С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 080
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • при палмите и алигаторите,FL
Добър ден и от мен Simple Smile

Първо да честитя празника на всички празнуващи Hug Hug, да са здрави и много късметливи  bouquet Heart Eyes!!!

Луска, едва сега те изчетох на спокойствие, ама тя вашта голяма сага с много проблеми, как така се забъркахте Rolling Eyes. Венцулин да оздравява, и стига вече сте се мъкнали по доктори Hug Hug. По другия въпрос с изчезналите гривни, майко мила, какви хора има и защо ще го правят #Crazy, дано В  да си е играл и да ги е скрил някъде , иначе не е добре Rolling Eyes. От мен голямо гууш  Hug Hug

Нели, точно така се лепи фондана за бисквитките. Аз ползвам четка за рисуване, с нея минавам леко от опакото и лепя върху сладката Peace

Вчера правих меденките на Джема, пробно. Станаха страхотни, преполовихме ги вече, почвам да се притеснявам дали плановете ми за едномесечно съхранение преди Коледа ще са успешни Crazy. В листата за ошишкване са Панетоне, Кравайчетата, горните меденки,Коледния венец, Линцеровите сладки, с децата ще направим Елхички и Къщичка, и после що съм 100 кила, ама пуста лакомия Mr. Green, харесала съм още едно две неща Whistling. Между другото от две седмици при всяко ходене на пазар примъквам и складирам масло, брашно и захар Wink.

ПП забравих да отразя тиквите на Бубето, страхотни са, още от тортата за РД на Ралфи разбрах че е скрит талант Wink

# 586
Ayyyy, Нанди, тез елхички са страОтни  Heart Eyes Ще се правят и у дома Hug
Жира - ако успеем в края на месеца да купим новото жилище ще се наложи да се преместим скоропостижно...И няма да имаш извинение да не ни идвате на гостиии Hug
Нелли - фонданът се лепи или с вода (аз така лепя, но имам няколко случая на падал от курабиите фондан)или с ратопен фондан (това обаче не съм го пробвала newsm78)
Лусито, да се оправя В. бързооо, много ми стана кофти като прочетох неприятните новини около вас Hug
Мариелка и тя да се оправя Hug
Мен днес една колежка ме сюрпризира, че в офиса вече били забранени болничните #Crazy Всички майки трябвало да ползват дните си от полагаемата отпуска ако имали болни деца Twisted Evil Разбира се, това е неофициална политика на офиса. Черно на бяло такава забрана няма и не може да има, ноооо за тези, които не се съобразяват щяло да има санкции (не знам какви). Честно ви казвам, хем не ми се иска още много да стоя у дома (заради работата), хем се замислям да слея майчинствата...
Зази - радвам, се че при вас всичко е наред Hug
И не на последно място - честито на всички празнуващи - Сещам се за Бубето и Рафи, за Рая на Тони и Миленка (Мили)..За всички, които съм, изпуснала - не е нарочно, не съм пила следобедно кафе hahaha

# 587
Честит имен ден на Рая,Рафи и Миленка!
Много здраве,много усмивки и веселие пожелавам!!!!

Луси,дано всичко се размине бързо! Hug

Лава,от форума Часът на мама,където д-р Атанас Михайлов отговаря на въпроси, съм си преписала препоръките към кърмачки:
-2-3пъти дневно по 20-30 капки клеева тинктура
-бирена мая
-цинк по 1-2 табл.
-морковен сок
-селен 100мкг по 1-2 табл. дневно

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 22:59 от Desi_shisha

# 588
  • София
Честит имен ден на всичко празнуващи   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug
Нанди, Шени мерси за съветите и идеите  Hug Hug Hug Hug
За Коледа съм се спряла на: Ванилените  кравайчета, Шоколадодовите кифлички и Меденките които Шени предложи. От първите два вида сладки ще направя двойни дози, а меденките си стават доста. Мисля да раздам на приятелки и роднини . Смятам още да направя на Алекс един подобен календар, но от цветни листа хартия :

Във всеки плик ще има дребно лакомство,гатанки, задачки и такива ми ти работи. Надявам се да му бъде забавно. Ели тази година ще пропусне  Mr. Green.

Хоупи , много се радвам, че са ти върнали документите  Hug Hug Hug

# 589
  • при палмите и алигаторите,FL
Ели тази година ще пропусне  Mr. Green.
,  ей това ми го кажи как ще стане. Не мога да си го представя у дома, нещо цветно да има някъде, Соник да ровичка там и да получава изненадки, а Мончи да гледа без да пипа newsm78.

Хоупи, добра новина и то баш на днешния ден Hug

Мен днес една колежка ме сюрпризира, че в офиса вече били забранени болничните #Crazy Всички майки трябвало да ползват дните си от полагаемата отпуска ако имали болни деца Twisted Evil

Американизирате се значи Mr. Green

# 590

Мен днес една колежка ме сюрпризира, че в офиса вече били забранени болничните #Crazy Всички майки трябвало да ползват дните си от полагаемата отпуска ако имали болни деца Twisted Evil

Американизирате се значи Mr. Green

Ми не съвсем, защото по закон болнични все още ни се полагат...А той (шефа) се опитва да ги забранява...Ми откъде на къде?

# 591
Днес наистина беше празник - освен именният ден на ММ, намериха ми портмонето с всички документи в него,а и татко имаше имен ден! Да пием по чаша червено вино за здраве и за да ни закрилят душите на нашите близки, които са си отишли!

# 592

Нещо не съм се отчитала в близко време, пък нали сме отчетна тема все пак  Mr. Green

Та, Рафаел на 18 месеца е 82.5 см и е 10 кг 950 гр.

bowuu

П.С. Честит имен ден на днешните именици и мерси на честитилите ни   bouquet

# 593
Добро  утро!

Desi_shisha ,благодаря ти за отговора.

Много сладки изкушения показвате тези  дни...... мисля и аз да пробвам част от рецептите от поста на nandi .

Във всеки плик ще има дребно лакомство,гатанки, задачки и такива ми ти работи. Надявам се да му бъде забавно. Ели тази година ще пропусне  Mr. Green.
Това няма как да стане при нас.....
Хоупи , много се радвам, че са ти върнали документите  Hug Hug Hug

[/quote]
 Hug

# 594
  • София
Добро утро,
Ели тази година ще пропусне  Mr. Green.
,  ей това ми го кажи как ще стане. Не мога да си го представя у дома, нещо цветно да има някъде, Соник да ровичка там и да получава изненадки, а Мончи да гледа без да пипа newsm78.

Става, става. Сутрин рано, преди детска градина, тогава Ели спи  Mr. Green Няма как да я включа. Още не и давам шоколад , бонбони, дъвки и подобни, а то не остава друго какво да  сложа.

Бубето ме подсети , че отдавна не съм мерила Елена, ще взема да го свърша днес това

# 595
  • До морето :)
ДУУУУУУУУ  Grinning

Като сме тръгнали да се отчитаме: Ели последно я теглих на един кантар, срещу нас има Плод и зеленчук и я качих на тези големите кантари. Беше 12,200 с дрехите и обувките. 11,500 я слагам. Днес ще я измеря и на височина.  Joy

За нас - вчера официално върнах памперса. Просто нямам налични толкова панталони, чорапи и пликчета, а и времето е студено. Ще го отложа за пролет, ако преди това не започне сама да си казва.  Laughing Първите 2-3 дни ми беше интересно, но после през 20-30 минути да я подканвам не беше работа.  Joy А и вънка вече захладня, трябва да ѝ слагам памперс, ако искам да отидем по-далече. Така ще се бърка кога да пишка и кога да стиска. Та имаше голям напредък, но не е подходящото време за слагане на гърне. Тя ако пишкаше седнала на гърнето, щеше да е друго, но това кибичене в ръцете направо ме довършваше.  Crazy

# 596
  • София
Току що премерих Елена и резултатите са шокиращи Shocked  - 88см. и 11,300кг.
От сега се плаша колко  е висока  ooooh! , ще и търсим мъж по поръчка   Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 09:56 от nellyli

# 597
  • Стара Загора
Прелитам със скоростта на бита кулинарка Mr. Green
На вилата сме няколко дена, че вторинк другата седмица имам одит и някой трябва да гледа Боример а аз да ходя поне половин ден до офиса и така...
Като казах Боример...Муше мечтай си да го помъкна към Варна Twisted Evil то ми стига единия дразнител само...ако можеше и него да оставя а аз...са са са по кръчмите на Варна...еххххх Whistling Ощипвам се за да мога да продължа, че се отнесох.
Жирааа  Hug липсавш много и на мен! Blush
Гледам съвсем на готварски сме го обърнали...ама с този фонтан съвсем ме убихте...направо с правата лопата Mr. Green аз много ще се излагам тогава тази година Twisted Evil но вие пък малко ще ми се смеете де  Mr. Green
Душе, душе...какво ви дойде на главата Hug Незнам с какво да ти помогна. Задълже давай и пробиотици на Венци че много АБ изпи милото. Hug Можеш да купиш и едно кремче, хич не е скъпо Пулмекс бейби и да му мажеш гърдичките вечер преди лягане. Много отпуска и сгрява гърдите. Бързо да се оправяте! За телефона - ноу комент дет се вика Mr. Green друг ще си купиш Heart Eyes За Вентолина - знаеш, че хич не съм ок с него също и много го мразя Twisted Evil Внимавай в дозите защото страничния му ефект е сърцебиене - разказвала съм ти как бягах вечер до спешния!
Гериии значи да се настройване за липси твои...но това са хубави моменти - приятно посрещане на вашия тати! И да се отчетеш с подаръците после Mr. Green
Честит имен ден и на всички празнуващи вчера - нямам нет на баните  bouquet Да сте живи и здрави. Защото здравето е най-важното - другото е просто плънка.
Муше онази пицария дето бяхме на нея лятото...няма ли вътре - може пак там - аз съм САМО със Слави  bowuu да се знае Mr. Green
Нандисимо ще взема да те банна най-сетне щото вече ми дразниш...стомаха Mr. Green и слюнкоотделянето Heart Eyes
Хоупова - липсваш ми! Crossing Arms
Лече въобще не съм и разбрала, че се опитваш да сваляш пампреса Blush но зимата не е подходящ сезон. Изчакай пролетта поне.
Кво още щях да пиша.....вече съвсем съм се сдухала Tired но това е старостта Mr. Green
Спасдиди жива ли е? Някой инфо за нея.... Още си спомням случката за праза и Иринцата Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 09:51 от Хера

# 598
  • До морето :)
Хера, 1 седмица беше без памперс, вършеше си работата, когато я подканвах, имаше съвсем малко пропуски. До онзи ден. Останаха ми 2 налични панталона и се видях в чудо. Пък и си представих зимата, навън и с космонафта.  ooooh! Не, не, на пролет. Може ако започне да казва по-рано, вкъщи да е без памперс. Иначе забелязах голяма разлика в дупето без памперс. Като че беше по-чисто, а бе някак си беше по-добре дудата без памперс.

Луси, наистина мажи с ПулмакБейби. Нашата лекарка ни препоръчваше вечер да мажем крачетата с мас и хлебна сода, за да се сгреят, но и Пулмакс съм ги мазала. Отгоре чорапки и така.

Адашче, какви са тези сантиметри. Още във ФБ видях и се хванах за главата. Ама то с тези дъъъъълги крана на Ели, не се и изненадвам особено. От бебе си е дългокрака мадама.  Hug Току що измерих и моето Ели. Със скромните 83 см. е  Flutter

За готвенето - вчера  гледах рецептата за меденките, та да ги правя, няма как, май дори и аз няма какво да сбъркам.  Joy

# 599
E, накарахте ме да измеря и моята троха - 80 см . ...Килограмите - около 10 - мерих я преди 10 дни.  Х'апсюлютно мое момиче (аз съм 158 см) 4470
Нелли - аз от кравайчетата правих 2 дози миналата година, НЕ стигнаха и ММ ме подкара за трета. Освен това аз от 2 години раздавам и всяка година се случва едно и също - ММ настоява да си ядем ВСИЧКО сами, а ако искам да се правя на самарянка и да раздавам на други да ми купи 2 кила сладки от Карфур и да мирясам  Joy Естествено, предложението му се отхвърля и той е в траур, как може такива сладкиши да се "прахосват"( разбирайте раздават) hahaha Тази година към подаръците ще има и по 100 мл черешов ликьор домашно производство Simple Smile 
Гери, чакам те и аз да се похвалиш как е минала срещата на тати и бебе и подаръците да кажеш какви са Hug
Хоупи, радвам се, че са намерени документите, но аз все пак бих ги сменила Peace

Общи условия

Активация на акаунт