичко разбира. Чак я експлоатирам вече. "Ели, дай ми дистанционното! Не това, другото! Браво, мамо! Мерси!". Нея я разбирам повечето пъти. Като иска вода казва: "Мамо, чи!" Какво общо има чи и вода, не ме питайте, не знам, ама така ѝ казва. Като цяло това което си иска си има някакво странно или правилно наименование.

Адашче, и ти ни липсваш!  Hug И търся аз между редовете Лече, няма! Викам - "Край! Ще ѝ кажа аз на нея!", ама се намерих.  Heart Eyes И моето е голям хаос, баща ѝ казва, че на мен прилича.  Laughing Да не види нещо подредено, веднага е на земята. Детската кухня се вдига и се изсипва директно на земята, каквото съм подредила на масичката с един замах се сваля от там.

Хоупи, имаме 2 пъзела. Единия ни е детски, от един детски център, бях на рожден ден и ни го дадоха като подарък. С доста големи части е, макар повечето вече да са разпарчетени. Другия е от Барни. С цяла кутия Барни, има подарък пъзел. Не са много големи частите, но пак стават.

Буба, радвам се, че сте се разминали. Дано скоро нещата се стабилизират.

Нанди, 15-20 минути пак са добре до морето.

Тони, бързо оздравяване!  Hug Дойдоха дядовците и ти остана време да се разболееш. И аз все вкъщи за това мрънкам: От вас нямам време да се разболея! Как може и двамата да сте такива кеки? Ако не лекува дете, то лекувам таткото... и т.н., и т.н., и т.н.  Joy

# 502
Eй,че хубаво станало в темичката Heart Eyes

Чета ви всеки ден,но не съм писала отдавна.
Завиждам благородно на Нели и Шени за плетките,мъфините,шапките и всички други подобни,които лично на мен ми носят уют и стоплят душата ми.Аз,обаче,се занимавам само с речен пясък,жълт пясък,замазки,бои,лепила и ...майстори.До под кривата круша сме,не сме почивали това лято и ми иде да зарежа всичко и да отидем през декември някъде,но не смея да предложа Mr. Green

Миналата седмица ми закъсня с 10 дни и направо косата ми настръхна като си представих Ина на 2,а бебето в количката.Размина се,обаче.Оказа се,че зачестеното нощно кърмене е причина за закъснението.

Ева беше болна няколко дни и нямаше сън,но днес слава Богу е по-добре.Когато са ми болни децата,ми пада гарда и ходя като буреносен облак.Хубаво е обаче,когато отново изгрее слънце.

# 503
  • Сливен
Simple Smile Привет и от нас...
Ели е вече добре и вчера се възползвахме от хубавото време и си направихме една по продължителна разходка  Laughing и днес пак в къщи, че пак ръми навън... Sad

Lussy как е малкия сладурко? Дано вече е по-добре и да оздравява  Hug

Гале много кофти със счупеното фото Sad И аз известно време бях без фотоапарат - имаше счупен някакъв механизъм и го ремонтираха срещу 35 лв, и много се радвам, че успяха да ми го оправят... Очаквам  скоро и ти се похвалиш, че си имаш отново фото  Hug
За петната - вениш мисля, че би помогнало... Има и едни сапуни в ДМ за петна, но не съм ги пробвала, само ми ги похвалиха...

Бисквитка  леко излизат зъбките и на двете ви...  Hug Радвам се за пробилия мъдрец, успех и с другия...

Нанди страхотни вкусотийки показваш Laughing

Теди браво на Марти  Heart Eyes Надявам се, че ще свикне скоро и да спинка там  Wink

Тони най-после ви донесоха малко провизийки Wink Хубаво да си изкарате с дядовците Simple Smile Много се радвах на разказа за Рая, че си е похапнала добре  Heart Eyes Бързо оздравяване  Hug

Нелли скорошно оздравяване на сладкото Ели  Hug Голяма палавница си имаш в къщи... Не, че и моята не е Wink Няма спиране и само се чуди какво да направи  Laughing
За "варицелата" - от една кака сме се заразили, но я изкара леко и вече отминават и последните следи от пъпчиците...

silvia1111 дано свикне Дани с отсъствието ти... И на теб няма да ти е лесно, но щом се налага  Hug Моята приятелка така оставяше малкия при баба в Плевен докато бяхме студентки и всеки уикенд пътуваха, за да са с него...

Бубе много се радвам, че сте ок  Hug Много силен е бил "Санди" Sad

*milly* успешно решаване на проблема в работата  Hug

Хера как е малкия сладурко Simple Smile

Лече дано бягат вирусчетата далече от Ели Hug

Норе как е Фифо, надявам се че вече отминава разстройството Hug А за бутчетата - ами гладно е детето Wink

Онзи ден и аз говорех по телефона и Ели се измъкнала за секунди и отишла в кухнята... Викам си много се умълча и е направила пак някоя беля  Laughing Отива и я гледам права на ъгловия диван яде банан... Качила се тя и си взела от фруктиерата всички банани, успяла да откъсне единия и го обелила от едната страна и гризе сладко  Laughing

Токова е мрачно навън, че направо ми иде и аз да си полегна с Ели...
Хубав следобед на всички  Hug

# 504
  • Варна
 smile3532 smile3532 smile3532
искрено се смях с последните няколко поста  Laughing отглеждаме си едни малки диви зверчета  Laughing
Мойта дъщеря последния път като притихна и се умълча за няколко минути я намерих в един ъгъл скатана, докопала Дентокинд-а, изсипала го на земята и се черпи  ooooh! На мен ми причерня, почнах да броя хапчетата и да смятам колко е нагълтала.... по груби сметки бяха около 20бр!!! Слава богу нямаше последствия  ooooh!
А за говоренето - тя ме разбира на 100%, но друг е въпроса колко ме слуша  Laughing Най ме кефи като я питам дали иска нещо и тя ми казва - "икам" или "ниикам"  Laughing  Инъче в повечето случаи и аз я разбирам какво говори, особено като е ходила някъде с баща си и като се върне и я питам "Къде ходи, мамо?" и се почва едно бясно бърборене на китайси, чак дъх не си поема  Laughing Laughing Laughing
Браво на Ели, че се пребори бързо с варицелата  Hug

# 505
  • при палмите и алигаторите,FL
 Hug
Сутринта ви изчетох с кафето , голям кеф, но не можах да се разпиша щот Мончо само да ме види седнала се накатерва върху мен  Crazy . сега заспа и аз да се отчета след вчерашното бонбоносъбиране.
 Тръгнахме с резерви, защото Мончи се плаши от маскирани хора, но за пореден път ме изуми. На първата къща не искаше да слезе от мен, страааааааах, но като видя че маскираните раздават бонбони вече първа тичаше hahaha. Не ми даваше да ѝ нося и "кофата", та сама си  я мъкнеше. Някъде имаше оставени купи с лакомстава и децата сами си взимаха, там ѝ казах само по едно за да има и задругите деца, после като ѝ даваха по няколко тя си взимаше едно и другите искаше да ги връща Mr. Green. Децата събраха доста, изморихме се и се прибрахме,но понеже у дома нямаше кой да раздава бяхме оставили лакомства отвън на един стол, обаче съм забравила да светна ламата и като се върнахме купата си беше почти пълна, като се стъмнило, щом къщата не свети са ни подминавали, стана ми криво и мъчно за дечицата дето са минали по нашата улица, докато си легнем минаха няколко, та ги зарадвахме.Ние за разлика от Бубето си подбираме лакомства(солетки, сникърсчета, шоколадчета, кит-кат и май това е от тукашните) и си ги хапваме, останалите заминават в кофата Wink

За говоренето, тя ме разбира, дори и когато не трябва Mr. Green, аз също я разбирам, все пак сме по 24 часа заедно намерили сме си начин Wink. Баща ѝ понякога я разбира, но повечето пъти ме вика за "преводач" hahaha.

Бели, освен разхвърляните играчки, не прави, е имаме липсващи букви от клавиатурата на единия лаптоп, но то пък без хич не може Simple Smile

Пак да си поФаля гарджето: от два дни се буди сутрин със сух памперс и като го свалим си пишка на гърнето, това преди ми се струваше невъзможно, памперса тежеше кило сутрин, така добре го опикаваше. Пак от същото време, като ходим навън и се върнем пампито е сухо, вчера бяхме на пазар 4 часа и тя се е стискала Shocked, у дома се изпишка в гърнето. Подчертавам, не съм я учила или карала, нито съм ѝ говорила нещо, според мен трябваше да почнем към втората годинка, но тя ме изпревари показвайки ми, че е готова Peace.

Хоупи, знае той Фифо какво да хапва и как, с ръцете е най вкусно Heart Eyes

Луси, да оздравявате бързо, че сте се намъчили Hug. Кажи сега къв сериал гледаш, ше откакто свършиха съпругите, аз останах само с Имало едно време Confused

Тони, дано си по добре Hug. За месарницата , може да се жертвате да си купите една Wink

Бубе, аз рамки за снимки си купувам от втората употреба. Като ходим все си ровя и си намирам интересности, последния път си взех някалви плакати, разглобих обърнах и си сложих снимките Wink. Кажи сега Спас маскира ли го или не?Другият вариант Майкълс, винаги имат купончета за по 40 или 50 % намаление Hug

Нелли Hug Hug Hug

Херич, що да пращам сладкиши, ти си имаш дружка там  дето прави страхотни торти, още поВня едно сиренце с мишки Mr. Green

Изчезвам че имам да правя картофена салата  chef

ПП сетих се да питам нещо, ще си правите ли Коледно събиране с дЯцата, не че ще мога да присъствУвам, но ми е хубаво да ви чета и да гледам снимков мат'рял Heart Eyes не ме пращайте пак уууу фейса

# 506

п.п.един такъв вече ме чака и мисля да го уважа подобаващо Mr. Green
Кой  Rolling Eyes че на мен вече ми се изчерпаха идеите :roll:0
Браво на Венци Heart Eyes и на теб, че днес не сте посетили болницата Hug Heart Eyes

Суки и Бил,душенце...ама ти тоя път вече го вървя Joy бтв,излезнал е 5-ти сезон,скива ли го?

в тая връзка, вие говорите ли си с децата, разбирате ли ги всеки път какво искат?

да - на японски Mr. Green в интерес на истината той разбира всичко,което му изнася,а аз му разбирам това,което на мен ми изнася Laughing

Момичета стискайте ми палци, края на тоя или началото на другия месец трябва да си получа дългоочаквания, мечтан и любим подарък  newsm76 Praynig Praynig Praynig Praynig

стискам и на краката Peace а от мен имаш много,много  Hug Hug Hug

това,което си описала за Ели е 1:1 с В. - счупи ми три парфюма за отрицателно време,3-4 чаши,един чифт БЕЛИ слънчеви очила,един пепелник,разкъса ми всички работни тефтери,нарисува ми два пъти кожената холова гарнитура,опита се да яде от Роли-то Twisted Evil,оплеви ми всичките цветя...и т.н.,и т.н....
а най-новото му занимание е да крие разни неща - онзи ден с баща му се убихме да търсим шишето му за вода,а то се оказа добре замаскирано в шкафа ми с бикините Mr. Green,днес пък скри единия термометър,обходих щателно цялата къща и накрая съвсем случайно го мернах,че се мъдри под микровълновата печка Twisted Evil абе дет се вика - не моА да скучая с него Mr. Green

така като ви чета Жу,Тони и Хоупсита...особено Хоупсита - вече съм убедена,че ги държите гладни теЗ деца Joy то не бяха луканки,бутчета,банани hahaha

На другата среща е си нося чайника, чая и чашите...Ако някой любезна домакия осигури котлон Joy ще се черпим дружноооо Hug

е,те тва вече е мъжка приказка Peace

Мойта дъщеря последния път като притихна и се умълча за няколко минути я намерих в един ъгъл скатана, докопала Дентокинд-а, изсипала го на земята и се черпи  ooooh! На мен ми причерня, почнах да броя хапчетата и да смятам колко е нагълтала.... по груби сметки бяха около 20бр!!! Слава богу нямаше последствия  ooooh!

муахахахахахахахаха Joy
поне ще си сигурна,че нЕма ти реве от зъбаци Mr. Green

радвам се,че има вече оздравели дечица,надявам се скоро и ние да се причислим към таЗ категория,въпреки че силно се съмнявам,защото както вчера малко му беше просветнало,днес като се събуди пак беше един такъв забрунден,очите зачервени,носът тече,а кашлицата на ниво Whistling кЪ пА не подейства тоЗ силен АБ при него бе Twisted Evil
утре или в събота най-късно смятам отново да посетя някой от всичките му лекари,щото тая работа не ми Аресва Naughty и си поддържа една такава Т от 37,1-2,което тоже не ми Аресва Mr. Green

на всички болни бързо оздравяване  Hug

за стайлинга У къщи и аз в групата на издокараните Mr. Green то затова вече свястна дреха не ми остана Twisted Evil в интерес на истината никога съм нямала таквоЗ нещо като "дрехи за вкъщи" Naughty

п.п.айде,че вампирската сага ме зове Naughty Mr. Green

# 507

Нанди, тази година пропуснахме Хелоуин! Дали заради урагана, но нямаше сякаш такъв празник, както миналите години. В НЙ също известният Хелоун парад беше отменен!
Тук беше адски студено (10тина градуса), а най-важната причина всъщност се оказа факта, че вчера моя мъж имаше мнооого работа и си дойде чак в 8 вечерта  Tired

Но за сметка на това идната събота ще има хелоуин парти в БГ училището където водя Габ, та там ще се повеселим, ще пийнем, ще хапнем и ей тез трите работи  Mr. Green

Десимонка, като знам Симона как сладко говори на "китайски" и направо си я представих  Wink  Heart Eyes Сори, че се повтарям, ама много сте ми сладки двечките с нея  Blush

Хора, на мен ми липсва Елфичка. За съжаление съвсем ни изостави тя. А е забавна и приятна компания  Rolling Eyes  имам някакво чувство, че ми се сърди, сякаш  Shocked Ни идея нямам защо   33uu

Моите и двамата са сополиви и нас с баща им също ни болят гърлата..Май разходките по дъжда и студеното време веднага ни се отразиха  ooooh! Ние сме свикнали да се разгологъзваме, така да се каже, тоест не се  обличаме много и лошото време веднага ни взе за "жертви"  Crossing Arms

# 508
  • До морето :)
Такааааа

Луси, бързо оздравяване.  Hug А за криенето - онзи ден гледам Елена седнала и пъха разни работи в крачолите си. Гледам я, гледам я, па спрях. Щом ѝ е кеф. И после става нещо въпрос с ММ и му обяснявам: "Абе това дете днес си пъхаше пъзела в крачола (отдолу)" и той: "Аааа, ние онзи ден така си играхме, аз си крих телефона там!"  Joy Та това ни е най-новото хоби - да си крием разни неща в крачолите. Иначе шкафовете ни са пълни със свещи, спринцовки от Нурофен, играчки.... Търся чорап, то изкача крокодил.  hahaha
А Сукито не беше ли онова порнграфското? Аз гледах първите 2 или 3 сезона. Не съм сигурна. Да взема и него ли да започна пак...  ooooh!

Нанди, въодушевена от вас и кофтито време и аз се опитвам да махна на Ели памперса. Т.е. вкъщи днес следобед ѝ сложих гащички и нямаше гафове. Тя по принцип като стане и си пишка в гърнето, я в малкото, я на голямото. Вечер преди да легне - пак така. Днес стана от сън, изпишках я, поиграхме малко и ѝ сложих папи (бел.ред. памперса) и излязохме. Като се прибрахме ѝ го свалих и да беше пишкала един път в него. След това 2 часа - я да се изпишка, я да се изпишка. Свалям гащи, слагам на гърнето - нищо. Накрая я взех на ръце и веднага се изпишка, Ще видим утре как ще е.  Laughing

ДеСимонка, Ели и тя е голяма наркоманка. Обаче ѝ свършиха всички хапчета, сега горката е само на пръскало за нос и капките за имунната система, а те са гадни.

Жужи, радвам се, че Ели е добре вече. Да я нацелуваш.  Hug

# 509
Някои дечица са доста напред от Инчето и в говоренето и в ползването на гърне.Тя очевидно не си дава зор,почти всичко е:Ъъъъъъ.

Много ми стана сладка Мончо как връщала лакомствата ако са повече от едно,за да има и за другите дечица Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт