Неплатените потребители по форумите

• 12 481
  • 341
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Искам дребна длъжност - добър изпълнител съм, моля ви...
Хигиенист? Групата има нужда и от прочистване. Понякога Mr. Green

# 16
  • Kопенхаген
Онази я заметоха, изтъркаха, хлорираха още на 3 страница ще видим тази до къде ще откара  Grinning

# 17
  • В Космоса
Сега се замислих, че уважаеми дами, вие ми плащате и още как. Не с алтъни и пендари, но си плащате. Wink

Благодаря за това.  bouquet

# 18
  • София
Хигиенист.... щом трябва да се чисти, хайде - холан! Thinking  Но, аз ще се доказвам.. Simple Smile

# 19
  • Варна
Аз се самоназначавам за фейс-контрол Mr. Green Строга, но справедлива. И малко зла.

# 20
бг-мама щял скоро да излиза на борсата и потребители с над 1000 мнения щели да получават месечни дивиденти.
Хич не ми се вярва да е случайна активността на автора на другата (вече заключена) тема.Нещо има тука! Twisted Evil
Най обичам такива теории за тайни заговори и прочее истории на плаща и на кинжала.

# 21
  • София
Приятно ми е - Богиня!
 Строга, но справедлива. И малко зла.

.............
Ще ти дадем и една фуражка за тежест. Да, трябва да сме прегледни и стегнати. А ще бъда с униформа - задължително!

# 22
Факта, че темата "Платените потребители по форумите": http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681247.0 набързо беше заключена от модератора на форума, доказва истинноста на самата тема.

# 23
Аз пък искам да знам на каква база е направен списъкът от другата тема  Crossing Arms
Какво целеше господинът с онзи списък? Да каже към кои профили на потребителки проявява инвеститорски интерес ли  newsm78

# 24
бг-мама щял скоро да излиза на борсата и потребители с над 1000 мнения щели да получават месечни дивиденти.
Това обяснява безумната активност и повсеместна компетентност на някои потребители
Да си дойдем на думата Оферти? smile3508

# 25
  • Стара Загора
Факта, че темата "Платените потребители по форумите": http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681247.0 набързо беше заключена от модератора на форума, доказва истинноста на самата тема.

Уф.. ама вЕрно горещините не прощават. Дори и през октомври.  Mr. Green

Та какви дивиденти викате? И аз съм с много стаж, първите 7 ги минах отдавна.  Crazy

# 26

А тия, които се изказват в Клюкарника кучета ги яли, така ли?  На съд ми мирише. Crossing Arms Ако има нужда, обаждайте се.  Mr. Green И ще ви замоля, упс ... посъветвам, да не си обявявате така фриволно тарифите онлайн.  Money

# 27
  • Варна
Приятно ми е - Богиня!
 Строга, но справедлива. И малко зла.

.............
Ще ти дадем и една фуражка за тежест. Да, трябва да сме прегледни и стегнати. А ще бъда с униформа - задължително!
smile3519

# 28
  • Galaxy 13197853088
Каква е драмата?

# 29
  • Насред хаоса
Ко става тука, бе?  Crazy Влизам в Клюто, търся темата *потребители по форумите* и се урясвам първо тук. Чета и не разбирам. После се сещам да прочета цялото заглавие, то било *неплатените*. Припкам при платените да не изтърва нещо, там попадам на финалното *тук паре нема, действайте*. И пак съм тук. Чудя се дали да не заема длъжност, свързана с безумни цитати-чаршафи отнякъде си като царете на въображаемите конспирации.

rotfImao Па чак си и вярва.

Общи условия

Активация на акаунт