Смешки от форума - 7

• 68 099
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
От 2 часа гледах лайфа. Допреди малко надуваха балона и докато измия чиниите - хоп го спаднаха.

# 721
  • София
Цитат
Момичета,ако вагината се променя,то май анусът не се променя,така че една тясна дупка за удоволствия си остава,а и след като масово жените имат до ден днешен повече от едно дете и след нормално раждане,а и до ден днешен то в повечето случай е резултат на естествено осеменяване,значи положението не е толкова трагично...или трябва да благодарим на благотворното действие на алкохола Wine Glass,който прави и най-грозното красиво  Joy

# 722
  • Gone with the wind
 Shocked

# 723
  • Варна
Цитат
Момичета,ако вагината се променя,то май анусът не се променя,така че една тясна дупка за удоволствия си остава,а и след като масово жените имат до ден днешен повече от едно дете и след нормално раждане,а и до ден днешен то в повечето случай е резултат на естествено осеменяване,значи положението не е толкова трагично...или трябва да благодарим на благотворното действие на алкохола Wine Glass,който прави и най-грозното красиво  Joy
Потересаваща дълбочина на анализа Mr. Green Аз безмълвен Mr. Green

# 724
Гложди ме да разбера какъв е контекста, най-вече заради връзката между начина на осеменяване и външния вид на конкретните телесни части.  Laughing

# 725
  • в сърцата на децата <3
За мен горепосоченото има два пътя на логика - х*я няма очи и не подбира на "красив" принцип кого да осеменява или съответната мъжка част расте правопропорционално на отпускането между ражданията  hahaha

# 726
 Mr. Green Един вид има качествата на течност - да запълва наличния контейнер.

# 727
аз изобщо не мога да разбера за какво говори тази

# 728
Гложди ме да разбера какъв е контекста, най-вече заради връзката между начина на осеменяване и външния вид на конкретните телесни части.  Laughing

Под определен естетически минимум изскача Гандалф, застава отпред с тоягата и заявява: You shall not pass!!!

# 729
  • в сърцата на децата <3
Гложди ме да разбера какъв е контекста, най-вече заради връзката между начина на осеменяване и външния вид на конкретните телесни части.  Laughing

Под определен естетически минимум изскача Гандалф, застава отпред с тоягата и заявява: You shall not pass!!!
Joy Joy Joy

# 730
аз изобщо не мога да разбера за какво говори тази
Агитира за естествено раждане. Grinning

# 731
  • Бургас
Сигурно е писано от някой извратеняк.

# 732
Ето я темата за телесните отвори http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=645735.0;all

# 733
  • Варна

И на такъв въпрос, отговора на който толкова се зверите, си е съвем на място

# 734
  • Бургас
Така нещата си идват на мястото. Laughing
Извинявам се! Отговорът си е бил точно в духа на питането.

Общи условия

Активация на акаунт