Нанди, като те чета и се радвам на Монката и за бонбоните и за гърнето.
Моя дивак изобщо не ще и да чуе за гърне... Е, освен да си го носи на главата като шапка, де.
Иначе чинно си сяда на него докато кака му е в тоалетната и я чака да свърши работата там.За разбирането - разбира абсолютно всичко и което му изнася и което не му изнася също. Гледа ме, когато забранявам нещо /това обичайно са опасни за него, или сестра му неща, които върши - едното е да праска телевизора с каквото му попадне/ и в такъв случай повишавам тон с НЕ и следва обяснение всеки път, но факт е, че прави "онази" гузна физиономия и не завършва започнатото.
Изобщо каквото съм казала и обяснила веднъж, или два пъти, това го прави. Опитва се да говори и повтаря след нас, но не му се отдава много много... има обаче и 20-тина думи, които му се разбират идеално, но и той предимно обяснява с посочване, или ме води из стаите да ми покаже какво иска. С Рая обаче се разбират идеално - тя му говори, той си прави каквото си знае и са перфектни. Норе, ние сме почти всяка вечер така - той си яде квото си иска и се омазва подобаващо, но пък се храни добре, а сестра му се глези, иска или аз да я храня като бебе /въпреки, че бебето се храни само
Така на 2 хранения и на третото се натъпква. 
Нелка, Рая беше като Елито. Намирах разни неща на невероятни места, но Нико е толкова пролинеен, че изобщо не му идва на акъла /все още, де/ да вади нещо от едно място и да го остави на друго. Иначе и двамата са супер подредени....ама по техен си начин.
Жужи, чудесно е, че Елито е добре.

Луси, дано ви отминават и болести и всичко.

Нашите дядовци утре през нощта ги пращане наобратно. То голяма игра беше с децата, голямо нещо и си мисля, че вероятно ще страдат известно време. Рая миналия четвъртък и петък беше болна и вкъщи, тази седмица са във ваканция и с дядовците, и от понеделник не ми се мисли пак дали няма да е рев за детската градина.
Всеки ден като става сутрин и пита - Мами, а днес ще ходя ли на детската градина? И като ѝ кажа, че не работи, хем ѝ е гот, хем ѝ е мъчно, че няма да е с децата. Вчера в един от магазините срещахме едно детенце от нейната група и тя пощуря..тича, вика докато го настигне, каза му здравей...такава радост.
, това по повод говоренето 
. Що така с тез болести не мож ги преборите, дано се оправи бързи и да ви се размине поредното посещение при доФторите
. Стискам ви палци да се оправяте бързо 
До там сме стигнали.

от нас 

, забравям
( в момента се намирам в тежка обсеивна фаза на тема грим и купувам тоооноове сенки, ружове, пудри, скинфиниши и т.н. ). Това е един от изключително приятните ми моменти през деня и може би единствения посветен само на мен и на личния ми комфорт
Само като видя костюм, сако и риза и ми се повръщааааааа
секрета го видях за първи път преди ден-два,защото той си го криеше умело отзад(заден ринит),бих казала,че е рядък и бистър