Смешки от форума - 7

• 67 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
          започва да реве като изумял.

# 646
  • Там, където ме обичат
.....Днес отидох при гинеколог, бременна съм в 3 г.с. Аз малко учудващо им го казах но се зарадваха.Разхождахме се днес следобед цялото семейството и по едно време нещо всички млъкнаха и аз им викам "Ще си имаме бебе.Бременна съм!" всички ме спогледаха странно но важното е че се радват. Hug

Поредната третокласничка, ако не и същата, дето скучае и се прави на бременна с трето дете  Shocked По начин на писане много наподобява на Kalinavivisimona май беше, дето пък преди това беше KalinaiVivi  Rolling Eyes
Как ли пък не, непланирано дете, че и трето, ей така се съобщава на цялото семейство, без най-малкото да се обсъди преди това с таткото. И в профила й пише, че е на 33 год. иначе в предно мнение пише, че е на 35 год.
А какво значи г.с. То, аз бременна съм била, ама тогава ги броихме в обикновени и лунарни месеци.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 18:43 от foxysilver

# 647
  • Австрия
Цитат
г.с.

Гестационна седмица = 7 дни т.е. седмицата по време на бременност се нарича гестационна седмица. Бременността продължава 40 гестационни седмици (10 лунарни месеца), които започват да се броят от датата на последния менструален цикъл.

# 648
  • Там, където ме обичат
Ако направим приблизителни сметки 3 г.с означава едноседмично закъснение на среден цикъл. Малеее, ако така ходехме на гинеколози, да са станали милионери.  Mr. Green

# 649
  • Австрия
Не. По приблизителни сметки бременност в трета г.с. още не може да се засече с кръвен тест  Wink

# 650
Цитат
          започва да реве като изумял.
Grinning

# 651
Не. По приблизителни сметки бременност в трета г.с. още не може да се засече с кръвен тест  Wink

A от гинеколог - още по-малко.  Laughing

# 652
Освен ако не я е инициирал самият той по традиционния метод.  Laughing

# 653
  • Gone with the wind
Ако направим приблизителни сметки 3 г.с означава едноседмично закъснение на среден цикъл. Малеее, ако така ходехме на гинеколози, да са станали милионери.  Mr. Green

Ц, това е грубо една седмица преди датата на следващия цикъл  Mr. Green
Сигурно бременноста е била установена с кристална топка  bowuu

# 654
  • Пловдив
То в 3 г.с. всъщност се случва имплантацията, евентуално, ама това са подробности. Иначе ни тест - уринарен или кръвен, ни ехограф, ни гинеколог могат да установят бременност в тази седмица ама ....

# 655
Ух, какви сте значи! Има начини, гарантиращи 100% сигурност. Например хвърляне на боб и гледане на пъп.  Whistling

# 656
Цитат
Първо си оправи правописа, после ела да ми се ежиш! С теб прикючих!

Отправено към потребителка, чийто проблемен правопис също е сбъркана буква от бързане при набиране.

# 657
  • София
да, бе, да, сбъркано при набиране! Откога коЙто е  грешка от набиране, вместо коИто? Сийка цяла тема е отворила за това прословуто Й. Защо не копираш точно поста на въпросната потребителка?

Цитат на: k=topic=674651.msg23177720#msg23177720 date=1349512914
Що за жена която ми заявява, че не съм и на годините ( и слава Богу) би говорила по този начин?!
Не съм в час с кое? С твоето мнение? А длъжна ли съм да съм съгласна с теб? Коя си ти? Мис Майка на 2012? И не винаги опита е водещото - тук виждам доста хора с опит който не се оправят с децата си в определена възраст. А и не са ми нужни обясненията ти - така или иначе са доста незначителни - в края на краищата няма да се съобразявам с някой събудил се с лице към възглавницата (да не се изразявам по друг начин, че възпитанието ми което на теб изглежда ти липсва не го позволява).

Къде е тази грешка от набиране, откога И и Й се бъркат така лесно?

# 658
Откакто на фонетична са на съседни клавиши.
Да, възможно е да е грешка при набиране, като гледам останалите постове на авторката и как размества букви, като е очевидно, че е разместване - в рамките на един пост думата я има и правилно, и разбъркано. "Които" не е употребено никъде другаде, затова не можем да бъдем сигурни.

# 659
  • София
Ако не се разбира, то е безсмислено цялото упражнение за извод от типа "присмял се хърбел на щърбел"! В случая аз се усетих, защото ставаше въпрос за мой пост и зная каква е интригата, но някой друг би го приел за чиста монета, ако не е чел поста на другия потребител.  Peace

Между другото, сега видях, че авторката на "коЙто", си е редактирала поста, но грешката си стои.

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 12:18 от Andariel

Общи условия

Активация на акаунт