Намаления 2012

• 109 333
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
В Икея има сектор с намалени стоки/на изхода/.

# 286
Мацки за Зара, преди време точно след Коледа бяхме във Виена. Там точно срещу Штефансдом има една зара на 2 етажа, на пъпа на центъра дет се вика. Е - за 50 евра толкова неща и накупих на щерката, че направо невероятно ми се стори. Ха познайте като се върнахме в София и реших да купя още неща, че ми се стори изгодно какви цени заварихме, хем уж с намаление. От тогава даже и не си правя труда да влизам. Явно нямат унифицирана ценова политика за Европа. Не ги знам как работят, но тотално ме изгубиха като клиент, особено след като видях дънките, които от пъпа на Виена бях взела на двойна цена в София.

# 287
  • софия
Мацки за Зара, преди време точно след Коледа бяхме във Виена. Там точно срещу Штефансдом има една зара на 2 етажа, на пъпа на центъра дет се вика. Е - за 50 евра толкова неща и накупих на щерката, че направо невероятно ми се стори. Ха познайте като се върнахме в София и реших да купя още неща, че ми се стори изгодно какви цени заварихме, хем уж с намаление. От тогава даже и не си правя труда да влизам. Явно нямат унифицирана ценова политика за Европа. Не ги знам как работят, но тотално ме изгубиха като клиент, особено след като видях дънките, които от пъпа на Виена бях взела на двойна цена в София.
Не и само това. В другите държави нещата са по-различни. Лятото напазарувах сума ти детски неща (и за момиче, и за момче), които тук изобщо не съм виждала.
Хубава работа, ама българска! Да беше само Зара. Повечето популярни вериги са така - завишени цени за масово облекло, стари/странни колекции.

# 288
  • Sofia
Някъде има ли намаления на бебешки неща?  newsm78 Знам за този бейби мол, ходих там. Не знам, сигурно магазинът затваря, нямаше нищо...

# 289
В Икея има сектор с намалени стоки/на изхода/.
Ще кажеш ли с две думи какво има?

# 290
Гардероби,маси,вази,сушилници.....може да се намери нещо интересно.

# 291
  • Beyond the Frontiers
Гардероби,маси,вази,сушилници.....може да се намери нещо интересно.

Този сектор е постоянен - стоки с дефекти или мострени стоки, с нарушена опаковка - има понякога хубави неща.

# 292
  • София/Правец
Записвам се да следя Simple Smile

# 293
  • София
Здравейте момичета, искам да попитам знаете ли къде мога да намеря бански за плуване, цял, за 6-7 годишно момиченце?
Благодаря Ви предварително.   bouquet

# 294
  • София
Здравейте момичета, искам да попитам знаете ли къде мога да намеря бански за плуване, цял, за 6-7 годишно момиченце?
Благодаря Ви предварително.   bouquet
Ако не те притеснява, мога да ти изпратя. Чисто нов е, само е изпран - малък е на дъщеря ми Confused
Пиши на ЛС адрес, ако не те притеснявам, разбира се Peace
Не, даже не е и пран.

# 295
Хей, мацки, започнахте ли да сменяте гардероба ? Препоръчайте някое магазинче за стилни дрешки в Стара Загора .  Rolling Eyes

# 296
  • София
Благодаря Ви предварително.   bouquet

Аз купих преди седмица от H&M в The Mall за 14,90 лв и дъщеря ми плува с него - доволна е Peace

# 297
  • София
В Mango някои модели чанти са намалени - от 99 на 69.

# 298
  • София-Лагера
Има ли вече Уайкики в София? Thinking

# 299
  • София
Все още не, очаква се в новия мол на Хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт