С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 062
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • До морето :)
То може и подаръци пак, просто те за от един човек за друг, а картичките може да се пратят и на 20. В един друг форум си разменяме вече 3-та година и ми е много хубаво. Затова го предложих и тука. Сняг, отваряш пощенската кутия и вътре 3-4 картички.  Heart Eyes

# 661
Аааа, аз не разбрах, че става въпрос за толкова картички...И как става - който иска да участва си дава адреса и после все избира на кой точно да изпрати...или всеки е длъжен да прати на всеки?

# 662
Тъй като в темата всички сме страхотни, невероятни и няма дразги, предполагам, че никой няма да откаже на никой да прати картичка. Ама все пак всеки си пише, който ще участва. Например аз и ти. След което на лични ти искам адреса, пишеш ми и ти пращам картичка. Вече дали ти ще поискаш да ми пратиш, си е твое решение.  Grinning И така, не знам дали ми схванахте идеята, че хич ме няма в обясненията.  Joy

Дори и не са толкова много разходите. Миналата година даже самичка си направих картичките, защото ми беше кеф да си играя.  Laughing В страната пращането на писмото е 60ст., а в чужбина - 1лв. Ще ги пратим около 10-15.12, преди големия наплив, че иначе може и след Нова година да ги получим.  hahaha

# 663
  • Стара Загора
Тъй като в темата всички сме страхотни, невероятни и няма дразги,....
Абсолютно! Mr. Green Бели, нежни и добри... Heart Eyes

# 664
  • при палмите и алигаторите,FL
аааааааааааа, и аз искам картичкИ, пък Mr. Green

Чакам от една друга тема да ми пуснат на лични, имена и адреси на деца от домовете(вече седма година им изпращат картички за Коледа, аз се включвам за първи път)

Коледната украса ще я сложим след деня на Благодарноста, т.е началото на Декември, и в Бг като си бяхме я слагах след Никулден и я прибирах след Йордановден Peace. Имам леки опасения за елхата, Моника е "луда" по топките , та ще видим какво ще се получи.

Тони, с тея снимки ме нави и аз да пробвам  Simple Smile

# 665
Хахахаха, а може в тайната група всеки да си напише адресите или не знам. И всеки да се изненада от броя картички, които ще получи. Както кажете. Ако някой го е страх да си даде адреса, понеже се притеснява, че ще му отидем на гости, може да му ги пращаме до поискване.  Laughing
Ако някой пък няма възможност за картички по пощата, ние и по e-maila пращаме.

# 666
Нанди, че то и САЩ се пращат картички. Включвай се.  Party

# 667
Ако някой го е страх да си даде адреса, понеже се притеснява, че ще му отидем на гости, може да му ги пращаме до поискване.  Laughing

Grinning Joy Joy Joy Joy Мухахха и вместо пълна пощенска кутия ,ще има пълна къща с гости:)
Аз нямам нищо против да изпращаме и картички.....обичам да получавам писма.Едно време си пишех с разни момчета и момичета ,с които харесвахме едни и същи изпълнители-в пощенската ми кутия винаги имаше писма,много е приятно.
Украса-ще слагаме след Никулден сигурно,елхата ни не е голяма,но как ще оцелее всичко незнам.

# 668
Полезен е за бронхиалната астма.

Някой има бронхиална астма ли?
За астмата освен дългосрочен Singulair или кратосрочен и бързодействащ инхалаторен кортикостероид+ бронходилататор..не знам друго да действа  Thinking

Пак съм изпуснала половината неща. Венци на Луси е болен ли? Луси?Какво става? Пишеш два километра постинг и явно толкова те и чета  Embarassed

Изпуснах да кажа и на Мушка, че и Рафаел яде закуска в купичка, не обича сухоежбини- филии, мекици и сандвичи.

Картички- аз съм пас. Хубава идея, но..нещо не съм по картичките аз.  Embarassed Не, че ако получа нема се зарадвам, де..но да знаете, че е повече от един лев до Америка писмото, не си струва да се охарчвате  Naughty Освен това по правило всичките ни картички и колети за НГ пристигат за първа пролет, така, че както казах съм пас.

Ако съм изпуснала други теми, извинете, но пак минавам набързо, нещо съм изгубила интерес към форума напоследък и влизам рядко. Надявам се временно.  Tired

# 669
...тоЗ път ще започна с изразяване на благодарности към определени хора,ще продължа с вашите въпроси и НАШАТА история и ще завърша с две комични случки за финал Sunglasses Mr. Green

първо,искам да благодаря на Теди,Нелли и разбира се душката(моЙта вечна морална опора),че така точно и ясно са описали нещата такива,каквито са при нас Hug става въпрос за предпочитанието на дребсовците към мъжкия пол  Mr. Green при нас имаше подобна ситуация като на Теди - стои в коридора между двете стаи,като съответно аз съм в едната,баща му в другата и не може да вземе решение накъде да дръпне  Crazy (въпреки всичко беше по-близо до мен Mr. Green) хората са казали "внимавай какво си пожелаваш,че може да ти се сбъдне"(има и книга с едноименното заглавие Wink)и това важи в пълна сила за мен Naughty още като родих В. много ама много се притеснявах да не реве за мен и да не е хванат за полата ми(панталона),за да мога да продължа да си гуляя както досега,е,честито на печелившите дет се вика  Mr. Green НО започнах да изпитвам ревност от това,че определено реве повече за баща си,отколкото за мен  Twisted Evil Лъвът е с много развито чувство за собственост...знам ли,може би това ме оправдава донякъде Peace
(п.п.Шенито и аз сама го гледам моя Убавец,ама на него явно не му пука Crossing Arms)

второ,искам да благодаря на Нелката за предложената помощ Hug много мило и наистина го оценявам,но както са тръгнали нещата УНГ иска да ни сложи в графа "алергии" и не знам до колко прополиса ще е вариант за нас Thinking утре сутрин сме на поредния преглед и ако не забравя,ще питам Peace
за стъпването на пръсти(пак благодаря,че попита) - мога да кажа,че почти го отминахме тоЗ момент,но все още като му прищрака стъпва така,нека не забравяме,че имахме и двудневно ходене на пети Laughing явно човекът все още търси най-удобната походка за себе си Sunglasses

трето,искам да благодаря на всички,които ни мислят и не спират да изразяват съпричастността си с нас Hug радвам се,че ви познавам,че ви има и че винаги сте до мен(било то и виртуално) Hug Hug Hug

АМ отдавна е мираж в нашето фемили Wink
тренировъчни гащи(боже,що за име хаха) - дори не знаех,че съществува подобно чудо,така че спокойно бих преживяла и без него Laughing
закуска - предимно попара hahaha,кус-кус,принцеса със сирене и яйце,кекс,няква купена закуска,мляко с бисквити....като най-добре се приемат попарата и кус-кус-а Peace

Геринце
,ако знаеш как ме хвърли У джаза сега Crazy от 2 дни съм спряла сиропите и треска ме тресе да не ни завтори ooooh! ох,надявам се да се разминава вече,каквото и да беше това наказние Praynig
а на вас весело изкарване с тати Heart Eyes

леле,Нандисимо,ако знаЙш на мен колко пъти са ми зачезвали постове(ама постове Mr. Green)и ми е идвало да си захапя г.зО ама не моА си го стигна,ама броя до 10,някой път до 100 и сначале Joy
дааам и аз все за секрет се натискам да вземат,ама не ставала тя тЪй тая работа Crossing Arms след като сме сложили 100 тона капки У носа,нямало да излезне обективен резултат ако се вземе в момента,а по този повод онзи ден УНГ ми твърдеше,че това не е бактериална инфекция на 100%,тъй като сополите не са жълто-зелени,а са бистри като водица Mr. Green(леле,колко стотачки има в посланието ми до теб,де да бяха истински Joy)

тоЗ път ме ядосахте с тоЗ Гаразон Naughty майтапа настрана,верно ли толкова помага,ама то и аз с мойто "страх лозе пази" сЯ ще вадя сополаци до второ пришествие Mr. Green

Как от коледните сладки стигнахме до памперси и пишкане  Mr. Green

Е и аз това се чудя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

на Мушето нещо не ѝ се готви явно Mr. Green

уф,сега пА до коледни украси опрях Crazy аз такава не правя,щото никога не съм си вкъщи по Коледа,дет се вика ползвам наготово Whistling

аз в това с картичките нЕма да участвам Mr. Green чудите се що,ами щото никак нЕма да ми е приятно да получа една измъчена картичка,а някой от вас да вземат да се хвалят с по 15-20 картички Joy или пък да решите точно на мен да се изтресете на гости  hahaha

леле,Тони,чета ти поста и изведнъж си викам "брей Тони с багаж ли е У Белгията" #Crazy(разбирай свекърва за разкош Mr. Green),а то и по скайпа можело да ти трошат нервите Mr. Green

с 2 думи за нашето боледуване(за всички,които го пожелаха Wink Hug) - вчера си получих армагана(инхалатора),след бърза инструкция за работа по телефона с душката,влезна в употреба веднагически Naughty нЕмаше такава истерия обаче ви казвам,поду се целият от рев,като имате предвид,че аз не му нахлузих маската,а му държах отпред едно като човка,което разпръсква ooooh! както и да е,сополи не потекоха след това,както аз си мислех,но може би дишаше една идея по-леко Thinking като цяло не сме много добре,от 2 дни сме спрели почти всички лекарства,да не кажа всички,останахме единствено на капките за нос(които не помагат) и на банда хомеопатични,които се надявам да помагат Mr. Green в общи линии сме на кантар дали да повторим,или вече да се оправяме веднъж завинаги Crossing Arms както споменах утре отново сме на преглед при УНГ,който вече си мисля,че е леко безсмислен,защото явно няма да можем да стопираме сополите по неговите методи и след това смятам да го заведа да му ударят едни слушалки при личната,щото все още имам някой съмнения(не мога да разбера едно такова като свирене от носа ли се чува,или от гърдите Thinking)
лошо,много лошо пострадахме този път...дано вече да сме на финалната права,защото аз лично вече съм Tired

сега обещаните весели историйки и да ме няма Mr. Green

един смях от вчера - ям аз от едни като охлювчета(тесто и сирене е в общи линии) и В. пристига и започва да досажда да му дам,да обаче те първо,че бяха вече доста твърди и второ,че ние ги правим доста соленички и аз започвам да го отблъсквам като досадна муха и му викам:"аку,аку"(нарочно го пиша с У за да се сетите за коя дума става въпрос  Wink),той продължава да досажда и аз продължавам да си държа на моята,в следващият момент,той тропа силно с краче,обръща ръчички учудвайки се и супер бясно казва "ами ти?!?!?"  Joy Joy Joy с две думи като е ако ти що го ядеш  Mr. Green
от инат ще проговори тва дете  hahaha

и един смях от днес - онзи ден реших да му покажа как се "язди" буталката Mr. Green курдисах се аз върху нея и се изблъсквам с крака(нали се сетихте за кое говоря Wink),при което днес следобед той ми събува чехлите от краката(тва не разбрах що Crazy) и ме кара да сядам на буталката,до тук добре,но след като ме настани мен,реши че е редно и той да се вози аванта и взе да се бута да го качвам и него,айде добре събрах го и него,ама то едва се събираме двамата Mr. Green и го махнах естествено и слезнах и аз,да ама то досадно и продължава да ме кара да се качвам,при което вторият път беше култов - сядам аз,настанявам го и него и аха да тръгнем и буталката се хлъзна нещо на ламината(явно натежахме)и като се изпльоскваме и двамата на земята - като аз падам точно на опашката си,а той почти върху мен Sunglasses Mr. Green абе най-смешните домашни видеоклипове пасти да ядат Mr. Green

та такива ти ми истории покрай нас - съчетаваме болестта и с весели емоции понякога  Confused

п.п.ако тоЗ пост ми се затрие,ще се гръмна!обещавам го на всеослушание Mr. Green

# 670
хахаха, Луси, смея се като луда тука.  Joy rotfImbo Голям смях у вас. Дано сте на финалната права.  Hug Скорошно оздравяване и само лудориите са останат.   bouquet

За закуските - каквото има, най вече намазана филия, че най-лесно. Или Данонино. Или кисело мляко...  Whistling

За АМ - отдавна го спряхме, но от 3-4 вечери ми върти тука едни номера. Иска сок преди да заспи. Давам аз вода - "Нееееее! Чиииииии" (демек сокче) И рев, и тръшкане, и номера. Влиза в къхнята, там тъмно като кучи гъз, но ЧИ искало диването. Накрая се предавам и или ѝ разреждам натурален сок, или компот ѝ давам. Тъкмо бяхме махнали шишето с биберона, къде пак го намери. През деня го крия и не се сеща, ама вечер - рев, рев. Пууууу

За нас - какво да ви кажа, сестра ми снощи ни бяха на гости. Племенника се оказа с червено гърло и Т, та чакам и нас да ни хване.  Mr. Green Весело ми е. Утре ще ѝ взема вит. С, барем има ефект отвреме.  Crazy
Памперса - днес не се е напишквала, освен на мокета.  ooooh! Става от следобеден сън, свалям памперса и я държа на гърнето. Не си върши работата, клати краката, че е готова, пък си мисля - сигурно в памперса е свършила работата. Оставям е по голо дупе, докато ѝ взема гащичките, а тя: Клекнала на земята, пишка си и ми вика: А-а-а-а-а и сочи гърнето.  ooooh! Иначе при нас нищо интересно, прави си дивотиите, вече всичко разбира, говори по малко и така. Само да сме здрави.

# 671
Ооо,Луска,забавно е при вас,ама така ти се пада като го учиш,после иска с теб да прави магариите.Малките са като попивателни,веднъж да видят нещо и после копират.
А пък си и нахална бре,ще ядеш нещо дето е "аку"  Joy

Оня ден аз я гоня да и режа ноктите на краката (Как го правите вие,аз май трябва в заспало положение да го правя),тя взела инструмента за избутване на кожички и вири крака и се опитва да чопли нещо.
Редовно ме дърпа да седна при нея на земята и да си играем на нещо....

Радвам се,че проблема с крачетата вече е към своя край,поне това да Ви се махне от главата.
За сополаците-дали верно не е ялергия,щом са бистри.Аз имам алергия от студа,като стане студено и завали сняг,се започва един запушен нос,едно хъркане,мъркане и така до напролет.

Мариела продължава да кашля.Днес ще я водя при педи да я чуе пак.И при нея има едно свирене,уж носа не е запушен,няма вече сополи,може да е от гърдите.Детето на моя колежка вече месец ще стане кашля и едва вчера са му направили снимка и са видели ,че е с пневмония,та се уплаших,че и ние боледувахме също като тях и днес на преглед.Тоя вирус ,който сега върлувал бил с много упорита кашлица. И гърлобол за майките...пуууу.

У дома най-почитаните думи са "не" и "няма".Снощи ММ ме пита"Ще пием ли вино" и Мариела отговаря вместо мен "Неее" и взима една чаша от масата и я надига.

Нелка и вие сте имали приключение с гърнето  hahaha

Одисеята с нашата кола продължава,май и майстора ни е толкова майстор,ама не било съединител,било жило,сега пък не било жилото,била конзолата...а аз днес трябва  стакси да ходя на лекар,пхууу  ooooh!

# 672
  • София
Добро утро,
Адашче идеята ти за картичките е много хубава, но и аз отпадам. 1-во не знам дали ще ми остане време да купя, надпиша и  да ги изпратя покрай нещата които съм си наумила да направя, 2-ро ако някой реши да ми изпрати не  е сигурно дали ще ги получа, от 10-на дни чакам да ми дойде писмо с бележката за доходите за  да си подам молбата за детските и никакаво го няма  Sad
А за сока вечер, ако моеш го изкорени този навик, че  се прецакват много зъбите така. Имам една приятелка на която дететео и пие по половин литър сок през нощта  ooooh!

Луси след като капките не ви помагат защо не ги спреш, изчакай няколко дни ( колкото е нужно)  и пусни секрет. По принцип знам , че капки за нос се ползват 7 дни , а вие си капете вече цял месец. Възможно ли е да му е нарушена и раздразнене лигавицата и от там да е този теч  Thinking
 Тони , квасения хляб повече ли време трябва да втасва от този с маята?

# 673
А, здрасти и от мен!

Луси, дано вече това е краят на боледуването на Венци. Hug Пиши как сте днес след прегледа - дано доки да е доволен. Peace

Нелка, чудесна идея с картичките - ние тук получаваме страшно много поща - проспекти, реклами и т.н., освен сметки и писма от белгийското правителство, но по Коледа пощата пътува с месеци и не знам дали ще мога да се включа...

danaq_lv, нокти на Нико режа само докато спи...и на ръцете и на крачетата - иначе няма да мога да ги отрежа. На Рая съща така режех ноктите до преди година, след това започна да дава на ръцете, а от скоро и на крачетата, ама пак е с уговорки. Та Нико до мемента, в който мога да ги режа докато спи не мисля да променям нещата.  Peace

Малей, Нелка, и как пра мокет в това студено време?!! ooooh!

Тони , квасения хляб повече ли време трябва да втасва от този с маята?

Да, Нелли, втасва около 7-8-9 часа и след това се пече.

Аз изпекох първия си хляб в пекарната, ама не съм доволна. Confused Отдолу и отстрани е добре изпекан хляба с коричка, но отгоре си остана суров...допичах го във фурната... май ще ползвам пекарната само за месене и ще пека на фурна - резултата е просто страхотен. Peace

# 674
Оф, не знам какво ще правя с този сок. Снощи пак рев, рев, събуди се да пие сок. И сега е във фаза да играе по 2 часа послед нощ. Снощи спя, будя се по едно време и гледам: ММ седнал на земята и си играе с Ели. Понеже ние сега сме в хола двете, че е по-толко, а той в спалнята - си помислих че е отишла и го е събудила.  Joy Ама той каза, че сам я е чул. Станала нашата, въобще не съм я усетила и си играе. С 300 зора я приспах и то със сок. Чудя се дали да не ѝ взема плодов чай, че той е по-сладък... Не знам вече. Ако ММ го нямаше, хич и не ми пука. Оставям я да реве и все ще заспи...

Тони, не питай как съм го прала. Добре, че малко пишка.

Гале, дано не е нещо сериозно това свирене на Мариелка

Шени, май двете си останахме за картичките.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт