Намаления 2012

• 109 371
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • в града на вечния купон
Някъде да сте виждали намалени
есенни обувки, нищо, че още е лято?  Simple Smile
next,Sara po23-25lv

# 106
  • София
Детски дънки аз взех от Премаман  в мола на Цариградско шосе за 14,80, намалени от 34. Аз взех за 1,5г, но имаше и за по-големи деца. Това беше преди 1 седмица.

# 107
  • София
Детски дънки аз взех от Премаман  в мола на Цариградско шосе за 14,80, намалени от 34. Аз взех за 1,5г, но имаше и за по-големи деца. Това беше преди 1 седмица.

Мисля че е Prenatal.Premaman има само в центъра до Булбанк.

# 108
Някъде да сте виждали намалени
есенни обувки, нищо, че още е лято?  Simple Smile
next,Sara po23-25lv

Къде е next?

# 109
  • на последния етаж
В The Mall на Цариградско.

# 110
Детски дънки аз взех от Премаман  в мола на Цариградско шосе за 14,80, намалени от 34. Аз взех за 1,5г, но имаше и за по-големи деца. Това беше преди 1 седмица.

Мисля че е Prenatal.Premaman има само в центъра до Булбанк.

Благодаря ви за инфото.Ще проверя, дано са останали все още номера за по-големи деца.

# 111
  • София
момичета, някоя да е минавала тези дни през някое OVS  и да е виждала тази чанта?
http://www.oviesse.com/baby-angel/accessories/borsa-28 в синьо или розаво все едно...

# 112
  • софия
Преди 15 дни next беше затворен,дали са го отворили

# 113
да,отворен е

# 114
  • софия
  bouquet
да,отворен е

Мерси

# 115
А наистина ли вече няма мъжко?

# 116
  • SOFIA
Аз от Уайкики взех за 15-ина лв на малките, но това беше преди 2 седмици. Мисля тази да прескоча до там да видя какво има останало.

Ех, в Сф за съжаление още няма магазин на Уайкики Sad

Магазин на Уайкики имаше на " Алабин"  и "Христо Белчев" в София  , вярно че скоро не съм ходила до там и може да е закрит, но да се каже : Още няма  в Сф???? 

# 117
  • София
Ех, в Сф за съжаление още няма магазин на Уайкики Sad

Магазин на Уайкики имаше на " Алабин"  и "Христо Белчев" в София  , вярно че скоро не съм ходила до там и може да е закрит, но да се каже : Още няма  в Сф???? 

Отдавна в София няма магазин на Waikiki.Доколкото разбрах Ако не греша предстои откриване в някой от моловете.

# 118
А наистина ли вече няма мъжко?
няма,само дамско и детско.
Има хубави неща и все още намалени.......

# 119
В Терановата има намаление 70% на някои стоки. Аз си забърсах къси панталони за плажа - за 5, за 7 и за  15 лв Laughing  Но не са много разнообразни намалените неща. Харесах си и дънкови къси гащи, ама 36 лв ми се видяха много за тях. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт