Намаления 2012

• 109 265
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Вчера ходихме до Одрин на разходка и купих разни неща за децата от lc waikiki. Много ме е яд, че не купих и една розава рокля с пеперуди и тафта/по официална/. Малката много я хареса, но аз нещо се разколебах и сега съжалявам. Някой ако ходи до тия в бг тия дни може ли да погледне дали я има, би трябвало да е намалена и тук.
Как става връщането на ДДС и къде на турската граница? Аз се оглеждах, но никъде не видях гише.
Предварително благодаря!

# 346
  • Русе
В Одрин има ли Уайкики? Брат ми ще пътува до там, да знам дали да му поръчам нещо, ако има разлика в цените обаче. Струва ли си пазаруването от там и наистина как става връщането на ДДС? Ще пътува с автобус, ако има значение.

# 347
Аз знам два, един в Кипа, другия е в Марги аутлет. Струва ми се доста евтино. Купих на децата есенни обувки по 39.90турски лири, едни летни обувки на малката за 12.90тл, панталони, блузки с дълъг ръкав. Има разни единични бройки от лятната колекция, които са на 63%намаление. Нямам представа тук какви са цените. Роклята която съжалявам, че не взех струваше 14.90тл. Нека някой се включи с цените в бг

# 348
Аз знам два, един в Кипа, другия е в Марги аутлет. Струва ми се доста евтино. Купих на децата есенни обувки по 39.90турски лири, едни летни обувки на малката за 12.90тл, панталони, блузки с дълъг ръкав. Има разни единични бройки от лятната колекция, които са на 63%намаление. Нямам представа тук какви са цените. Роклята която съжалявам, че не взех струваше 14.90тл. Нека някой се включи с цените в бг
Такива са горе долу и тука цените. Само че обувките им са май само изкуствена кожа, а аз 40 кинта за синтетика не давам  Crossing Arms

# 349
http://www.lcwaikiki.com/
Повечето са изкуствени, да. Аз взех от велур и миналата година съм взимала такива и съм много доволна.

# 350
В Одрин има ли Уайкики? Брат ми ще пътува до там, да знам дали да му поръчам нещо, ако има разлика в цените обаче. Струва ли си пазаруването от там и наистина как става връщането на ДДС? Ще пътува с автобус, ако има значение.
Има и на главната (тази с фонтаните, пешеходната). Зависи какво търсите.  Там си правят и намаления на отделни неща. Винаги има какво да се купи, специално за децата. Иначе са горе-долу еднакви цените. За връщането на ДДС не зная, аз досега не съм питала  Embarassed

# 351
  • Варна
запис

# 352
  • Русе
Ясно, благодаря ви. Ще разгледам сайта, само дето не се оправям с турския и не знам колко е лирата, но ще се изуча Simple Smile. То иначе и тук има постоянно намалени неща единично бройки, даже сега като си взех панталоните така бяха. Особено като наближава по-сериозно намаление.

# 353
И аз да следя, че наближава хубавото време от годината Simple Smile))

# 354
Да сте чували за някакво намаление от 20.10 в хиполенд. Синът ми вчера е гледал някаква реклама ама не дочул всичко и сега ме торомозиииии  ooooh!

Миналата година на 26 ноември имаше 25% намаление в Русенския Хиполенд понеже празнуваха една година в Русе (така си мисля поне). Тази година пак си го чакам това намаление, че миналата година купих едни ботички на сина ми, които и сега ги има и имаха и номера. Та мисля да го обзаведа отново с такива понеже ми харесаха.

На Уайкикито и аз съм фен. Купих на мъжа ми страхотни дънки за 17лв при условие, че по китайските магазини гадните дънки са по 22лв и редовно нямат номер като за него. Та уредих мъжа с "гащи". Сега ще чакам следващите намаления, че да уредя и детето, пък за мене ако остане $ може и аз да намажа нещо  Crazy

# 355
  • София
Аз пък вчера от Н&М взех дънков клин, блузка и едно комплектче туника с клинче за малката и на баткото тениска за общо 35 лева. Няма кой знае какъв избор, но определено има какво да се купи  Laughing. Комплектчето е сууупер сладко, от много плътно трико, струва 10 лв, ето това е:

# 356
  • София
Миналата година на 28.10 имаше 50% намаление в Комсед. Тази година да сте чули нещо?

# 357
  • софия
Миналата година на 28.10 имаше 50% намаление в Комсед. Тази година да сте чули нещо?
Това беше по повод откриването на магазина им в Люлин. Тогава и на мен ми свърши идеална работа и сега се ослушвам, но няма нищо за сега.

# 358
  • Морска приказка
Аз пък вчера от Н&М взех дънков клин, блузка и едно комплектче туника с клинче за малката и на баткото тениска за общо 35 лева. Няма кой знае какъв избор, но определено има какво да се купи  Laughing. Комплектчето е сууупер сладко, от много плътно трико, струва 10 лв, ето това е:

страхотно е комплектчео. Има ли размерчета?

# 359
  • София
Това беше по повод откриването на магазина им в Люлин. Тогава и на мен ми свърши идеална работа и сега се ослушвам, но няма нищо за сега.
Аз се надявам да отбележат рождения ден подобаващо  Mr. Green Пролетта пак имаше намаление в магазина им в SkyCity. Не беше заради откриването му, а заради рождения му ден.

Общи условия

Активация на акаунт