Раждане със секцио - 3

• 105 437
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Клизмата далеч не е това, което си представях!
Нито е болезнено, а не мога да кажа, че ме е било срам от сестрата - представям си колко на брой клизми е направила. Каза ми като ми се доходи да ѝ кажа да спре, обаче аз реших че може и да не стигна до тоалетната, та се застраховах по - рано.  Mr. Green

# 691
  • Sydney
практиката, където раждах аз е да правят... но има случаи (спешни), когато трябва да се бърза и се минава без...

# 692
В Русе правят клизна. Води не пукат. Всичко става на операционната маса. Какво правят зад перденцето ...  newsm78

# 693
momicheta
 izvinqvam se che pisha po tozi nachin,no sum v bolnicata i pisha ot
telefona planuvana sum utre sutrinta za sekcio i vuprosut mi e kolko
vreme sled operaciqta se izliza ot upoika i sled kolko vreme te
razdvijvat?

# 694
  • Бургас
Обичайно раздвижването става около 10 часа или 24 часа след операцията, зависи ти как си, как искаш и каква е практиката в болницата. Аз станах след 24 часа, но още на първото ставане откарах няколко часа в движение - права, седнала, вървейки ... после вече нямах никакви грижи в това отношение, носех си бебето, гушках го и т.н.

За пълната упойка не знам, аз бях със спинална.

Не се тревожи, не е страшно, успех, здраво и хубаво бебче утре  Hug

# 695
  • Варна
momicheta
 izvinqvam se che pisha po tozi nachin,no sum v bolnicata i pisha ot
telefona planuvana sum utre sutrinta za sekcio i vuprosut mi e kolko
vreme sled operaciqta se izliza ot upoika i sled kolko vreme te
razdvijvat?

Ако си със спинална упойка- упойката ме отпусна напълно след около 2-3 часа и тогава започваш да усещаш болката от операцията, но дават обезболяващи  Peace раздвижиха ме в 17,00, а ме бяха оперирали в 9,00.

Сега спинкай спокойно да си свежа утре за бебчо! Желая ти пухкав здрав мъничък вързоп  Hug Hug

# 696
blagodarq vi momicheta Simple Smile

# 697
Момичета, благодаря за отговорите, една грижа по-малко ми е вече това с водите  Hug

# 698
Здравейте. Пиша ви във връзка махане на конците след секцио. На мен вчера ми махнаха двата и имам още два за в понеделник, обаче снощи забелязах на превръзката,която ми направиха че има кръв, много съм притеснена, а сега събота и неделя няма и къде да отида за да погледнат. На някоя от вас случвало ли се е и голям проблем ли е? Sad(((

# 699
  • Бургас
 julsssy , моят конец беше 1 цял, дръпнаха го от едната страна рязко и изскочи наведнъж целият. Заболя ме много и веднага след това имаше съвсем малко кръв, която още в кабинета на лекарката спря.
Много кръв ли има на превръзката или не?
Ако е толкова много, отиди в болницата, където са те оперирали.

# 700
направо се обади на доктора дето те е оперирал да го види,моята операция беше почнала да набира и няколко седмици ходих да я гледа,а иначе и аз имах един конец, сряза го в края и го издърпа но мен не ме е боляло

# 701
  • Sydney
обади се на док.  Peace моя конец беше един също, но имаше уастък, който не искаше да зараства дълго време....

# 702
Имам един въпрос- преди 3 месеца ми беше секциото. Ходих на няколко прегледа след това и всичко е нормално. Обаче сега усещам от време на време , че нещо все едно ме боцка около операцията. Като импулсно боцкане. При вас има ли такова побоцкване (ако мога така да го нарека) от време на време?

# 703
  • Бургас
При мен точно боцкане няма, направо си ме боли на едно място и ми опъва ... но при мен все още са само 1 мес и двайсетина дни, може би е нормално. Според лекарката ми е.

На теб лекарите какво ти казаха?

# 704
По-рано не ми боцкаше толкова и не съм обърнала внимание, затова и не съм питала. То и сега не ме побоцква толкова и не е нещо кой знае какво, случва се от време на време около изтръпналото място. Затова се и зачудих. Иначе на прегледите ме натискаха по корема, около операцията, нищо нередно нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт