Смешки от форума - 7

• 68 107
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Цитат на: =
Отвратителна поговорка,особено ако се приеме буквално! SickДокато е тийн, детето тъй или иначе ще стане бунтар и социопат,а ако не стане,значи волята му е скършена.

Joy социопат до социопата,мила моя майнольо.....

Първо реших, че е иронично, ама не било.  Laughing А коя е поговорката, Пухи-пухи?

# 91
От същата тема:

Потребителката адмирира мнението на потребителките Луди пеперуди и Параход.

# 92
Цитат на: =
Отвратителна поговорка,особено ако се приеме буквално! SickДокато е тийн, детето тъй или иначе ще стане бунтар и социопат,а ако не стане,значи волята му е скършена.

Joy социопат до социопата,мила моя майнольо.....

Първо реших, че е иронично, ама не било.  Laughing А коя е поговорката, Пухи-пухи?

От темата за боя по дупетата и гъзищата. Laughing

# 93
От същата тема:

Потребителката адмирира мнението на потребителките Луди пеперуди и Параход.

Joy Joy Joy

# 94
Аха, мерси. А авторката е Лизет, да?  Mr. Green

# 95
Аха, мерси. А авторката е Лизет, да?  Mr. Green

Не,Пурко,Пънки или нещо подобно  Thinking

# 96
# 97
Смееш се ти,но на жената не и е до смях Laughing

Ето още:

"Красотата е относителна и ефимерна.Моят мъж казва за женската красота нещо,което ми допада-че след 25 години на жените почва да им личи какви са отвътре,живота и вътрешният им живот започват да пишат по лицата и телата им и след 35 вече изглеждат точно такива,каквито са отвътре."

Живот ли бе да го опишеш.Отвън-отвътре.Трудно.

# 98
"Красотата е относителна и ефимерна.Моят мъж казва за женската красота нещо,което ми допада-че след 25 години на жените почва да им личи какви са отвътре,живота и вътрешният им живот започват да пишат по лицата и телата им и след 35 вече изглеждат точно такива,каквито са отвътре."

Прав е човека. Пазете се отвътре.

# 99
Според мен на всяка възраст личи какъв си отвътре, ама не звучи толкова джиджено, признавам.  Mr. Green

# 100
Според мен на всяка възраст личи какъв си отвътре, ама не звучи толкова джиджено, признавам.  Mr. Green

да, само да има кой да го вижда това  Mr. Green щото доста пъти оставаме "без очи"  .....

# 101
Тъй, тъй.  Sunglasses

# 102
  • София
Цитат
Може ли да ми препоръчате някаква подходяща пудра и изобщо продукт, който да премахва ефекта 'прожектор' от лицето ми  и да прикрива съвършенствата?

А пък аз все се опитвам да изтъкна съвършенствата си, а да крия несъвършенствата Laughing Но какво ли разбирам аз.. Mr. Green

ПП Предполагам, че е техническа грешка, но ми стана смешно.

# 103
От същата тема:Потребителката адмирира мнението на потребителките Луди пеперуди и Параход.
Joy Joy Joy
doh Първоначално се зачудих защо ник и прегръдка са смешни, а то какво било.   tooth Rolling Eyes

# 104
Цитат
Е моята бе изкараха ме каква ли не голям смях пада , много са ОТЧАЯНИ МИЛИТЕ  Laughing

относно

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=674847.0

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт