Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 379
  • 726
  •   1
Отговори
# 615

Къде е народа? wavey

Да ви събудя с една истинска ФЕмирска целувка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet
А аз със един Фемирски кекс Joy

http://www.youtube.com/watch?v=yRCfIUJd0X4&feature=relmfu

# 616
  • в подножието на планината

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Клоди, Силве, Hug Hug

# 617
Днес ви приготвих това Heart EyesЕй колко съм добра smile3521 Joy

# 618

Клоди,  bouquet  bouquet  bouquetголяма кулинарка се извъди... Hug

Ние хубаво ги подхванахме Фемирските целувки и кекса, но като си представя, че утре ще излезе 31 епизод и ще гледаме мазната физиономия на Халил направо ми става зле... Sick

# 619

Ние хубаво ги подхванахме Фемирските целувки и кекса, но като си представя, че утре ще излезе 31 епизод и ще гледаме мазната физиономия на Халил направо ми става зле... Sick
Аааа много ми е смешен като се прави на мъж в училище и като вика на Емир кардееш свали си ръката Joy и че щял да я води до стаята за лекции.Обаче с дублажа няма да е същото Rolling Eyes

# 620

Аааа много ми е смешен като се прави на мъж в училище и като вика на Емир кардееш свали си ръката Joy и че щял да я води до стаята за лекции.Обаче с дублажа няма да е същото Rolling Eyes

Гласът, който е на бг дублажа въобще не подхожда на Халил, сякаш героя е спокоен , уравновесен, а пък като си представя какви ужасии ще сътвори... ooooh!

# 621
 Оффф  hit hit
Наистина ще бъде интересен епизод,ама ако  бях на Емир щях да го пребия тоя Халилчо,дето Знае само Г- Joy Joyце ФЕРИХА,Г-це ФЕРИХА

Клоди тортата изглежда невероятно Hug

# 622

И не мога да му се начудя, той не усеща ли , че Фериха не може да го понася, че то само като я погледнеш и физиономията и крещи ..."този не мога да го понасям"...на какво се надява или и той като Ръза мисли,че с течение на времето и тя ще го заобича, че то можеш ли да заобичаш такъв "плужек"... Sick

# 623
Оффф  hit hit
Наистина ще бъде интересен епизод,ама ако  бях на Емир щях да го пребия тоя Халилчо,дето Знае само Г- Joy Joyце ФЕРИХА,Г-це ФЕРИХА

Клоди тортата изглежда невероятно Hug
Благодаря Госпожици Laughing,че оценявате труда ми Joy

Илда  Той толкова е влюбен в нея милия сладур Joyче не го интересува тя да ли го обича .Със сигурност се надява после да го обикне.Те как се женят там #Crazyи става аз нали те обичам пък ти после с времето какво толкова ooooh!

# 624

И не мога да му се начудя, той не усеща ли , че Фериха не може да го понася, че то само като я погледнеш и физиономията и крещи ..."този не мога да го понасям"...на какво се надява или и той като Ръза мисли,че с течение на времето и тя ще го заобича, че то можеш ли да заобичаш такъв "плужек"... Sick
Меко казано плужек Sick Joy Joy

# 625

И още се чудя на Ръза, newsm78 като сгоди Фериха и като и сложи пръстена, какво си мисли, че ще постигне, тя ако е решила да върши нещо, сякаш пръстена ще я спре...а, бе, простотии колкото щеш...

# 626

Меко казано плужек Sick Joy Joy

О, още много синоними мога да изброя, но ще стане страшно... Joy Joy Joy

# 627
  • Pleven, Bulgaria

Събуждането с ФЕмирските моменти придружено от тортата е просто прекрасно Hug  bouquet
Халил може и на лекциите да остане,пък що не и Раза  Joy Joy поне  Ферия да си разбере от студенски живот.
Silviq_89- и  аз съм на мнение Емир да му тръсне един бой,какъвто е гльоджав (Халил),няма да му е много трудно fight

# 628
Какво изкате от човека fightя колко е хубав и обица си има Joy

# 629
Какво изкате от човека fightя колко е хубав и обица си има Joy

smile3532 smile3532 smile3532
прилича ми на терорист Grinning

Общи условия

Активация на акаунт