Смешки от форума - 7

• 67 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Доколко е злоба обаче?! Трябваше да поместиш и постът, предизвикал възмущението на цитираната съфорумка.  Peace

# 511
  • sofia
Точно и аз мислех да пиша същото.
Като "новачка" във Форума, имах "смелостта" да изкажа собствено мнение в тема. Тогава ме нагрубиха дружно по много неспортсменски, невъзпитан и жесток начин. Не помня, какво съм отговорило, но би могло да се охарактеризира, като...злобно... hahaha

# 512
Има предистория.
Първия и последния пост са на една и съща потребителка. Въпросната е регистрирана преди няколко дни и първото ѝ мнение в сайта е пускане на тема   "аз купих на мъжа си подарък от тук" - следва препратка към сайт. Една - две потребителки я обвинихме в реклама, а модератор е изтрил темата. Спорът е от друга тема с друг автор.

Цитат
Ами как да препоръчам сайт като ще го сметнат за реклама. Бях препоръчала един сайт за подаръци, обвиниха ме че рекламирам и ми изтриха поста. Ще трябва да си говорим само за плетки и ползвани памперси,но препоръки не става.....

Цитат
не спами на хората темата, за да не си изпросиш бан. Като ти е нивото за плетки и памперси, що щеш в тема за еротично бельо - я марш в дупката, от която си изпълзяла!

Цитат
нещо прекрачваш границата на добрите обноски!!!Ако киснеш във форума само да се заяждаш ти си се заври в твойте си собствени дупки!!! , явно  по-далече нито искаш ,нито можеш да изпълзиш!!!  Що се отнася до мен съм нова в този форум и нито искам да спамя,нито да се заяждам,а тепърва се запознавам с правилата тук и се старая да съм полезна по някакъв начин! Прави са мъжете-добре,че няма казарма за жени ,че повечето от нас са супер тъпи комплексарки и по-отвратителни от най-отвратителните мъже!

# 513
  • sofia
Цитат
не спами на хората темата, за да не си изпросиш бан. Като ти е нивото за плетки и памперси, що щеш в тема за еротично бельо - я марш в дупката, от която си изпълзяла!
Ми,  доста грозно звучи това.

# 514
  • в сърцата на децата <3
 offtopic Ми грозно звучи, но новата потребителка защо не чете правилата? Има си теми, в които може да си пусне линка без да я изтрият за реклама. Ако се "съобразяваме" с всички спамаджии форума ще стане на битпазар..

# 515
  • Германия

Последно, голи мацки има ли?  Grinning
Па вижте, де. Може и да ви се усмихне Меркел отнякъде.  Mr. Green

Сомбре, ако Меркел ми се усмихне, сериозно ще се замисля върху темата за гейовете и как да ги разпознавам  Sick

# 516
offtopic Ми грозно звучи, но новата потребителка защо не чете правилата? Има си теми, в които може да си пусне линка без да я изтрият за реклама. Ако се "съобразяваме" с всички спамаджии форума ще стане на битпазар..

След пояснението, пуснато от Естел, мисля, че каквото повикало - такова се обадило. Намерили са се двете потребителки, иначе казано.

# 517
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=679425.0

Не мога да откроя отделно мнение. Лично аз се смея наред.

# 518
  • в сърцата на децата <3
Не е от форума, но ме разсмя от сърце  Laughing

"Златката не е просто ТЪПА, тя има "образователна дисфункция"
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 519
Предложение от мъж за покупка на изцедена кърма..

Нарочно слагам линка тук, 'щото цялата тема е...  Crazy

# 520
  • гр. София
След като търпеливо изчетох темата, стигнах до извода, че българите имаме точно толкова култура на хранене, колкото и всички останали средно статистически хора - почти нулева.
...
Наби ми се режима с килото праскови на Зимна Роза, не ме притеснява, че са и се дояли, но ми идва в повече да твърди, че е ок. Кило праскови са си няколко лъжици захар, примесени с трици (фибри) и вода и с нищо не се различават от показания от нея бъргър.

Друга потребителка беше писала, че понякога обядва с килограм праскови и аз казах, че правя същото.

След последвали обяснения, че кило праскови не е равно на един бъргър:
нищо полезно не намирам в поглъщането на кило праскови и ако можеш да ми обясниш разликата между 0,2 грама преработена бяла захар и непреработена захар, която се явява в същото количество, при метаболизма, ще ми е интересно да чуя обосновката ти. Аз си живея с идеята, че блокче шоколад, чаена лъжичка захар, глътка-две кола се равняват на поне половин кило плодове като съдържание на захар, но може и да не съм права.

Извод: да почнем да си правим разтоварващи дни с... бъргъри  Crazy
Нали няма разлика между различните видове захар и начина, по който организмът ти възприема и обработва...

# 521
Доста едностранно е цитирано  Naughty

# 522
  • гр. София
Не мисля. Потребителката си държеше, че захарите от различните източници са еднакви за организма. Написах и в какъв контекст е казано.

# 523
  • sofia
Не мисля. Потребителката си държеше, че захарите от различните източници са еднакви за организма. Написах и в какъв контекст е казано.
Имам познати, които твърдят същото, за всички видове плодове. Те смятат, че плодовете са главно захар и приемат добавки от витаминни комплекси, като избягват пресни такива. Хранят се предимно с животински продукти, като месо, мас и масло. Намирам диетата им за брутална, но те могат добре да се обосноват...
Цитат
Предлагали ли ли са ви да ви купуват кърмата?
В сайта има потребител,който, представяйки се за жена ( по негови думи), предлага на кърмачките тук да им купува кърмата.За негова лична употреба.Някоя от вас попадала ли е на него?
Потребителското му име toni1112, пише на лични и според негови думи само за тази година е изконсумирал повече от 50л майчина кърма.Не стига това,но при молба от моя страна да ме остави на мира, започна да ми праща ужасни писма на лични.Писах на Бу, понеже тя е модератор на кърмаческия...
Sick

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 01:45 от Кришкамишка

# 524
zdraveite az imam ostri bolki nisko v lqvo i ponqkoga probojdane po korema vazmojno li e da sam bremenna molqvi pi6ete

Вадете бързо кристалната сфера!

Общи условия

Активация на акаунт