Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 456
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
може ли 29 епизод благодаря предварително Shocked
Вече няма епизоди с бг аудио,гледат се на турски в YOU TUBE  Wink

# 211
може ли 29 епизод благодаря предварително Shocked
Няма вече епизоди PeaceНито 29 нито 30 нито 31еп и така.....
Старите теми с преводите в ефир четеш и си в крак с модата Laughing

# 212
защо какво стана... че няма да има повече епизоди... свърши ли борбата с войо Cry

# 213
Само да допълня че 30 еп свършва като Емир се връща при момичето тя го пита ще ходим ли увас а той вика някой друг път и си тръгва от бара Peace

# 214
защо какво стана... че няма да има повече епизоди... свърши ли борбата с войо Cry

защо не ми отговори някои благодаря предварително Shocked

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 12:53 от cve7e7ooo

# 215
  • варна
Клоди ,златна душа си ти ,много помагаш ни помагаш на нас новодошлите  bouquet Hug
Много благодаря и на всики други които превеждат

# 216
Скрит текст:
някой ако може да ми преразкаже горе долу какво става в 25 епизод (втория сезон) защото нишо не намерих  с превод за него благодаря предварително

# 217

защо не ми отговори някои благодаря предварително Shocked

Засега нещата са така,който иска да гледа по войо трябва да си плати.Има слух,че почва от септември по бтв.Дотогава можеш да четеш тук във форума-момичетата преразказват епизодите.

# 218

smile3508

# 219

smile3508
Страхотно изглежда Wink   chef newsm64

# 220
  • Pleven, Bulgaria

smile3508
Благодаря за десерта  bouquetМного е апетитно
Клоди,наистина добра идея да се преразказват епизодите. smile3501.От другата седмица и аз ще се включа с каквото съм разбрала,че тия дни съм малко заета.Пък като го пуснат по БТВ ще му се насладим пълноценно.

# 221
Е жалко,гледах 12 епизод на турски, неразбрах само някои неща и попитах и тук и в другата тема - отговор никакъв. само едно момиче тук постна превода на един разговор... А очаквах повече помощ. Видяло се,че и така сигурно няма да стане.

# 222
Е жалко,гледах 12 епизод на турски, неразбрах само някои неща и попитах и тук и в другата тема - отговор никакъв. само едно момиче тук постна превода на един разговор... А очаквах повече помощ. Видяло се,че и така сигурно няма да стане.

Аз за това и не го гледам на турски Simple Smile Peace

# 223
  • в подножието на планината
 Sasityy,благодаря за палачинките!  bouquet

Целия 25 епизод, малко трудничко, но...

Скрит текст:
Халил стреля по Зехра, Фериха мисли,че Емир чете писмото и ,в което тя признава за лъжите си, а той чете писмото на майка му и разбира, че е болна от рак на гърдата и може да умре.Фемир отиват в болницата и там звънят на Фериха, за да и кажат, че майка и е застреляна.Фериха отива вкъщи и вижда полицаите как извеждат Халил и майка си, която лежи на пода в портиерския дом.След това след три месеца Фериха посреща Емир на летището ,той се връща от Америка, където е бил с майка си ,която се е лекувала там.Дошли са лелята и братовчедката на Фериха - Гюлсум, за да помагат на семейството.Сехер изнудва Мехмед , за да я представи на семейството му. Ръза много съжалява за годежа и за това, което се е случило на жена му.Гюлсум помага на Фериха, като излиза да хвърли боклука, когато Емир я сваля от колата, за да не я видят техните.Фериха се мъчи да намери писмото, което е пратила на Емир ,но не успява.Джансу е приета в унито на Фериха.Айсун намира писмото на Фериха и научава за лъжите и.Санем се среща пак с Левент.Корай и Ханде са заедно, но крият за връзката си от всички.Цялата компания отиват да наемат яхта и виждат яхтата на Левент и всички мислят, че яхтата е на бащата на Фериха , а Левент работи за него.Емир си забравя ключовете на яхтата и се връща да ги вземе там вижда Санем и Левент и понеже мисли, че тя е майка на Фериха мисли, че тя изневерява на баща и  и е много разстроен, споделя с Корай, но и Ханде чува.Халдун и Юнал започват заедно бизнес.И накрая майката на Емир отива в дома на Фериха, за да разбере всичко за лъжите и./Надявам се да разбереш нещо./

# 224
Майката на Емир се е излекувала, нали?

Общи условия

Активация на акаунт