Смешки от форума - 7

• 67 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • # супернатурална #
На мен това ми се вижда по-скоро иронично, отколкото сериозно 

То ясно, че е така, но следва отговор
Цитат
202uu
съвсем сериозно, според мен  Joy

# 556
Че са култови-култови са.  Laughing
Но и до сега не съм чула някой от Русе да казва-РусИ Wink Това е характерно за други региони Whistling

# 557
  • в сърцата на децата <3
На мен това ми се вижда по-скоро иронично, отколкото сериозно 

То ясно, че е така, но следва отговор
Цитат
202uu
съвсем сериозно, според мен  Joy

Joy Tired Joy

Че са култови-култови са.  Laughing
Но и до сега не съм чула някой от Русе да казва-РусИ Wink Това е характерно за други региони Whistling

Докато бях в университета 5 години живях с една русенка и една варненка. И двете говореха така  Grinning Не искам да засягам никой, просто ми е забавен тамошния диалект, защото нашия е доста по-различен (родом съм от северозападна България) - ние говорим на Ъ  Laughing

# 558
Аз нямам такива наблюдения.И тук се набляга на Ъ Laughing
С което доста често се шегуваме.
Спред моите скромни наблюдения обособени групи от малки населени места си имат своите езикови особености,въпреки обединяващата ги област.

# 559
  • в сърцата на децата <3
Първия път, в който пътувахме с мъжа към родния ми град с влака, се разиграва следната сцена - в купето с нас има няколко момичета, които си говорят. Кои с по-изразен диалект, кои - не толкова. Но репликата, която накара мъжа да излезе от купето, че да се насмее беше: "И ти казвам - като си взех от средЪтЪ на тавЪтЪ малиииииииии - ОСЛЕПЕХ!!!"   Joy

# 560
Първия път, в който пътувахме с мъжа към родния ми град с влака, се разиграва следната сцена - в купето с нас има няколко момичета, които си говорят. Кои с по-изразен диалект, кои - не толкова. Но репликата, която накара мъжа да излезе от купето, че да се насмее беше: "И ти казвам - като си взех от средЪтЪ на тавЪтЪ малиииииииии - ОСЛЕПЕХ!!!"   Joy
rotfImbo  rotfImao rotfImbo

Половин час се хилих! Благодаря ти!   bouquet

# 561
Като споменахте за северозападен диалект, разговор между мои познати, той от врачанско, тя от София. Той: "Вземи тАва." (подавайки й едно пликче) - "Откъде да я взема тази тава?", "Абе тАва, тАва вземи..."- "Ааааа разбрах, това да взема. Ами как казвате на тавата?" - "Е че как: тавЪ много ясно."  Joy Joy Joy

# 562
Здравейте, понеже никога не съм прал, а сега ще ми се наложи, имам няколко въпроса.

Душица мамина!  Heart Eyes

# 563
Защо цитирате с никове?
Аз лично бих се обидила ако цитирате смешка написана от мен с ника ми. Не е като да не съм цитирана, но винаги аз съм решавала дали да се разкрия като автор.

# 564
  • Mars Hotel
В тази тема открай време се цитира с никове.

# 565
Решение как да бъдат преодоляни Връхлитащия катаклизъм и стълкновението на цивилизациите:

Може пък да се размине ако всички държави въвведат закон за правото на едно единствено  дете на семейство, за забрана на домашните любимци и ограничаване на броя на кравите.

# 566
Едната звезда е от Русе-Несебър, другата от Бургас. Но това не пречи трета звезда да ги съветва да си запишат отрочетата в Двореца на децата - София.
Точно в Двореца им е мястото на тези деца hahaha
Хвала за това предложение! Joy Joy Joy

# 567
  • Там, където ме обичат
Като споменахте за северозападен диалект, разговор между мои познати, той от врачанско, тя от София. Той: "Вземи тАва." (подавайки й едно пликче) - "Откъде да я взема тази тава?", "Абе тАва, тАва вземи..."- "Ааааа разбрах, това да взема. Ами как казвате на тавата?" - "Е че как: тавЪ много ясно."  Joy Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao

# 568
  • Gone with the wind
Решение как да бъдат преодоляни Връхлитащия катаклизъм и стълкновението на цивилизациите:

Може пък да се размине ако всички държави въвведат закон за правото на едно единствено  дете на семейство, за забрана на домашните любимци и ограничаване на броя на кравите.

Ахам, предлагам също да спрем и електричеството, защото немалка част от него е от невъзстановяеми източници, да се забрани автомобилният транспорт под всякаква форма - само харчим нефта, да спрем топлофикациите, защото и газта е на привършване и естествено - къпане не по-често от веднъж седмично!

# 569
Кравите заради метана ли?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт