Смешки от форума - 7

• 67 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аз на abadonka отдавна съм й почитателка.
Точно поради незаинтересованост към религия жените ни се продават на тях и правят още по- лесно пребиваването им у нас. Трябва да разберат, че симпатичният богат арабин  няма да им се представи: "Приятно ми е, Хасан, терорист от Ал Кайда! " най вероятно ще седи кротко и ще прави дюнери, докато дойде неговият час.
Сега се чудя, аз като върл атеист, къде да ходя да се продавам.  Mr. Green
Тая мома върти - суче, все на религиозност обръща нещата.

# 571
В тази тема открай време се цитира с никове.
  Rolling Eyes

Темата е  за изказвания, които намирате за смешни, остроумни, забавни или абсурдни.

Може да разкриете и автора, ако смятате, че няма да се засегне.

# 572
  • Mars Hotel
В предишните почти винаги се е цитирало, особено защото първите теми включваха много "смешки", които представяха авторите им като забавни и остроумни. Безумията дойдоха после.

# 573
Няма как да знаем дали цитираният автор ще се засегне или не. От друга страна не е никакъв проблем да откриеш кой е цитиран, дори никът му да не е посочен.

# 574
Няма как да знаем дали цитираният автор ще се засегне или не. От друга страна не е никакъв проблем да откриеш кой е цитиран, дори никът му да не е посочен.

Peace

Мисля, че досега участниците в темата почти винаги са имали вярна преценка кога да цитират анонимно и кога - не.

# 575
  • Там, където ме обичат

Peace

Мисля, че досега участниците в темата почти винаги са имали вярна преценка кога да цитират анонимно и кога - не.

+1. Когато се налага , редактираме.  Peace

# 576
Специални програми за прикриване на местоположението са необходими за държави като Китай, Русия.
Както всички знаем, в една васална държава като България, всичко е собственост на чуждестранните инвеститори. И форумите на български език в интернет - също. И използване на специални програми е безсмислено, след като тази дейност може да се поеме от модератора на форума, който си получава заплатата при чуждестранните инвеститори и просто използва различни Никове:

Касита
10 c's
Краси...*
caffeine
Лилянa
Черноглав Врабчов кОмар
Кейси
ana_karenina
Естел
viliko
Рокси
THE_dilian
Лоана

Факта, че темата "Платените потребители по форумите": http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681247.0 набързо беше заключена от модератора на форума, доказва истинноста на самата тема.

Laughing

# 577
  • в сърцата на децата <3
Както казваше един приятел "Това, че съм параноик, не означава, че не ме следят!"  Mr. Green

# 578
Както казваше един приятел "Това, че съм параноик, не означава, че не ме следят!"  Mr. Green

hahaha

# 579
Цитат на: ******=topic=681245.msg23122685#msg23122685 date=1349020479
Продават се капани за мишки....

Слагате капана на място дето котето няма достъп и я хващате жива мишката.....Тези капани са хуманни.

За първи път чувам за хуманни капани за мишки, т.е човечни капани за мишки.  newsm78
И аз такъв ще купя за моето мишле на терасата,само да не са много скъпи. Joy

# 580
  • sofia
Хуманни са, защото залавят животинката, а не я премазват. Peace

# 581
Факта, че темата "Платените потребители по форумите": http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681247.0 набързо беше заключена от модератора на форума, доказва истинноста на самата тема.

Laughing

добър пример за една дума - две правописни грешки
истиността

Хуманни са, защото залавят животинката, а не я премазват. Peace
Щадящи  би било тогава по-точно.
Просто комбинацията от човечен и капан ми е смешна.

# 582

Laughing
добър пример за една дума - две правописни грешки
истиността
Грешката е само една - в членуването. За правописните грешки има специална тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=679273.420

# 583
  • sofia
Ми какво по-нормално от човечен и капан. Мишката не би построила капан! hahaha

# 584
  • в сърцата на децата <3
Бе интересно като е толкоз "хуманен" тоз капан, после тая жива мишка какво точно ще я правиш? Ще я дадеш на котката да си играе с нея? Или ще си я опитомиш? Аааа... Може да я пуснеш на съседите!!!

Общи условия

Активация на акаунт