Смешки от форума - 7

• 67 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Честито за хламидиите! Браво!

# 541
  • Балчик
 Crazy Откога хламидиите са повод за радост?

П.П Вероятно е извадено от контекста и изследването е отрицателно, та това се честити. Simple Smile

# 542
  • В Космоса
Цитат
Малее,тоя глас на Биг Брадър има много плашещ глас
Цитат
Честито за хламидиите! Браво!

Ох, тези двете направо... Joy Joy Joy Joy Joy

# 543
Цитат
Моля за мненията ви за Румяна Петрова.Тя е новата класна на сина ми. Преподава по математика. На 62 години, ниска на ръст.

Предварително благодаря!

# 544
  • София
 Joy
Добре, че уточнява за ръста, иначе нямаше да се сетя коя е госпожата.

# 545
  • Варна
Цитат
здр,не  моето голямо бебе не ходи на градина.какндидаствахме но несме приети.нямаше място в градината.Както и дае.отговорат на вашият вапрос от моя страна,Ами не нему правя забавления ами пускам му децки филмчета като Франклин ,мечо пух и т.н.т.давам  му моливи и тетрадки да си дряска  и играчки разбирасе,излизаме на разходка 2пати за деня.и така.пеем песнички  които се пеят от деца на негова вазраст.и така,Моето голямо бебе е на 2г 11месеца
И последвалият отговор.
Цитат
Дано следващият път да ви вземат.Ние неможим да се запишем,защото съм със Русенска регистрация,а в интерес на истината само там не живеем.За това искам в къщи да му осигоря някой знания все пак сме кажи-речи 4г..И ние гледаме детско -особено  "Мики маус". франкин и други.Сега има някакви "помагала за детската градина....."за 3,4,5, и тн. години. Някой ако ги знае да каже дали има смисъл изобщо от тях?
ooooh!

# 546
  • Там, където ме обичат
Цитат
здр,не  моето голямо бебе не ходи на градина.какндидаствахме но несме приети.нямаше място в градината.Както и дае.отговорат на вашият вапрос от моя страна,Ами не нему правя забавления ами пускам му децки филмчета като Франклин ,мечо пух и т.н.т.давам  му моливи и тетрадки да си дряска  и играчки разбирасе,излизаме на разходка 2пати за деня.и така.пеем песнички  които се пеят от деца на негова вазраст.и така,Моето голямо бебе е на 2г 11месеца
И последвалият отговор.
Цитат
Дано следващият път да ви вземат.Ние неможим да се запишем,защото съм със Русенска регистрация,а в интерес на истината само там не живеем.За това искам в къщи да му осигоря някой знания все пак сме кажи-речи 4г..И ние гледаме детско -особено  "Мики маус". франкин и други.Сега има някакви "помагала за детската градина....."за 3,4,5, и тн. години. Някой ако ги знае да каже дали има смисъл изобщо от тях?
ooooh!
Уникално!  Mr. Green

# 547
Бивали такъва злобъ? Збъркали женичките, а вий ги подигравате. Не са приели децата на градината, но те си ги учат вкъщи, пускат им филмчета.

# 548
Моля, някой да каже, че нещастните майки, принудени да си homeschool-ват децата, са под 20г?

# 549
  • Варна
Моля, някой да каже, че нещастните майки, принудени да си homeschool-ват децата, са под 20г?
Низнам, нипиши. Joy

# 550
  • Пловдив
Кажете от кой град са тез звизди. Да направим нещо и да им помогнем, да приемат децата им в градина. Някак по-добре ми се струва за децата.

# 551
# 552
  • # супернатурална #
 Shocked  Joy
Кажете от кой град са тез звизди. Да направим нещо и да им помогнем, да приемат децата им в градина. Някак по-добре ми се струва за децата.
Втората само в Русенска област не живее, това стеснява кръга  Laughing

hahaha Евала на BirdsFlu за отговора  Joy

Филмчетата несъмнено са неразделна част от (само)обучителния процес, но ефектът би бил още по-добър, ако се пускат по кабелната телевизия. Естетическата издържаност на образите по cartoon network например възпитават у детето вкус към красивото, а рекламите повишават способността му за концентрация, респективно коефициента на интелигентност.  Peace

От мен следното:
Цитат
какъвто и цвят да боядисаш банята няма да промениш факта, че се намира в северозападния сектор, нито ще подобриш ситуацията. По-важно е да се види къде е изхода на водата, т.е. местоположението на тоалетната чиния. Мъжът ти задължително трябва да спи на хубаво място.
Теб кучета те яли  Wink

Цитат
Понеже тази година в този сектор има лоши енергии(по принцип там ми е тоалетната),които ще вредят не само бащата,но и на сина.......ми се иска да активирам този сектор в хола!Като защина!
По повод на сина -ако имаме две деца-голяма дъщеря(за нея е ясно),и по-малък син,как гледаме на сина?Като най-малък или като най-голям?

Предполагам, че "баща", "дъщеря" и "син" в случая не са това, което са, но пак е много смешно. Въпреки, че не е хубаво да се шегуваш с нещо, което не разбираш, това ми дойде в повече  Laughing

Старо е, ако вече сте го споменавали, извинете.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 00:04 от Г. Краули

# 553

Темата е култова и трябва да се закове.  Mr. Green
Едната звезда е от Русе-Несебър, другата от Бургас. Но това не пречи трета звезда да ги съветва да си запишат отрочетата в Двореца на децата - София. Така де, ей го къде е.  Laughing

# 554
  • в сърцата на децата <3
Филмчетата несъмнено са неразделна част от (само)обучителния процес, но ефектът би бил още по-добър, ако се пускат по кабелната телевизия. Естетическата издържаност на образите по cartoon network например възпитават у детето вкус към красивото, а рекламите повишават способността му за концентрация, респективно коефициента на интелигентност.  Peace
На мен това ми се вижда по-скоро иронично, отколкото сериозно  Joy Joy Joy Пази Боже, да развивам IQ-то на детето си с реклами по cartoon network  Tired

Темата е култова и трябва да се закове.  Mr. Green
Едната звезда е от Русе-Несебър, другата от Бургас. Но това не пречи трета звезда да ги съветва да си запишат отрочетата в Двореца на децата - София. Така де, ей го къде е.  Laughing

Ами нали все пак едната звезда пише, че живее навсякъде, но не и в РусИ  Tired Та ей го къде е София, колко му е  Joy

Общи условия

Активация на акаунт