И така, не знам дали ми схванахте идеята, че хич ме няма в обясненията. 
. Имам леки опасения за елхата, Моника е "луда" по топките , та ще видим какво ще се получи.
Мухахха и вместо пълна пощенска кутия ,ще има пълна къща с гости:)
Освен това по правило всичките ни картички и колети за НГ пристигат за първа пролет, така, че както казах съм пас.
става въпрос за предпочитанието на дребсовците към мъжкия пол
(въпреки всичко беше по-близо до мен
)и това важи в пълна сила за мен
още като родих В. много ама много се притеснявах да не реве за мен и да не е хванат за полата ми(панталона),за да мога да продължа да си гуляя както досега,е,честито на печелившите дет се вика
)
много мило и наистина го оценявам,но както са тръгнали нещата УНГ иска да ни сложи в графа "алергии" и не знам до колко прополиса ще е вариант за нас
утре сутрин сме на поредния преглед и ако не забравя,ще питам

радвам се,че ви познавам,че ви има и че винаги сте до мен(било то и виртуално)

,кус-кус,принцеса със сирене и яйце,кекс,няква купена закуска,мляко с бисквити....като най-добре се приемат попарата и кус-кус-а 
от 2 дни съм спряла сиропите и треска ме тресе да не ни завтори
ох,надявам се да се разминава вече,каквото и да беше това наказние 

след като сме сложили 100 тона капки У носа,нямало да излезне обективен резултат ако се вземе в момента,а по този повод онзи ден УНГ ми твърдеше,че това не е бактериална инфекция на 100%,тъй като сополите не са жълто-зелени,а са бистри като водица
)
майтапа настрана,верно ли толкова помага,ама то и аз с мойто "страх лозе пази" сЯ ще вадя сополаци до второ пришествие
аз такава не правя,щото никога не съм си вкъщи по Коледа,дет се вика ползвам наготово 
или пък да решите точно на мен да се изтресете на гости 
(разбирай свекърва за разкош
) - вчера си получих армагана(инхалатора),след бърза инструкция за работа по телефона с душката,влезна в употреба веднагически
нЕмаше такава истерия обаче ви казвам,поду се целият от рев,като имате предвид,че аз не му нахлузих маската,а му държах отпред едно като човка,което разпръсква
както и да е,сополи не потекоха след това,както аз си мислех,но може би дишаше една идея по-леко
като цяло не сме много добре,от 2 дни сме спрели почти всички лекарства,да не кажа всички,останахме единствено на капките за нос(които не помагат) и на банда хомеопатични,които се надявам да помагат
както споменах утре отново сме на преглед при УНГ,който вече си мисля,че е леко безсмислен,защото явно няма да можем да стопираме сополите по неговите методи и след това смятам да го заведа да му ударят едни слушалки при личната,щото все още имам някой съмнения(не мога да разбера едно такова като свирене от носа ли се чува,или от гърдите
)
),той продължава да досажда и аз продължавам да си държа на моята,в следващият момент,той тропа силно с краче,обръща ръчички учудвайки се и супер бясно казва "ами ти?!?!?"
с две думи като е ако ти що го ядеш 
),при което днес следобед той ми събува чехлите от краката(тва не разбрах що
) и ме кара да сядам на буталката,до тук добре,но след като ме настани мен,реши че е редно и той да се вози аванта и взе да се бута да го качвам и него,айде добре събрах го и него,ама то едва се събираме двамата
Голям смях у вас. Дано сте на финалната права.
Скорошно оздравяване и само лудориите са останат. 

Става от следобеден сън, свалям памперса и я държа на гърнето. Не си върши работата, клати краката, че е готова, пък си мисля - сигурно в памперса е свършила работата. Оставям е по голо дупе, докато ѝ взема гащичките, а тя: Клекнала на земята, пишка си и ми вика: А-а-а-а-а и сочи гърнето.
Иначе при нас нищо интересно, прави си дивотиите, вече всичко разбира, говори по малко и така. Само да сме здрави.

Пиши как сте днес след прегледа - дано доки да е доволен. 

Ама той каза, че сам я е чул. Станала нашата, въобще не съм я усетила и си играе. С 300 зора я приспах и то със сок. Чудя се дали да не ѝ взема плодов чай, че той е по-сладък... Не знам вече. Ако ММ го нямаше, хич и не ми пука. Оставям я да реве и все ще заспи...