Смешки от форума - 7

• 67 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
То в 3 г.с. всъщност се случва имплантацията, евентуално, ама това са подробности. Иначе ни тест - уринарен или кръвен, ни ехограф, ни гинеколог могат да установят бременност в тази седмица ама ....
Лично на мен са ми правили ехограф на 1-та седмица.Всичко се вижда.Е за този който разбира.
Не знам защо ,но пишештите в тази тема ми се виждате меко казано "странни" newsm78

# 661

Не знам защо ,но пишештите в тази тема ми се виждате меко казано "странни" newsm78

Joy Joy

Нали разбираш, че написването на това автоматично те слага под етикета, който си избрала?  Wink

# 662
  • София
Лично на мен са ми правили ехограф на 1-та седмица.Всичко се вижда.Е за този който разбира.
Това си е съвсем на място в темата  Grinning

# 663
  • Там, където ме обичат
Аз пък смятам, че големият проблем на авторката е, че тотално е отсвирила запетаите. В този цитат по-горе не открих нито една. Тъй де, ако вземе да ги поставя и да сбърка? По-добре пълен игнор.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 15:43 от foxysilver

# 664
  • Там, където ме обичат
Това си е съвсем на място в темата  Grinning
Е, това е скорострелно заковаване!  Mr. Green

# 665
Изобщо не се учудвам.Вие освен букви и запетаи ,мисъл не може да видите.

# 666
  • София
Така е. Разясни ми, моля те, неразгадаемата ти мисъл Praynig

# 667
Не знам защо си направих труда да ви извадя от невежеството?Коментирате темата за констатиране на бременността ,без да сте наясно с нея.

# 668
  • Там, където ме обичат
Не знам защо си направих труда да извадя от невежеството?Коментирате темата за констатиране на бременността ,без да сте наясно с нея.
Така е, повечето от нас са фенки на непорочното зачатие и/или метода с щъркела.

# 669
Тук ли е купонът?  Mr. Green

Ах, Фокси, Фокси, що го пулиш игнора?  hahaha Hug

По-добре пулен игнор.  Mr. Green

Искам да знам кое "всичко" се вижда в първата седмица. Купчинката клетчици?  Flutter

# 670
  • София
Не знам защо си направих труда да ви извадя от невежеството?Коментирате темата за констатиране на бременността ,без да сте наясно с нея.
Да ти върна жеста тогава - през 1 г.с. НЕ СЕ ВИЖДА нищо не само на ехограф, дори и на микроскоп  Mr. Green защото тогава няма не само бременност, но дори и овулация. 1 г.с. е условна и се отчита от първия ден на последния МЦ.
И изобщо не коментираме темата за констатиране на бременност  Peace

# 671
  • Gone with the wind
То в 3 г.с. всъщност се случва имплантацията, евентуално, ама това са подробности. Иначе ни тест - уринарен или кръвен, ни ехограф, ни гинеколог могат да установят бременност в тази седмица ама ....

На първата? Демек още преди овулация, да не говорим за имплантация и тем подобни "маловажности"?
Браво, браво! Кой ти е лекаря - явно е голям факир  Mr. Green

# 672
Нали не очаквате да ви пратя снимка за спомен? Laughing
Изобщо не искам да споря.Щом така ви изнася-така да бъде!

# 673
Не очакваме, щото няма как да има такава снимка. Физиология се казва, физиология. С нея не се спори.

# 674
Недейте така, мен дълбоко ме развълнува - снимка на кое ще гледаме?  Mr. Green

Щото вчера във "Въпросите" една девойка пусна снимка на къпещото се гадже (мно'о готин), културно си поисках мейл на гаджето, да върнем жеста със снимките, че не е учтиво ние да го гледаме, а той нас- не, а тя се покри.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт