Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 452
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Хора гледайте го на турски и четете превода в ефир,много си е добре! Гледаш колкото си искаш и се наслаждаваш на истинските гласове Hug

# 121
Искам да гледам 29 епизод   newsm45 smile3511 smile3514

И аз искам ама явно няма да стане тези тъпаци спечелиха в крайна сметка  #2gunfire

И аз искам  newsm45  smile3512

Здравейте! Искам и аз да се включа в яда към бтв  Laughing Според мен темата трябва да се преименува и думата войо да я няма никъде. Кой им гледа тъпото войо на бтв???  Представете си колко са зле, щом се борят за 100 човека, които гледат сериала в нет-а.

Толкова са жалки, че просто се излагат вече!  fight Ако го бяха пуснали от самото начало по Бтв щяха да имат огромен успех, но то на това му се вика глупава работа!  Grinning

Нали винаги всичко опира до пари  #2gunfire Трябва и те да изкарат някой лев за сметка на това ние страдаме  Naughty

# 122
Хора гледайте го на турски и четете превода в ефир,много си е добре! Гледаш колкото си искаш и се наслаждаваш на истинските гласове Hug
Има само отделни фрагменти от епизодите, на мен лично така не ми допада, макар че ровя в темите и търся като побърката Grinning  #Crazy

# 123
Има само отделни фрагменти от епизодите, на мен лично така не ми допада, макар че ровя в темите и търся като побърката Grinning  #Crazy
Епизодите си ги има в турските сайтове, но не са пускани в темата, защото повечето гледаме онлайн. Кажи кой епизод търсиш и ще ти пратя линк. Hug

# 124
Епизодите си ги има в турските сайтове, но не са пускани в темата, защото повечето гледаме онлайн. Кажи кой епизод търсиш и ще ти пратя линк. Hug
Е в youtube си има целите епизоди аз днес гледах малко  Simple Smile

# 125
http://www.youtube.com/watch?v=AnjSOUDLdcI ето ти го целият,всичките епизоди ги има цели,само напиши Adını Feriha Koydum - ...Bölüm - Tek Parça и излиза

# 126
Благодаря за предложението, но аз намирам епизодите, проблема е в това, че във форума момичетата превеждат само части от епизодите , най-важните моменти, а някой ми спомена че след 50 епизод превеждат г/д всичко, кофтито е, че аз искам да разбирам какво става, а не само отделни моменти Grinning  Peace

# 127
Благодаря за предложението, но аз намирам епизодите, проблема е в това, че във форума момичетата превеждат само части от епизодите , най-важните моменти, а някой ми спомена че след 50 епизод превеждат г/д всичко, кофтито е, че аз искам да разбирам какво става, а не само отделни моменти Grinning  Peace
Явно съм те разбрала погрешно. Извинявай. Hug
Ами няма как. Преводачките кое по-напред да правят - да гледат серията ли, да превеждат ли или да пишат превода в темата. И на тях не им беше лесно. Заради това има превод само на най-важните моменти. Peace

# 128
http://vbox7.com/play:9e18138574  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А този мустак от Корай не го очаквах  hahaha hahaha

# 129

Малее малее Grinning  Joy Joy Заприличал е на Халил само където е по-красив Grinning
 Crazy

# 130
Честита нова темичка txtloves Момичета,наистина ли ще пуснат сериала скоро по бтв?
Аз лично поне се съмнявам да го пуснат скоро Thinking
От 4 септември почва от 13:30  Peace

super!!!!  поне докато съм все още в отпуск по майчинство ще мога да го гледам без мъжът ми да гледа лошо;)) после ще го мисля:))))))

# 131

Малее малее Grinning  Joy Joy Заприличал е на Халил само където е по-красив Grinning
 Crazy
Определено!  Grinning Някой знае ли Зехра къде отива после ? Някъде заминава ли?  newsm12

# 132
  • в очите на дъщеря си
СПРЕТЕ ПОСТОЯННО ДА МРЪНКАТЕ ЗА ЕПИЗОДИ!!!!ТАЗИ ТЕМА Е ДА ОБСЪЖДАТЕ ЕПИЗОДИТЕ , А НЕ ДА ОБРАЗУВАТЕ АНТИ АГИТКИ С/У БТВ. ПЛАТЕТЕ СИ И ГЛЕДАЙТЕ!!!АКО ПЪК ИСКАТЕ НА АВАНТА ЧАКАЙТЕ МЪЛЧАЛИВО.ТЕМАТА НЕ СЕ КАЗВА -''ОГЛЕДАЛЕН СВЯТ- ПИРАТСКИ ВЕРСИИ'' , А СЕ КАЗВА Огледален свят по VOYO.ТОВА Е ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И СЛЕДВАЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ ОТ МОДЕРАТОРА.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 08:45 от ·٠•Sasy•٠·

# 133
Искам да гледам 29 епизод

# 134
  • Pleven, Bulgaria
Извинението не винаги значи,че ти си виновен,а другият прав!Значи,че за теб отношенията ви са по-ценни от егото ти.-Не знам на кого е тази мисъл,но като я прочетох се сетих за нашите инатливи магарета.

Малко и да се изкажа по епизоди въпреки че от 29 имам бегла представа.
Този път не обвинявам Емир,че замълча.Въпреки това,че Фериха направи това,което той трябваше да стори,ще да и се извини,но както винаги тя поставя семейството си на първо място,дори преди собственото си щастие.И какво направи като тръгна веднага,а не се спаси любовта си...изяде шамара от баща си fight .Баща,който държи дъщеря си в клетка и се разпорежда с живота и.Изпуснал сина си  и си го изкарва на дъщеря си.Та това момиче,не може да отиде  да си купи  учебник (макар и лъжа) какво остава да реагира спокойно на снимка в списание.Но това да те накара да заробиш детето си,омъжвайки го за първият,който се прави да добър и всеотдаен е направо непристойно за един уж уравновесен човек.Ама май не е много такъв,сигурно затова толкова хареса зета  .А този Халил с неговата мазна усмивчица,направо ме кара да избуша монитора,толкова е противен и как само омайва Раза..... #Cussing out #2gunfire
Не мога да разбера как социалното положение може да влияе толкова върху вижданията на родителите,но и друга как Раза и Зехра мислят по различен начин по отношение на живота им.Къде това младо момиче ще намери мъж за да се омъжи,като този човек не и дава да диша сама.

Общи условия

Активация на акаунт