С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 104
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
А, здрасти! Аз мърдам още... оживях. Mr. Green Бая зор беше снощи, ама мина. Днес съм пушка. Sunglasses

Нанди, като те чета и се радвам на Монката и за бонбоните и за гърнето. Heart Eyes Моя дивак изобщо не ще и да чуе за гърне... Е, освен да си го носи на главата като шапка, де. Simple Smile Иначе чинно си сяда на него докато кака му е в тоалетната и я чака да свърши работата там.

За разбирането - разбира абсолютно всичко и което му изнася и което не му изнася също. Гледа ме, когато забранявам нещо /това обичайно са опасни за него, или сестра му неща, които върши - едното е да праска телевизора с каквото му попадне/ и в такъв случай повишавам тон с НЕ и следва обяснение всеки път, но факт е, че прави "онази" гузна физиономия и не завършва започнатото. Mr. Green Друг е въпросът, че за да не ми вади разни неща от шкафовете просто му обяснявам какво не е добре  да прави  и защо и разбира се, почти винаги му минават през ушите, но ме разбира, защото на следващия път го прави така както съм обяснила. Редовно ми подава щипки като простирам, сам си изхвърля памперсите в боклука. Когато си накъса салфетка, с която си е "бърсал" носа, или устата и нея си я носи в боклука. Сам си носи обувките като излизаме, сам си обува пантофите...но като се побори с тях 10-15 мин и му омръзне и той като Боример ми ги носи да го обуя. Mr. Green Редовно ме вдига от компютъра като ме види седнала, за да ме заведе да го кача на плота, за да може бърника из високите шкафове. Там обаче, знае кое от нещата може да пипа и си взима само него. Peace Изобщо каквото съм казала и обяснила веднъж, или два пъти, това го прави. Опитва се да говори и повтаря след нас, но не му се отдава много много... има обаче и 20-тина думи, които му се разбират идеално, но и той предимно обяснява с посочване, или ме води из стаите да ми покаже какво иска. С Рая обаче се разбират идеално - тя му говори, той си прави каквото си знае и са перфектни. Mr. Green

Норе, ние сме почти всяка вечер така - той си яде квото си иска и се омазва подобаващо, но пък се храни добре, а сестра му се глези, иска или аз да я храня като бебе /въпреки, че бебето се храни само Rolling Eyes/, или тя си взима все едно яде жаби и гущери....с такава физиономия... и обичайно иска да яде 3-4 неща, като 2/3 от тях са "гадни" и "няма да ги ям" и я зарязвам след първия половин час обяснения кое какво е и колко е вкусно. Tired Така на 2 хранения и на третото се натъпква. ooooh!

Нелка, Рая беше като Елито. Намирах разни неща на невероятни места, но Нико е толкова пролинеен, че изобщо не му идва на акъла /все още, де/ да вади нещо от едно място и да го остави на друго. Иначе и двамата са супер подредени....ама по техен си начин. Mr. Green

Жужи, чудесно е, че Елито е добре. Hug

Луси, дано ви отминават и болести и всичко. Praynig

Нашите дядовци утре през нощта ги пращане наобратно. То голяма игра беше с децата, голямо нещо и си мисля, че вероятно ще страдат известно време. Рая миналия четвъртък и петък беше болна и вкъщи, тази седмица са във ваканция и с дядовците, и от понеделник не ми се мисли пак дали няма да е рев за детската градина. Sad Всеки ден като става сутрин и пита - Мами, а днес ще ходя ли на детската градина? И като ѝ кажа, че не работи, хем ѝ е гот, хем ѝ е мъчно, че няма да е с децата. Вчера в един от магазините срещахме едно детенце от нейната група и тя пощуря..тича, вика докато го настигне, каза му здравей...такава радост. Laughing Дано да не плаче, че ако пак ще имаме адаптивен период и аз ще се гътна. Confused

# 511
  • при палмите и алигаторите,FL
Преминахме на другата страница, мога да се разпиша Mr. Green

Все забравям да ви кажа какво ми сподели мама оня ден. та п;племеницата ми(Мими Heart Eyes направи 1 годинка на 12 октомври) била на консултация миналата седмица и педиатърката им казала че детето изостава в развитието си защото цитирам "... не прави изречения.." #Crazy, това по повод говоренето Confused.

Тони, много се радвам че мЪргаш вече и си по добре Hug. За Рая съм сигурна че ѝ липсва градинката и няма да има проблеми когато тръгне пак Peace.

И на Мончо не ѝ хрумвало да крие разни неща, и пак добре достатъчно е че ние с баща ѝ като ги "подредим" нямаме спомени кое къде е  Mr. Green

Лече, успех с гърнето, като те чета и Елито върви по правилният път Hug Ама пък и баща ѝ на хубави игри я учи Laughing

Бубенце и на мен ми липсва сватята, и все го мслая какъв ли красавец е порасъл зетко, коя дама се радва на къдриците му. Мислех че из фейса се появява Елфуна, но явно не .
За Хелоуина, четох че някъде са го отложили, ние утре(така де днес, петък) ще ходим на есенен фестивал в училището на Соник, та пак ще бонбоносъбираме Crazy
Бързо оздравяване на мъжете у дома ти пожелавам Hug

Лусиндова, съдейки по това
: в интерес на истината той разбира всичко,което му изнася,а аз му разбирам това,което на мен ми изнася Laughing
вие с В сте постигнали идеална хармония в съжителство и разбирателство Joy. Що така с тез болести не мож ги преборите, дано се оправи бързи и да ви се размине поредното посещение при доФторите Hug

Нели, предният път те забравих, обаче сега имаш много стиснати палчета и от мен Praynig Peace Hug

Кво стана сега само аз ли си одим у дома с разтеглените блузи и късите гащи, дет не ставата за нищо друго, не стига че съм дебела, неграмотна, ами и раздърпана у дома #Silly #Silly, да му се чуди човек на моя мъж  33uu

# 512
  • София
Добро утро,
Луси   да те питам ти освен АБ какво друго му даваш? Защото АБ е за бактериални инфекции , а не вирусни.Предполагам вие сте лепнали някой вирус и след като инфекцията е продължила по дълго за да не стане бактериална и да слезне надолу ( бронхит , пневмония) са ви изписали АБ, но той сополи не мори , трябват си капки и сиропи за борба със секрета. Друг е въпросът , че може АБ да не е подходящо за вашата болест, а има и такива които действат след 72 часа. Я кажи секрета гъст ли е , тече ли през нослето? Дали пък няколко инхалации няма да облекчат положението  Thinking . Стискам ви палци да се оправяте бързо Praynig Praynig Praynig
Много се смях на Симонка с хапетата и Фифо с бутчетата  Joy Joy Joy Аз да се оплача, Ели оздравя , но сега Алекс е болен. Вчера го взимам от детска градина и го гледам , светят му очите, омърлушен . Госпожата изобщо не е забелязала  Tired  Прибрахме се и му премерих Т - 39,5.  Аман от болести  Crossing Arms

Мили вчера забравих да те питам -в Бистрица ли ходите на ясла?

Бубето като спомена Елфи да я издам , днес Теодора -Клавдия (голямата и дъщеря) има рожден ден. Пожелаваим и много здраве щастие и прекрасно детство   bouquet Hug  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 09:40 от nellyli

# 513
п;племеницата ми(Мими Heart Eyes направи 1 годинка на 12 октомври) била на консултация миналата седмица и педиатърката им казала че детето изостава в развитието си защото цитирам "... не прави изречения.." #Crazy, това по повод говоренето Confused.
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ти  се шегуваш !!!! Значи и Филип изостава , при това много!!!!  Shocked Shocked Shocked Shocked
Педито ли не е добре или Филип??????? Shocked Shocked Shocked

# 514
Здравейте!

За разбирането - разбира абсолютно всичко и което му изнася и което не му изнася също.

И моето щурче така Simple Smile Обаче аз не млъквам почти бе, хора....Вие така ли сте? То това са приказки, приказки какво може и какво не, ама ако не - защо не...и стези милион и една книжки у дома големи обяснения падат Joy И се изхитрила - показва примерно щъркел. И аз казвам Това е щъркел, показвам крака, крила, клюн...Да ама не - започва да ЪЪЪЪ-ка и да се клати настрани докато не запея "Щъркел шарен, дългокрак..." Изпявам песента и следва повторение, понякога по 7-8 пъти на едно животно  Rolling Eyes  Понякога чак ме втриса от приказки и мълча половин час, пускам да гледа бейби Айнщайн или клипчета с песни...Или като се върне ММ предавам щафетата на него Twisted Evil Отделно повечето неща ги говоря на 2 езика...Казвам нещо на български - "Ела тук", примерно. После веднага следва превод в ефир на турски...И така повечето неща. Усещам я, че повечето неща ги разбира  на двата езика, но за някои неща си има предпочитания Mr. Green,. В тази връзка - как процедират Тони, Нанди, Бубка, Гери? За други в нашето положениое не се сещам, ама ако има - да споделят и те...Аз не искам да излезе навън и да не разбира какво и се говорят,  но от друга страна не искам и да не знае майчиня си език. За мен не е приемливо единият език да се пренебрегва за сметка на другия и затова съм избрала този начин, но вчера казаха на детето ми "Горкото!", защото много съм го товарела, а аз не вярвам че е така.  #Crazy
Нанди, браво на Мони за гърнето, при нас има напредък - след като се изака казва - ака и прави една отвратена физиономия - мирише ѝ hahaha До там сме стигнали.
ДеСимонка - отменя те детето, за теб мисли Joy Спа ли поне след толкова хапчета?
Аз нали вчера се хвалих как готвя докато е будна? вече за нищо няма да се хваля - от днес се катери върху етажерката в хола...Ама то е супер опасно, там има 20 000 дрени неща, дето няма къде другаде да ги сложа (а тя ги слага в устата си #Crazy, в ушите си  #Crazy), освен това няма къде другаде да ги преместя, нали ОЩЕ съм на квартира...Напрво ми изправя косата...Онзи ден ми хванала несесера с гримовете  я сгащих с огледалото и пинсета в ръка да се опитва да скубе вежди(да вади очи) #Crazy
Бубе, бързо да се оправяте Hug
В къщи - нито раздърпана, нито издокарана, просто в удобни дрехи, рядко се гримирам, понякога си изправям косата...Все пак през седмицата с ММ се виждаме основно у дома и въпреки, че той иска от мен "единствено да не мириша", аз гледам да поддържам някакъв ред...Че не стига, че съм вечно изморена и мрънкаща, ако и съм неугледна ще вземе да избяга с 200 Joy
Нелли - и ние много те обичаме Hug
На мен освен Елфи ми липсват и Марта, Жира, Мария, Джуфчето...
Хайде усмихнат ден!

# 515
  • София
В къщи - нито раздърпана, нито издокарана, просто в удобни дрехи, рядко се гримирам, понякога си изправям косата...Все пак през седмицата с ММ се виждаме основно у дома и въпреки, че той иска от мен "единствено да не мириша", аз гледам да поддържам някакъв ред...Че не стига, че съм вечно изморена и мрънкаща, ако и съм неугледна ще вземе да избяга с 200 Joy

hahaha hahaha hahaha
Аз ходя в къщи със стари дънки, долнища и блузи , половери които вече не нося на вън . Специално "домашно облекло" не си купувам. Гримирам се от време на време, а косата я връзвам на опашка за по удобно.  По някой път до обяд си ходя с пижамата , но рядко.
Шени за езиците се води по детето , ако видиш, че я натоварваш много и тя се обърква, наблегни на единя език, но след време пак вкарай  другия език. Èзикът е богатство и колкото повече толкова по-добре. Не можете да си представите колко ме е яд , че Руския ми куца. Майка ми видяла , че ми е трудно да говоря на двата езика иначе съм ги разбирала и е спряла руския. Сега разбирам всичко , но не мога да го говоря, бъркам думи , оконания, а не можете да си представите какъв акцент имам  ooooh!

# 516
  • До морето :)
За обличането вкъщи - аз съм си неглиже. Грим - много рядко, с повод и то черен молив, спирала и гланц. Дрехите - каквото вкъщи, това и навън. Вече при мероприятия или ходене до Бургас ще се облека по-така, но като цяло нямам специални дрехи за това и онова. Пък и на село кой ще ме гледа.  Joy Пък и в Бургас нали знаете, че анцунга е официална дреха, особено ако е Адидас.  hahaha

Нанди, всякакви ги има. Педиатърката на сестра ми ѝ казала, че детето ѝ (което тогава беше на 9 или 10 месеца) изоставала с 2 зъба (има само 2 зъбчета), трябва да яде само сирене и мляко, изоставала с 500 гр. (тези грамове не са под минумума, а под средното) и иска да ѝ бие ваксината вместо на 1г., на 11 месеца.  #Crazy Казах ѝ да пропусне сега консултацията (на 11 месеца) и да си отиде на годинка, да ѝ бият ваксина.  ooooh!

Хоупи, докторката не е наред, не Фифо, не се притеснявай.  Hug

Шени, ако виждаш, че на Али ѝ е трудно, то остави единия език. Според мен вкъщи може да ѝ говориш на турски, а на вън на Български. Българския така или иначе ще го научи, след като навсякъде около нея се приказва. Дори от телевизора. Ели от Бамби научи няколко думи, като Бухал, Братче, Бамби...
А за говоренето - като съм на кеф ѝ говоря, гледаме книжки, четем приказки, заедно гледаме анимации и ѝ обяснявам, но не винаги, както в момента.  Laughing

Адашче, бързо оздравяване на Алекс.  Hug

Тони, радвам се, че вече си добре.  Hug

За нас - моето на кого се е метнало такова ученолюбиво, не знам. Все с химикалите и моливите е в ръцете. Голямо рисуване и писане е. Купих ѝ ето такава дъска за рисуване, че иначе ми писна да пера химикали и да крия листи и тетрадки. И МИ ПИСНА ДА РИСУВАМ ПАТКИИИИИ! "Мамуууу, патииии! Мамууууу, пааааак!" и така до безкрайност. "Добре бе, дете, ето ти 7 патета, колко още?" "Мамуууууу, чииии (още)! Мамууууу, патиииии!"  ooooh!
Ставам да пишкаме.  Grinning

# 517
Ми там е работата, аз си мисля, че така е правилно...Още повече, че за да се знае един език е нужна практика, трябва да се работи в тази насока.
Нелли, на мен също българският ми е по-силен, именно защото го практикувам постоянно, сега заради детето се налага да го "разреждам". ако обаче ми се наложи да отида на пазар или почивка в Турция ми отнема 2-3 дни да се "аклиматизирам" и после всичко е ок, може и при теб да е така?
Лече, много хубава идея за тази дъска, у дома напочит са слънцата и котките, аз само това мога да рисувам с двете си леви ръце ooooh!

# 518
  • Сливен
Simple Smile Добър ден...
Днес времето пак е мрачно и дъждовно, отново сме си в къщи Sad

ДеСимонка така се забавлявах с разказа ти за "дентокинд"  Joy Явно и харесват хапченцата на малката сладурана  Wink
То и Ели с желание взема хапченцата "имунокинд" и затова гледам да са скрити от нея...
За говоренето - казва много думички и скоро се опита да започне да ги свързва, понякога я разбирам какво иска, дръг път не... Аз като говоря често ме разбира и прави това, което казвам, а друг път не, но в този случай си мисля, че ми прави на пук, защото ми се смее и прави точно обратното...  Flutter

nandi браво на Моника за сухия памперс  Simple Smile Явно наистина децата сами показват когато са готови... А ние още не сме си купили гърне, но в последните няколко дни забелязах, че когато ака застава клекнала и се замислих да взема вече едно... Ще изчакам обаче да ни пуснат парното, за да не и мръзне дупенцето, не че е студено, но все пак да е по топличко Wink
Качи снимка от празника, ако може Wink Бяхте ли маскирани?  Blush

Lussy дано се оправи Венци по-скоро и всичко е ОК...  Hug  Между другото да споделя нещо, което не съм писала  Blush В края на миналия месец (когато най-вероятно сме се заразили с "варицелата") Елито беше с една задна хрема и давах Осцилококцинум, витамин С и пръсках с разтворче, успяхме да се пооправим... Но около седмица след това пак на нова сметка - водниста хрема, кашлица и висока Т, която не успявах да сваля с Нурофен и се наложи да давам Хексалгин... Оказа се много зачервено гърло и се наложи да дам АБ Sad Няколко дни след прием на АБ тя пак вдигна Т, но не много висока и се оказа, че АБ е слаб и ни изписаха 2-ри, след него вече се оправихме, но най-много ни помогна "Бактробана" за нослето, който изчисти секретите и окончателно... След 2 седмици отново болни - "варицелата"... Надявам се скоро да не ни закачат вирусите  Praynig Не само нас, но и всички сладурчета Hug
А за Ели - не я държа гладна, но откакто изкара шарката има голям апетит и все иска нещо да си похапва... Надявам се и готвено да започне да яде, че до сега не го долюбваше много  Peace

Бубе много жалко, че сте пропуснали празника, но се надявам да се забавлявате в училището на Габ Wink Скорошно оздравяване на всички Hug Дано се разминете леко  Praynig
И на мен ми липсва Елфичка, и скоро и писах във фейса, каза, че влиза, но не е писала в темата... (то и аз като нея бях известно време извън темата, но сега сме повече време в къщи и имам възможност да пиша) Sad Дано скоро се включи  Thinking
Честит рожден ден на голямата щерка на Елфи! Да е здравичка и много щастлива, усмихната!  bouquet

Лече  Hug И за твоето Ели много  Hug и   love001 от нас Wink Много и се радвахме с Ели като гледахме клипчето как пие от чаша  Laughing И моята прави опити особено ако не я забележим, но все още не съм и дала, че да не се полее цялата...

Desi_shisha не се притеснявай, скоро и вие ще имате доста умения Wink

Тони радвам се, че си по-добре и всичко е отминало Simple Smile Браво на Нико за уменията  Heart Eyes
А за Рая - мисля, че няма да има проблеми и ще ходи с желание... Нали казват, че момиченцата по лесно се адаптирали... Дано е така Wink Лек път на вашите дядовци  Peace

nellyli чудесно е, че Ели е добре вече и дано скоро се оправи и вашия батко  Hug

Hope много си е добре Фифо, явно това педи нещо не е в час или не е обърнало внимание колко е голямо детенцето Wink

Шени не мисля, че я товариш Алито като използваш и двата езика... Незнам дали е така, но съм чувала, че малките най-лесно и бързо учат езиците  Blush 

Ами за сега толкова от мен...

Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 519
 Чакайте, че много неща имам да кажа и накрая пак ще изпозабравя половината, никой да не ме прекъсва  Naughty

Тони, защо ти се гади от всичко, пропуснала ли съм нещо?  newsm78

Шенка- две неща за теб имам- едното е да питам, ако е удобно- мъжът ти и той ли е с турски произход или си само ти? Тоест и двамата ли говорите на турски а Алейна или само ти, а той само на БГ?
Рафаел знае само български език, затова е мога да бъда мого полеза. В къщи само това се говори. Габ като всяко дете, което прекарва по-голямата част от деня в училище, а на английски, от време на време говори на аглийски, понякога на български, като вмъква якакви английски думи, които са му дошли а ума, но не се е сетил българските  ooooh!
На Рафаел му говорят на английски само странични хора, но той седи недоумяващи, нищо не схваща милия   33uu
Има време, няма ненаучило се дете  bowuu

Сега да кажа странични наблюдения за деца, които растат в семейство, в което се говорят два различни езика+ трети, който се говори навън. Става дума за български и руски+ английски. Детето проговори по-късно, защото чува три езика едновремено, но после ги говори и трите (голямо предимство!), като се обръща към съответния родител, на съответния език  bowuu А английския няма да избяга когато се живее в англоговоряща страна е неизбежно, просто  Wink

Докато не съм забравила  Hug за всички. Ей така, без особена причина, вие си знаете  Wink
Мушето къде е?  Rolling Eyes

за нашите болести- нищо сериозно не са, овладяла съм положението, но сополаците ще се точат още известно време, няма как  Tired

Бързам да успокоя всички с момчета- хич не гледайте, че девойките говорят, сядат на гърне и имат куп други умения. И нашето време ще дойде, ама по-късно. Мъжете нали ги знаете, че са малко бавноразвиващи, какво да се прави  Mr. Green

ЧРД на Клавдия и весел празник на Елфи и мъж. Ако дойде да почерпи, няма да е лошо. Дали?Ама надали...  Crossing Arms

Айде, после пак. 100% забравих нещо/някого, ама..да ме прощавате на 35 съм вече, стааара и немощна  newsm27, забравям  Mr. Green

# 520
 Допълвам се за облеклото в къщи, тъй и тъй отворих темата, та да се доизкажа  bowuu

Да не мислите, че се будя с грим  Naughty
Сутрин си се моткам с пижама или по нощница. Тя върви евентуално с този халат, който рядко намятам.
Пижамата ми е долница (дълга или къси гащи) и тениска (комплект).
Така или иначе задължително излизам с малкия сутрин между 10.30-11.30 и тогава се оправям и обличам и до вечерта си стоя по този начин. Махам грим (когато съм си сложила) едва когато ще си лягам.

