Намаления 2012

• 109 318
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Малко в страни от дрешки и обувки, но на някого може да му трябва микровълнова печка - в шатрата за разпродажба, която е на паркинга на Метро 1, иноксова МВ с грил, грилът е с реотан, конвекция - на тяхната си марка Тарингтън Хаус - 95 лева, намалена от 235, имало и някаква с пара даже, около 160 лева.

# 256
До края на септември има намаление на слънчеви очила от 30 до 50% в THE MALL. Дочаках го Simple Smile

В коя оптика?
а де  Embarassed не съм обърнала внимание как се казва?
като се качиш с ескалатора веднага в дясно (ама как да обясня кой ескалатор)
ОPTICLASA  Peace
4

Тази оптика са много некоректни и некадърни. Не бих ползвала НИКАКВИ УСЛУГИ от тях. Много безотговорни.

# 257
  • София
До края на септември има намаление на слънчеви очила от 30 до 50% в THE MALL. Дочаках го Simple Smile

В коя оптика?
а де  Embarassed не съм обърнала внимание как се казва?
като се качиш с ескалатора веднага в дясно (ама как да обясня кой ескалатор)
ОPTICLASA  Peace
4

Тази оптика са много некоректни и некадърни. Не бих ползвала НИКАКВИ УСЛУГИ от тях. Много безотговорни.
Конкретната оптика или Оптикласа попринцип?Защото аз постоянно пазарувам от тях и слънчеви очила и диоптрични и съм много доволна,даже имам 20 % намаление при тях на всичко ,по всяко време

# 258
Тя самата фирма си има 20% намаление на всичко и по всяко време  Laughing, както и Джойоптикс.  Peace

# 259
И аз имам карта за намаление 20%в Оптикласа-явно ги раздават на всичките си клиенти.Очилата,които купих оттам с помощта на лекар са ми адски неудобни-оказа се,че изобщо не са за моята глава,прекалено широки и за да не падат отзад са изкривени като куки и ми се забиват в ушите-но това никой не ми го каза...после като се почна обиколката по най-различни оптики се изясни.Повече не пазарувам оттам въпреки картата за намаление.

# 260
  • софия
И аз имам карта за намаление 20%в Оптикласа-явно ги раздават на всичките си клиенти.Очилата,които купих оттам с помощта на лекар са ми адски неудобни-оказа се,че изобщо не са за моята глава,прекалено широки и за да не падат отзад са изкривени като куки и ми се забиват в ушите-но това никой не ми го каза...после като се почна обиколката по най-различни оптики се изясни.Повече не пазарувам оттам въпреки картата за намаление.
Нали ти сама си избираш модела очила, които да купиш. Пробваш, гледаш се как ти стоят, удобни ли са ти и т.н. Твоите някакви много специални ли са?
Последно половинът си купи слънчеви очила от там. Въпреки малките забележки, които имам към "консултантите" (помързява ги и са леко незаинтересовани), прекарахме там около час, докато си хареса модел, който да му е удобен и да се харесва. Peace
Иначе май има нещо вярно за % намаление. И на него му го направиха без то да беше указано някъде.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 09:26 от zvanche

# 261
шоколадче, на теб са ти неудобни рамките, има разлика. Лекарят не може да знае кои рамки са ти удобни.  Peace
 Майка ми много ме ядосва така. Дава луди пари за очила и после на третия ден не са и удобни. Боли я главата. Явно при бифокалните с големи диоптри става така.

# 262
То консултантите нали са за това - за да кажат, че тези рамки са твърде големи или твърде малки за нечия глава... Колко пъти си харесвам рамки в кварталната ми оптика и жената не ми дава да ги взема, защото не са подходящи за мен!

# 263
  • софия
Да, но консултантите не могат да имат твоите усещания. Друг е въпросът и колко са "консултанти". Аз вече писах - във въпросната оптика консултирането се изразяваше в отключване, изваждане, подаване, прибиране на очилата. А, ние, наивниците влизайки първо попитахме те да ни предложат нещо Laughing. Нито предложения, нито мнение. Това беше и в друг техен магазин. Явно си е стил на работа.

# 264
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЗАРА кога правят намаления?Благодаря.

# 265
  • софия
На Зара намаленията минаха. Следващото ще е някъде около пролетта, преди лятната колекция.

# 266

Абсолютно нормална съм(и главата ми също Grinning).Предишните рамки съм ги избирала преди 15години и нямам никаква представа какво се гледа.В случая рамките са много по-широки от главата ми и единствения начин да се закрепят някакси е много-много да се извият зад ушите.За неспециалист това незначи нищо и няма как да го преценя,но за човек,работещ там би трябвало да е очевадно!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 14:14 от Tatti

# 267
  • софия
Абсолютно нормална съм(и главата ми също Grinning).Предишните рамки съм ги избирала преди 15години и нямам никаква представа какво се гледа.В случая рамките са много по-широки от главата ми и единствения начин да се закрепят някакси е много-много да се извият зад ушите.За неспециалист това незначи нищо и няма как да го преценя,но за човек,работещ там би трябвало да е очевадно!
Шоколадче, не мисля, че някой друг освен теб може да прецени дали едни рамки са удобни или не. Аз също съм с очила и никога не бих взела рамки, които не са ми удобни. Консултирам се за стъкла, материал и т.н. характеристики, но за удобството и това как ми седят рамките имам очи да гледам сама (или приятелка, или половинът). Никога не бих взела рамки само, защото някой ми е казал, че са страхотни, а аз не ги усещам така. За това не мога да се съглася с теб, че "консултантът"/лекарят са виновни да си вземеш неудобни рамки. Peace
Когато купувам очила, единственото, което очаквам от персонала в оптиката е да ме насочи, при голяяям късмет, приблизително към модел. От там нататък съм аз. В повечето случай избирам нещо различно, но, когато има голям избор, все пак, е добре да те насочат.

# 268
  • София
На Зара намаленията минаха. Следващото ще е някъде около пролетта, преди лятната колекция.
Да, бе!
А къде остана коледното тогава?

# 269
Да, бе!
А къде остана коледното тогава?
Увеличението ли Wink

Общи условия

Активация на акаунт