Намаления 2012

• 109 273
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Аз отидох това лято до Уайкики за да разгледам, на път за морето. Нямах пари за пазар, но пак не излязохме с празни ръце. Имаше намаления разни...всичко ми хареса някак...стила, подредбата на магазина, каквото погледнех всичко ми харесваше...Все още нямам впечатления за качеството, но се доверявам на всеобщото мнение.
За разлика от ХМ например, където намирам само тениски и разни ежедневни тениски с копченца като за мен, детски дрешлета също, но другото ми е раздърпано и не по вкуса така да го кажем. В ХМ са изкарали някакви намаления...само на партера в Дъ Мол видях- детското. Момчешки тениски и потници, памучни бермуди, разни панталони и дънки, ризки също имаше- до 20лв. Нагоре към дамското и мъжкото не се качих.
Кога отварят Уайкики-то в Сердика???

# 331
Нямаше дата на отваряне. Видях плакат върху един от магазините . Вече и в софия LC waikiki

# 332
  • Русе
По намаленията лятото напазарувах за детската градина долнища на анцузи по 7-8 лв., тениски за другото лято по 5-6 лв, с дълъг ръкав по 6-8лв. Сега съм хвърлила мерника на 1 зимно яке за 23 лв. Редовно купувам тънки памучни панталони, все по 10-11 лв ги нацелвам пак по намаленията. Много неща имаме от там.
На мъжкото пак са пуснали едни блузи от една леко мъхеста материя, много мека. Купували сме такива преди 10-12 г, страхотни са. Ще изчакам обаче тях да ги намалят, че са към 40 лв.
А в момичешките блузки има страхотни с едни животни отпред. Малките голям кеф като ги видят, ама ... не стават за тях.

# 333
  • в града на вечния купон
H&M са пуснали намаления от днес...

повечето са боклуци,ама има нещо по интересно.

# 334
  • София
И аз се подреждам при феновете на Уайкики. Дори имаме една страхотна блузка /червена с маймунка/, която ми донесоха от някъде на големия ми син, когато беше на 3-4 години /сега е на 21/. Средният я носи, сега я носи малкият. Все едно е купена вчера. Голям фен съм й. Не е мръднал нито цвят, нито материя, а дори си е съвсем модерна!
Лятото от МОЛ-а в Бургас купих няколко чифта дънки на ученика. На етикета пишеше, че са намалени от не помня колко на 17 лв, а на касата ми ги таксуваха по 14. Казаха, че точно в това време се е актуализирало в системата ново намаление. Много са красиви, качествени и модерни.  Peace
Друго от тази марка нямаме засега, но се надявам това скоро да бъде поправено.  Laughing

# 335
  • София
Да,скоро ще бъде поправимо Ирина!В МОЛ Сердика,магазинът ще бъде на 2 етажа,както тези на H&M в Сердика и в The Mall.
През пролетта купих разни дрехи за децата от Waikiki,но в Русе.Още не са ги сефтосали и не мога да се изкажа за качеството.Но цените не бяха високи,а изглеждаха хубави.

# 336
Здравей те момичета!
Някоя знаели хубави детски апрески къде може да се купят
Изчетох на сам натам но нещо не мога да намеря или поне само в интернет а аз искам да ги пробваме
Аз съм се спряла на тези,но още обмислям Thinking
Холандски са и казват,че са много качествени.....
http://www.smenzamen.com/index.php?cPath=2327_2329_2345

Същите няколко вида ботушки и апрески са в момента в deichman на доста по-ниски цени...

# 337
  • София
Да сте чували за някакво намаление от 20.10 в хиполенд. Синът ми вчера е гледал някаква реклама ама не дочул всичко и сега ме торомозиииии  ooooh!

# 338
Внимавайте при намаленията в Н&М, вече 2ри път забравят да ми "чукнат" отстъпката и плащам някои от нещата на реалната им цена, добре че и 2та пъти се усетих  Peace

# 339
Внимавайте при намаленията в Н&М, вече 2ри път забравят да ми "чукнат" отстъпката и плащам някои от нещата на реалната им цена, добре че и 2та пъти се усетих  Peace

Мдааа, случвало ми се е и на мен на лятното намаление. Дори в разгара на намаленията пак може да се насметат. Ако са повече неща може и да мине, ама за 1 парцал, като знаеш колко парички е...ще се усетиш...

# 340
Това там е практика! Един единствен път купувах там и намалението на касата не беше отразено
! Добре, че се усетих след това. Като отидох да ми върнат парите искаха да ми ги върнат в ЖЪЛТИ СТОТИНКИ! няколко лева! На всичкото отгоре за две носения от по няколко часа блузата стана на бобчета!

БОКЛУЦИ И МОШЕНИЦИ!

# 341
Аз също съм фен на Waikiki Grinning. Пазаруваме от магазина в Пловдив още откакто го откриха преди две години. Имам панталони, блузки, спортни долнища, ризи, както и много дрехи за мъжа ми. Харесва ми, че има пълна номерация, кройките им са барнати страхотно и каквото и да сложа след това не се налага да коригирам, особено важи за дължината на панталоните. Материите им са повечето естествени, има хубави модели, а детските дрешки са направо - приказка!!! Много сладурски! Цените са перфектни, а качеството им е много добро! Как от толкова дрехи, които имаме от там, една не се е размъкнала, свила,  а са прани десетки пъти. И сега си изглеждат като току-що купени.
Магазина е хубаво подреден, зареден и почти винаги си излизам с покупка от там!   

# 342
  • София
Аз харесах само едни балеринки за дъщеря ми от уж намалението в ХМ.Като отидохме на касата се оказа,че точно тези златистите не били намалени,ами сребристите,ама както и да е.Много шум за нищо. Wink

# 343
Шашми и далавери. Това като онзи ден, гледах едни апарати, един модел, четири цвята, еднакви характепистики. Но понеже два от цветовете уж повече се купували, айде с по 100 лева отгоре. Tired

# 344
  • Русе
Е, то и в Уайкики-то е така. Аз понеже купувам най-често 1 модел два цвята за момчетата и често се случва единия да е намален само или 2-та, но с различен процент, така че гледам и внимавам.

Вчера си тръгнах пък от магазина с 2 панталона за мен. Отдавана не бях си намирала големи номера. При това бяха останали единични бройки и затова добре намалени Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт