Намаления 2012

• 109 278
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  bouquet
Благодаря ви за бързия отговор,момичета   bouquet

# 226
В OVS имаше мъжки слипове за 3 лв и тениски за 10 лв . Толкова ли вървят или са намалени. Пишеше специални цени .

# 227
  • София
Здравейте ,искам да попитам къде се намират OUTLET на terranova+caliope в Пловдив,Бургас и София?  newsm78 google
В Бургас се намира на центъра,на площад Тройката,точно до Триата Simple Smile
В София на Граф Игнатиев - срещу пазара. Simple Smile
В Пловдив се намира на Главната, малко преди Джумаята.  Peace
Много се извинявам за спама, но не можах да се сдържа, момичета.
Това бг-мамма ако не преобрази света, не знам кой ще е!  Joy Joy Joy

# 228
Само да се запиша...да не изпусна нещо:)))

# 229
Да ви следя с надеждата, че пак ще дочуя за някакво чудно намаление в Комсед тази есен, миналата година купих страхотни коледни подаръци рано-рано Laughing

# 230
  • София
И аз много се надявам на Комсед. Миналата година купих подаръци за РД на малкия и сега пак искам някакво Лего да му купя, но цените без намаление са ми твърде високи. Ако някой види някъде намаление на Лего, да пише. Благодаря предварително.   bouquet

# 231
И аз много се надявам на Комсед. Миналата година купих подаръци за РД на малкия и сега пак искам някакво Лего да му купя, но цените без намаление са ми твърде високи. Ако някой види някъде намаление на Лего, да пише. Благодаря предварително.   bouquet
В Лидъл има малки комплекти за по 20 лева, но съм изгубила представа за цените на лего, така че може и да не е на далавера. Предимно колички с човечета и допълнителни неща, на лего дупло и на и на лего класик.

# 232
  • София
И аз силно се надявам Комсед да решат да отворят някой нов магазин идните 1-2 месеца и пак всичко да е на 50%  Praynig.

Незнам дали не е късно, но да споделя че Н&M имаше /миналата седмица, може и още да е така незнам/ оферта, при пазаруване от детската колекция за 30 лв, получаваш карта за 7 лв, която може да се използва от 17-16.09. Аз имам три такива и мисля тази седмица да ходя да ги оползотворя за боксерки на сина ми  Wink.

# 233
  • Beyond the Frontiers
Търся мъжки дънки на добри цени в София....

# 234
Комсед може да пуснат намаления покрай 1г. от откриването на магазина в Младост напр. или Люлин. Този в Младост го откриха миналата година през октомври или в началото на ноември- помня, че купих подаръци за няколко предстоящи рождени дни (а може и по- рано да е било). Ама ако се направят на луди, може да пропуснат да направят промоцията.

# 235
Ей, четете ми мислите и аз заради Комсед влязох да прочета и попитам Simple Smile.
Дано, дано! едно Лего съм харесала за малката и нямам търпение да го взема.

# 236
Да,беше около 27-ми октомври(помня,защото 3-дни по-късно родих Laughing)

# 237
Момичета, знаете ли къде е аутлета на Mellini?

мерси много Simple Smile

# 238
 запис   Grinning

# 239
Здравей те момичета!
Някоя знаели хубави детски апрески къде може да се купят
Изчетох на сам натам но нещо не мога да намеря или поне само в интернет а аз искам да ги пробваме

Общи условия

Активация на акаунт