Намаления 2012

• 109 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
В МОЛ Сердика вече няма Esprit.
В кои други МОЛ-ове имаше детско и има ли в момента някакво намаление?
   Детските Esprit са преместени в МОЛ София. Няма намаление.

# 436
Аутлет на КК има и на Цариградско шосе в Аутлета зад Метро. Днес купих много хубави кожени ботушки Примо за малката за 56 лева, но от магазин Мандарин, който се намира на последния етаж. Имаше интересни намалени неща и Бенетон.

# 437
  • У дома !
до утре включително има 30% намаление на всички детски обувки и ботуши в магазин Reserved. Peace

# 438
Момичета, запалихте ме и мене по L.C.Waikiki. В кой мол щеше да има техен магазин и кога го отварят? Прегледах цените им в турския сайт и горе-долу стават и без намаление даже...  Crazy

# 439
  • Kyustendil
В мол България ще ги има, а прочетох, че откриването на мола е на 01.12.2012 г., даже имат вече и страница /www.bulgariamall.bg/ и там отброяват дните до откриването му.

# 440
Благодаря... Още малко значи Simple Smile

# 441
  • У дома !
Момичета, запалихте ме и мене по L.C.Waikiki. В кой мол щеше да има техен магазин и кога го отварят? Прегледах цените им в турския сайт и горе-долу стават и без намаление даже...  Crazy
Вчера видях голями плакати и в мол Сердика.Но не зная кога точно ще го откриват,може би по едно и също време с този в новия мол на България

# 442
  • София
В Кенвело има купи за 200 плати 100, но не е за всичко. Имаше 5-6 щендера с табела, предимно якета, но нищо не ми грабна окото.

На покрива на МОЛ-а на Хладилника ще има виенско колело и влакче на ужасите  Crazy..."Ще има целогодишна ледена пързалка, 14 киносалона от веригата "Синема сити", 4000 кв.м фитнес център с басейн, както и малък амфитеатър за представления, концерти и ревюта"
Щял да бъде най-най-големият и се очаква да бъде открит пролетта на 2013-та.

# 443

На покрива на МОЛ-а на Хладилника ще има виенско колело и влакче на ужасите  Crazy..."Ще има целогодишна ледена пързалка, 14 киносалона от веригата "Синема сити", 4000 кв.м фитнес център с басейн, както и малък амфитеатър за представления, концерти и ревюта"
Щял да бъде най-най-големият и се очаква да бъде открит пролетта на 2013-та.

уаууу, звучи доста интересно  Crazy Crazy дано да има повече забавления, че в другите има само дрехи, храна и кино.

# 444
Момичета, в Северозападнала България - Плевен има Waikiki! Не съм влизала, защото видях вчера, а беше затворено, но една детска грейка на витрината струваше 56 лв. Това нормална цена ли е за марката?

# 445
Изчакай намаленията , ще я направят на 30 грейката , та може и на по евтино.

Имаше намаление в Orsay, Reserved, Mango и за други не се сещам . малки намаления разбира се . по 30 %, но имаше по какво да се загледа човек Simple Smile

# 446
а кога са намаленията в Waikiki? аз досега съм пазарувла от тях само когато съм във Варна или Бургас на командировка и за това нямам представа.
иначе доста добри неща съм взимала на доста прилични цени (намалени).

# 447
От страницата им във фейсбук:

H&M

Само при нас можете да откриете от днес до 18-ти ноември до 50% намаление върху избрани плетива и връхни дрехи в дамската, мъжката и детската секция.
Какви дрехи си обличате, когато навън е мрачно и студено?

# 448
В Уайкики и сега има намаление около 25%-30% основно на блузи

# 449
  • Пловдив
от Уайкикито и аз съм доволна - в момента няма хубаво намаление /има но е малко/ - взимала съм неща с 50 -60 % намаление основно за ММ и децата.
И за себе си пазарувам от детския щанд размер 14+  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт