Смешки от форума - 7

• 67 384
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Златето продължава да впечатлява със знания:
столицата на Великобритания е Англия,  Румъния е със столица Белгия. Обнародвано във Vip Brother, в сила от тази вечер! Златето каза!

# 496
  • София
Румъния е със столица Белгия

Моля, моля! Белгия е столица на Сърбия, не на Румъния.  Joy

# 497
останах с впечатление, че столицата на Сърбия е Босна  newsm78
 Joy  Joy  Joy

# 498
Цитат
малииииии, Златка едва ли не се изкара на нивото на Памела

Това момиче наистина се е галвозамило

# 499
Цитат
Извинете, а като ходите на поход в планината къде правите тез срамни неща? Акате в пликче и си го носите до най-близката кофа за боклук, на три часа път пеша?
Постът е ироничен, но ми стана много смешно, като си представих как ССФ изпълнява описаното упражнение с пликчето.  Mr. Green

# 500
  • София
останах с впечатление, че столицата на Сърбия е Босна  newsm78
 Joy  Joy  Joy
Това беше един от вариантите.  Peace
Щом се казва "английска кралица", значи столицата е Англия.  Mr. Green

# 501
Цитат
Не, вие имате преоблем, че чуждите мъже пикаели седнали. Аз само изтъкнах, че моят без да съм го карала си беше научен. Съотвено не се караме за свалянето на тоалетната чиния. Иначе не знам дали щях да се опитвам да го превъзпитавам, но не ми е било никак приятно да бърша опикана тоалетна чиния след колега. Аз на мъжа си не се налага да му чистя пикнята, а на някакъв си недосетлив колега, дето чурка със затворени очи ще чистя...ама ха!
Ох, сетих се един прятел как разправяше, че навремето като бил на квартира у някаква бабка, го било гнус да ползва тоалетната, защото била много неподдържана и веднъж като го хванал зорът решил да се изака в едно найлоново пликче. Ама трудна работа било, защото внимавал да не тръгне и малката нужда. Та едвам упсля да устиска отпшред, докато свърши работата отзад. А пликчето после не знам къде го е метнал.

# 502
  • Насред хаоса
Цитат
Не, вие имате преоблем, че чуждите мъже пикаели седнали. Аз само изтъкнах, че моят без да съм го карала си беше научен. Съотвено не се караме за свалянето на тоалетната чиния. Иначе не знам дали щях да се опитвам да го превъзпитавам, но не ми е било никак приятно да бърша опикана тоалетна чиния след колега. Аз на мъжа си не се налага да му чистя пикнята, а на някакъв си недосетлив колега, дето чурка със затворени очи ще чистя...ама ха!
Ох, сетих се един прятел как разправяше, че навремето като бил на квартира у някаква бабка, го било гнус да ползва тоалетната, защото била много неподдържана и веднъж като го хванал зорът решил да се изака в едно найлоново пликче. Ама трудна работа било, защото внимавал да не тръгне и малката нужда. Та едвам упсля да устиска отпшред, докато свърши работата отзад. А пликчето после не знам къде го е метнал.
Shocked  Joy

# 503
Какъв икономист?Кой и е дал тъпията,боже спаси ме от този срам!
Sause baus!, права си, не тапия, баш тЪпия са й дали...

Joy

# 504
Цитат
.................

ей това ме разби  Joy да "почерпим" информация и ние  Joy

# 505
Цитат
Чела  съм теория за лайната и предполагам не се заблуждавате, че всичките потъват. Има някой, които са по-леки от водата и плуват.

ooooh!

А дали има и практика тази нАучна дисциплина? Rolling Eyes

# 506
Цитат
.................

ей това ме разби  Joy да "почерпим" информация и ние  Joy
Ето цялата тема,аз четох по диагонал,защото е доста страници,има още бисери в нея:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678932.0

# 507
  • София
Цитат
Чела  съм теория за лайната и предполагам не се заблуждавате, че всичките потъват. Има някой, които са по-леки от водата и плуват.

ooooh!

Може да направя статистика, подкрепена с експериментални протоколи и снимков материал, но се надявам, че няма да ме накарате да използвам метода "Око да види, ръка да пипне"  Laughing

# 508
  • Балчик
Цитат

ooooh!

Joy

# 509
Цитат
нещо прекрачваш границата на добрите обноски!!!Ако киснеш във форума само да се заяждаш ти си се заври в твойте си собствени дупки!!! , явно  по-далече нито искаш ,нито можеш да изпълзиш!!!  Що се отнася до мен съм нова в този форум и нито искам да спамя,нито да се заяждам,а тепърва се запознавам с правилата тук и се старая да съм полезна по някакъв начин! Прави са мъжете-добре,че няма казарма за жени ,че повечето от нас са супер тъпи комплексарки и по-отвратителни от най-отвратителните мъже!!!!
  newsm09 каква злоба

Общи условия

Активация на акаунт