Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 452
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Докато чакаме да видим Станка на олимпиадата, да си поговорим за нашия филм. Сега разбирам, защо вече няма никакъв достъп, дори при елиханчо, а то заплахи и то със съд.  Дано някой подаде някой и  друг епизод, но дори и с тези, които успях да видя с превод си обяснявам финала на филма. Как ли ще развият действието в 3 сезон?

# 106
# 107
Докато чакаме да видим Станка на олимпиадата, да си поговорим за нашия филм. Сега разбирам, защо вече няма никакъв достъп, дори при елиханчо, а то заплахи и то със съд.  Дано някой подаде някой и  друг епизод, но дори и с тези, които успях да видя с превод си обяснявам финала на филма. Как ли ще развият действието в 3 сезон?
3 сезон се разисква в другата тема.Тук сме в началото на 1 сезон Peace  Hug

# 108
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА НАШЕТО МОМИЧЕ newsm44 newsm44БРАВО smile3501 smile3501 newsm20

# 109
Sasityy  bouquet  bouquet  bouquet

Лека вечер момичета smile3524

# 110
Sasityy  bouquet  bouquet  bouquet

Лека вечер момичета smile3524
Лекаа  hug

# 111
Как ще е лека като не успяхме да изгледаме днешната серия Cry

# 112
moje li nqkoi da mi prati 29 seriq plis

# 113
Как ще е лека като не успяхме да изгледаме днешната серия Cry
Аз най-вероятно ще я сънувам  Laughing но не ми се иска да гледам на турски, "някой ден" няма да ми е интересно като гледам на бг (дано този ден да е скоро)  Laughing

# 114
Дано да се намери някоя добра душичка която да качи епизода  newsm17

# 115
Дано да се намери някоя добра душичка която да качи епизода  newsm17
Дано, но то май не останаха вече смелчаги  smile3518

http://www.youtube.com/watch?v=dG768kIGTCM&feature=related

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 22:31 от poli1103

# 116
  • Pleven, Bulgaria
Не,защото я няма никъде

# 117
Искам да гледам 29 епизод   newsm45 smile3511 smile3514

И аз искам ама явно няма да стане тези тъпаци спечелиха в крайна сметка  #2gunfire

И аз искам  newsm45  smile3512

Здравейте! Искам и аз да се включа в яда към бтв  Laughing Според мен темата трябва да се преименува и думата войо да я няма никъде. Кой им гледа тъпото войо на бтв???  Представете си колко са зле, щом се борят за 100 човека, които гледат сериала в нет-а.

# 118
Искам да гледам 29 епизод   newsm45 smile3511 smile3514

И аз искам ама явно няма да стане тези тъпаци спечелиха в крайна сметка  #2gunfire

И аз искам  newsm45  smile3512

Здравейте! Искам и аз да се включа в яда към бтв  Laughing Според мен темата трябва да се преименува и думата войо да я няма никъде. Кой им гледа тъпото войо на бтв???  Представете си колко са зле, щом се борят за 100 човека, които гледат сериала в нет-а.

Толкова са жалки, че просто се излагат вече!  fight Ако го бяха пуснали от самото начало по Бтв щяха да имат огромен успех, но то на това му се вика глупава работа!  Grinning

# 119
  • варна
Да се запиша в новата тема в този късен час  Hug
Лека нощ на всички до утре .

Общи условия

Активация на акаунт