Така и така съм сложила снимки, да покажа пръстите на вещицата, които много отиват на косматата мъжова ръка  Laughing

Остава да се отчета и с тиквите, но те не са на моя апарат и за тях ще трябва малко да се почака (надявам се, че до другия Хелоуин ще стане  bowuu )  Mr. Green

# 521
Бубсън Hug и за теб!

За домашното облекло и грим - със ставането сутрин слагам цветовете на войната на лицето си   4470 ( в момента се намирам в тежка обсеивна фаза на тема грим и купувам тоооноове сенки, ружове, пудри, скинфиниши и т.н. ). Това е един от изключително приятните ми моменти през деня и може би единствения посветен само на мен и на личния ми комфорт  bowuu След това навличам  деловите си дрехи, които вече не понасям  Sick Само като видя костюм, сако и риза и ми се повръщааааааа  Sick Sick Sick , ама няма начин.  Tired
С прибирането в нас, си махам грима, преобличам се в тотално не-секси и не-красиви дрехи от рода на клин и дебела туника или още по-ужасно - анцунг и фанелка  Mr. Green Как ме търпи ММ не знам, но няма избор, защото освен грозна см и зла  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil та така.  Mr. Green

# 522
Педито ли не е добре или Филип??????? Shocked Shocked Shocked

Педито, разбира се! Crossing Arms Филип си е абсолютно наред. Heart Eyes

Шени, ние вкъщи и навън с децата говорим само на български. Причините за това са две: първо фламандски не говорим почти, а и ни предупредиха в училището на Рая, че е добре да не ѝ говорим на флемиш, защото ако нещо грешно сме научили в произношението и тя ще го научи така, защото от нас учи по-лесно. Препоръчаха ни да ѝ говорим на български и за нас това е по-приемливия вариант за момента. Ние тук общуваме предимно на английски, защото 99 % от хората, дори възрастните говорят доста добре английски - последствието за Рая: говори български прилично за възрастта си, като все още изпитва трудност в произношението единствено на буквата Ч и все още като бърза да каже нещо мачка някои думи, но като цяло говори добре; говори английски думи около 20-30, в това число single, single, dоuble Mr. Green от зумбата ми, но вече знае и употребява по предназначение толкова и фламандски думи, дори пее една песничка по слух - не е добре с произнасянето на някои думички от нея, но се надявам да се подобре в идните дни в детската градина. Mr. Green Вчера вика дядо си: деди, коm, коm.... а дядо ѝ я гледа недоумяващо, та тя се сети да му преведе: ела тук, деди. Laughing
Иначе моето мнение е, че от най-ранна възраст е добре да им се говори на 2, или 3 езика, които се ползват в семейството. Възможно е да проговори една идея по-късно, но пък ще е свикнала да слуша и произнася думите на тези езици и ще ги говори добре от малка. Мисля си, че майчинският ти инстинкт не би те подвел и че това, което правиш вероятно е най-доброто за Али. Hug

Аз пък си купувам домашни дрехи...по-скоро спортни дрехи. Rolling Eyes Клинове, спортни панталони и блузи и си стоя с тях вкъщи и спортувам също. И да - повечето са бели. Rolling Eyes Когато излизам на детската площадка с децата излизам с тях, защото са ми удобни, но когато ходя до магазина, или да взимам Рая от училище, или другаде се преобличам. Когато излизаме цялото семейство също се обличам според настроението. В никакъв случай не стоя вкъщи със стари дрехи, или неугледни..просто са ми удобни. Wink

Нелка, твоята Ели е голям образ с тези патета...Simple Smile

ЖужиHug Hug Hug

Буба, да пропуснала си! Naughty Mr. Green Тук върлува вирус с повръщане и разстройство, та ме беше гепнал и 2 дни преживях на спрайт и вода и без миризми, че  Sick Sick Sick Sick

Много са ти готини пръстите, нищо, че косматата ръка малко им взима от чара. Laughing И да вървите на оправяне от болестите. Peace

Норе, голям си сладур, да знаеш! Много ме смя с последния си пост. Grinning Heart Eyes

# 523
ейййййййй писнА ми на шапката вече Mr. Green връщаме се от лекар и сме с назначено ДРУГО лечение Twisted Evil първо,от АБ няма кой знае ква файда,второ ухото - както си беше в неделя,днес е по-същия начин,т.е. възпалено,трето - сополаците са повече от всякога Twisted Evil

в тази връзка,Нелли,от 21-ви сме на капки в ушите и носа,вече сме на трети вид,но ефект няма ooooh! тоЗ път ни изписаха прословутия Коларгол и той ако не свърши работа,не знам вече какво ще е Whistling секрета го видях за първи път преди ден-два,защото той си го криеше умело отзад(заден ринит),бих казала,че е рядък и бистър Rolling Eyes инхалацията,която направихме онзи ден донякъде облекчи положението,но пък личната каза да не прекалявам с тях,защото лекарството е с кортикостероиди Whistling освен всички видове капки и АБ,пием и Мукопланта на д-р Тайс,но от него май няма никакъв ефект. толкова много секрет задържа нейде из носоглътката,че имам чувството,че никога няма да изчезне  Mr. Green

благодаря на теб и всички,които ни мислят Hug а на моя любимец Алекс,много целувки и бързо да оздравява Hug

Нандисимооо
,ще изям Мончо накрая и да се свършва...много ми е сладко и миличко това дете Heart Eyes
събиране покрай Коледа - да,аз и душката Mr. Green

Хора, на мен ми липсва Елфичка. За съжаление съвсем ни изостави тя. А е забавна и приятна компания  Rolling Eyes  имам някакво чувство, че ми се сърди, сякаш  Shocked Ни идея нямам защо   33uu

тва пА как го реши Rolling Eyes

хаха,Нелке,и ние сме на мамУУУУ,мноУ сладко го казва обаче Heart Eyes (щях да казвам нещо по повод ученолюбивостта ви,ама аре нЕма Wink)

Тони,викаш шЪ изпращаш гостите по живо,по здраво,дет се вика "чувствайте се като у дома си,ама не забравяйте,че сте на гости" hahaha виж обаче друга работа е като сте сравнително близичко,палят колата и дим да ги няма Sunglasses а на теб и Рая(май вие останахте болните на тоЗ етап,или само ти Thinking) бързо оздравяване Hug

Шенито,аз ли нещо не разбраФ  Thinking ама доколкото схващам оплакванията не са от Али,че ѝ идва нанагоре(не че може да го направи Joy,но пък може на единия език изобщо ни да приема,ни да предава Mr. Green),а от някви си,че коментирали "горкото" newsm78 ако детето започва да схваща нещата и на двата езика,не виждам какъв е проблемът да се продължи,даже напротив,точно сега му е времето Naughty

Жу
,наболедувахте се и вие ooooh! кво е това пък сега Бактробана?трябва да питам някой от всичките си лекари Mr. Green дано нещата вече са отминали напълно при вас Hug

ако се пусна вкъщи с облеклото,което Буба е показала,тва означава моя разгонения да ме заключи У спалнята и В. да продължи на самоотглеждане Mr. Green

Как ме търпи ММ не знам, но няма избор, защото освен грозна см и зла  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil та така.  Mr. Green

Joy Joy Joy
аз затова навремето моя го взех по-грозничък,чИ да изпъквам винаги Mr. Green

една честитка финално,но не на последно място:

Елфуноооо
,честит рожден ден на прекрасната ти Клавдия!Жива и здрава да ти е и много да те радва!
аре вземи се появи,че виж къФ смут настана тук,сЯ шЪ има да се чудят хората на кой и за кво аджеба се сърдиш Naughty само да не е на мен накрая  Joy

п.п.бЕгам,че следва поредната порция капки и хапчелъци Mr. Green

# 524
Ох, зло да я забрави голямата щерка на Елфи! Hug Жива и здрава да е! Много щастлива и игрива година ѝ желая!  bouquet Весел празник вкъщи на цялото Елфино семейство.  bouquet

Lussy, голямо  Hug за Венцулин и теб. Дано подейства поредното лечение при детенце. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт