Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 480
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Хайде и аз да изкоментирам 29 и 30 епизод Grinning
Бащата На Фери го мразех и преди,но сега толкова ми падан очите,че направо.. Тя няма ли право да има приятели,да излиза с приятели,а и защо не да има гадже? Нищо лошо в това няма! Фериха ако не държеше толкова на семейството си можеше да се изнесе на квартира,да си учи и да си работи както досега и да се издържа и сама,да прави и каквото поиска! Много се издразних,че я згодиха за халил,та те не го ли виждат какъв е...Щом само от 1 виждане я заиска,представеете си какво ще стане нататък.. Емир за щастие се опита да се извини на фери,но този път тя не беше права.. Свърши та свърши.. Защо да е свършило? Всичко сега почва! Хубаво ми стана като халил видя Емир и Фериха,а сега дано се откаже от годежа,но пък какво ще сатен ако баща й разбере? Отвсякъде луди.. хайде лека вечер на всички и без излишни нерви.

# 136
Искам да гледам 29 епизод
Еее, ама прекалявате вече. Не искам да съм груба, но пък вие не разбирате от дума. ooooh!
Всички искаме да гледаме епизодите, но се е видяло, че преди да го пуснат по бтв или пък да си платим войо, няма как да стане. Точно преди теб момичето е написало за какво е темата и какво трябва да се пише в нея. След още няколко поста като твоя сигурно ще се намеси модератор и ще ни затворят темата, така че ще ви моля да спрете. А ако толкова искате да гледате епизоди, както е казала Тинчето, платете си абонамента и гледайте!

# 137
хайде и аз да се запиша в новата тема

# 138
Бащата На Фери го мразех и преди,но сега толкова ми падан очите,че направо.. Тя няма ли право да има приятели,да излиза с приятели,а и защо не да има гадже? Нищо лошо в това няма! Фериха ако не държеше толкова на семейството си можеше да се изнесе на квартира,да си учи и да си работи както досега и да се издържа и сама,да прави и каквото поиска! Много се издразних,че я згодиха за халил,та те не го ли виждат какъв е...Щом само от 1 виждане я заиска,представеете си какво ще стане нататък.. Емир за щастие се опита да се извини на фери,но този път тя не беше права.. Свърши та свърши.. Защо да е свършило? Всичко сега почва! Хубаво ми стана като халил видя Емир и Фериха,а сега дано се откаже от годежа,но пък какво ще сатен ако баща й разбере? Отвсякъде луди.. хайде лека вечер на всички и без излишни нерви.

Обаче хубаво е преди да коментираме филма, винаги да имаме едно наум, че действието се развива в Турция, а не в България, а там, с изключение на една част от Истанбул, всички останали са още в средновековието по отношение на правата на жените:) И не, според тяхното виждане, Фериха няма право да има приятели, да излиза с приятели, да има гадже, моралът и предразсъдъците са съвсем други! Излизайки с мъж, тя дори ги вкарва в беля тях, не знам как превеждат бтв епизодите, но турците имат много интересен израз, казва го обикновено братът или бащата на момичето - "Искаш да ме направиш престъпник ли?" Защото според тяхната традиция, обичай и т.н. братът и бащата трябва да отмъстят за сестрата/дъщерята, за нейната отнета чест и ала бала:) А все пак Ръза идва от село, там традициите и моралът са всичко!

Изобщо...не се опитвайте да разберете филма и много от постъпките на героите, за някои неща е почти невъзможно, тъй като те живеят като че ли не на 500 км, а на друга планета, дори в друга Вселена!

# 139
Извинението не винаги значи,че ти си виновен,а другият прав!Значи,че за теб отношенията ви са по-ценни от егото ти.
HugМного ми хареса тази мисъл Peace

# 140
До колкото разбрах Зехра ще отиде при майката на Халил и гордостта им ще бъде засегната ( на семейството на Халил) .След това Ръза и Зехра ще са в обтегнати отношения и след някой епизод Ръза, вижда какво е причинил на Фери ще започне да съжалява, че е направил годежа Peace

# 141
Когато им дам пари на тези от VOYO да ми се обадят.

# 142
# 143
  • Pleven, Bulgaria
Вярно,че се развива в Турция,но не всичко е така,както е било едно време.Вярно има много неща,които са се запазили,не съм ходила там и нямам преки наблюдения,но съм чувала че някои неща са по-различни от представените ни в сериялите.
Ето родителите на Гюндже са учители,едва ли те не зачитат честта,просто  разбират света на младите и техните желания,а не да си се затворил в собствената си черупка и да не виждаш как се променят нещата около теб.

# 144
Hug Hug Hug

Покрай тия сериали почнах само турско да слушам и чат пат диско #Crazy Party
Мен даже ме пращат вече в Турция да живея Grinning Joy

Ох дай да ходим заедно и мен ме пращат там Simple Smile  Joy

Де тоя късмет... Grinning
Ами да стягаме куфарите и да заминаваме  Laughing Hug

# 145
Ето ви Босфора Hug

Ето ви и кафето Hug Joy

Благодаря  Hug

# 146
Силве HugПуснах ме ви снимки от Стамбула,сервирахме ви турско кафе PeaceКъде сте тръгнали Naughty Hug

http://vimeo.com/album/2019301/video/43903181  Heart Eyes

http://vimeo.com/album/2019301/video/43974882  Много красиви моменти на Фемир Party

# 147

http://www.youtube.com/watch?v=kJFrk3F0VLw&feature=related

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 00:11 от Sasityy

# 148

Sasityy  bouquet
Аз уж легнах,ама все ме човърка нещо #Crazy

# 149
Силве HugПуснах ме ви снимки от Стамбула,сервирахме ви турско кафе PeaceКъде сте тръгнали Naughty Hug

http://vimeo.com/album/2019301/video/43903181  Heart Eyes

http://vimeo.com/album/2019301/video/43974882  Много красиви моменти на Фемир Party
Ами да видим какво става в ИСТАНБУЛ  Hug WinkПак ще се върнем  Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт