Смешки от форума - 7

• 67 142
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Цитат

Във форумите на немски, английски, френски език, също не съществува понятие multiaccounting.

А ако случайно им изтрябва понятието - могат да вземат изконната българска дума мултиакаунтинг, с дълбок прабългарски корен.

# 631
Не е вярно, тракийски е.  Naughty

# 632
  • гр. София

Да, среща се за първи път в една от най-ранните песни на Орфей.

# 633
Цитат

Във форумите на немски, английски, френски език, също не съществува понятие multiaccounting.

А ако случайно им изтрябва понятието - могат да вземат изконната българска дума мултиакаунтинг, с дълбок прабългарски корен.
Заинтригувана от цитираното мнение, реших да го потърся и открих сестричето му:

Цитат
Във форумите на немски, английски, френски език, не съществува понятие БАН....
Сигурно 'щото си нямат Българска академия на науките.
Допускам, че авторът е един и същ и си пада от обидчивите.  Mr. Green

# 634
А казва ли авторът кои са понятията, които съществуват в тези разноезични форуми? Имам предвид тия, дето съответстват на мултиакаунтинга и бана. Или ние сме ги измислили? Дайте линк, де.  Mr. Green

# 635
А казва ли авторът кои са понятията, които съществуват в тези разноезични форуми? Имам предвид тия, дето съответстват на мултиакаунтинга и бана. Или ние сме ги измислили? Дайте линк, де.  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681684.75

Предположението ми се оказа правилно. Двете дечица са от един баща. Grinning

# 636
Пуц, до момента не е казал.

Да, среща се за първи път в една от най-ранните песни на Орфей.

Онзи ден я четох, издълбана върху каменна плоча във витрина в Историческия музей. И си аудиолизирах характерната орфическа мелодия върху нея.

Що ма бан-на-на-на? Що ма бан-на? На!
Хе, мулти-ака,
Хе-ре, унт,
Хе-ре,инг!
Ща си пи-ша
к'вот си искам.
Що ма бан-на? Що ма бан-на?

# 637
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681684.75

Предположението ми се оказа правилно. Двете дечица са от един баща. Grinning

Благодаря! О, баща и то какъв. Всичко е ясно, да влезе убитият.  Laughing

# 638
  • в сърцата на децата <3
Цитат
igra4a89 преди 58 мин
песента е уникално ТУПА , но танците са много добри
emof2 преди 40 мин
хаха смишник песента не е яка а мега яка
hahaha hahaha hahaha

# 639
Не мога, просто не мога...  Joy
Броят на изконно българските думи със спорен прабългарски/тракийски корен днес главоломно нараства:

Цитат
уеб си е чиста чуцдижа, не че интернет не е, но на български се казва интернет страница
а на web - мрежата

# 640
.....Днес отидох при гинеколог, бременна съм в 3 г.с. Аз малко учудващо им го казах но се зарадваха.Разхождахме се днес следобед цялото семейството и по едно време нещо всички млъкнаха и аз им викам "Ще си имаме бебе.Бременна съм!" всички ме спогледаха странно но важното е че се радват. Hug

Поредната третокласничка, ако не и същата, дето скучае и се прави на бременна с трето дете  Shocked По начин на писане много наподобява на Kalinavivisimona май беше, дето пък преди това беше KalinaiVivi  Rolling Eyes
Как ли пък не, непланирано дете, че и трето, ей така се съобщава на цялото семейство, без най-малкото да се обсъди преди това с таткото. И в профила й пише, че е на 33 год. иначе в предно мнение пише, че е на 35 год.

# 641
Фики, и аз това си помислих когато потребителката се появи в шестокласната тема.  Grinning Но пък гледам, че и предишната продължава да си пише. Thinking

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 07:30 от Анонимен

# 642
  • София
Мда, абсолютна реинкарнация си е! Еднакъв стил
на изразяване и писане, еднакви истории, леееко
разнообразени. Обаче захитрява, този път си е
скрила имейла.  Laughing
От същата авторка:

Цитат
апсурт

Ама, много съм добра в разконспирирането!  Mr. Green
Вижте какво ви нося:

Добър ден. На 15 съм. От 2-3 дена ме сърби триъгълника и аз днес като погледнах.. имам нещо подобно на пъпка?! Не съм се бръснела скоро, за да е от бръснача.. ;х А цикъла ми свърши преди около 4 дена някъде? Ако някои има някакво предположение за проблема, ще съм му/й много благодарна Simple Smile

Нарочно запазих автора, защото имейлът
му показа, че е момче в пубертетна възраст.  Laughing

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 07:47 от Sophia L.

# 643
Мда, абсолютна реинкарнация си е! Еднакъв стил
на изразяване и писане, еднакви истории, леееко
разнообразени. Обаче захитрява, този път си е
скрила имейла.  Laughing
От същата авторка:

Цитат
апсурт

Ама, много съм добра в разконспирирането!  Mr. Green
Вижте какво ви нося:

Добър ден. На 15 съм. От 2-3 дена ме сърби триъгълника и аз днес като погледнах.. имам нещо подобно на пъпка?! Не съм се бръснела скоро, за да е от бръснача.. ;х А цикъла ми свърши преди около 4 дена някъде? Ако някои има някакво предположение за проблема, ще съм му/й много благодарна Simple Smile

Нарочно запазих автора, защото имейлът
му показа, че е момче в пубертетна възраст.  Laughing

Joy

# 644

Виж пиле, точно Мутафчиев палячо не е. Иначе човека нямаше да младини да получи инсулт. Палячото е оня, дето го гледаш всяка вечер в Биг Брадър...Като гледам е здрав и прав като шебек и освен да се прави на интересен, да се заяжда и да се обижда хората, за друго не става. Затова и ще си остане вечния гост на злободневните риалита...

Това се случи през 2010г.

Общи условия

Активация на акаунт