Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 411
Dorothy, интересна история. Само че аз така я сънувам през всичките тези години. Сега като се замислих се сетих, че дариха органите й.

# 31
 • София и там където не се пуши
 • Мнения: 12 030
Може и това да е причината, просто е около вас.

# 32
 • Мнения: 46
Не го приемайте буквално- много хора сънуват такъв сън за починал близък, той е типичен и цели да каже на живите че няма смърт, а преход. Че починалият там продължава да живее.
Но обикновено тези сънища са в началото след смъртта на човека, а не продължават 12 години.
Може би душата и е преродена вече и е някъде край теб.

# 33
 • Мнения: 2 216
Никога няма да забравя един сън. Предстоеше ми много важно и много тежко събитие. През нощта сънувам дядо ми, че носи много прясно уловена риба. Ама много риба. А това означава изобилие, богатство. На следващия ден....точно това ми се случи. Неочаквано, даже немислимо изобилие....
След това нищо хубаво не последва от това изобилие, но сънят си беше пророчески в онзи момент

# 34
 • Мнения: 46
Прясната риба значи бременност. Никога не ме е подвеждал този знак- винаги сънувам риба преди да разбера че съм бременна.

# 35
 • Мнения: 2 216
Прясната риба значи бременност.
Явно за теб означава ,но за мен не.
Вие искате ли да сънувате починали близки, защото аз искам, но мноого рядко ми се случва...

# 36
 • Мнения: 411
Аз по принцип не искам, но сънувам често. Откакто почина баба ми и нея съм я сънувала няколко пъти. Не съм сънувала никога леля ми на която съм кръстена, но не съм я виждала, тя е починала предната година преди да се родя.

# 37
 • Мнения: 963
Привет. Аз сигурно вече съм психясала , защото почти всяка вечер сънувам по много , най - различни хора , включително баба ми и дядо ми , които са починали. Предстои ми секцио и сега само си внушавам някакви неща.
Онзи ден сънувах баба ми , бяхме в някакъв хол , не беше нашият , дойде брата на мъжа ми с жена си и донесоха сладки. Аз след това заминах в друга стая и си вършех нещо , а баба ми 2 пъти идва с една кутия сладки да ме вика да ядем , но аз не отидох. Тя се върна в хола и аз след известно време отидох й я питах какво толкова иска , че ме безпокои , отидох при сладките и я питах иска ли , тя каза да и аз й дадох и седнах до нея. Снощи пък сънувах дядо ми , умираше , нарече ме по име , искаше нещо да ми каже в последния момент , аз се развиках и извиках майка ми , те се прегърнаха и той почина. Така се случи и неговата смърт по принцип , изчака майка ми да се прибере и почина , но моето име не го споменаваше  newsm78.

# 38
 • Мнения: 933
Няма ме, спомням си една много тежка твоя тема за баща ти. 3 години ли минаха? Ти преживя много и е съвсем, ама съвсем нормално да се страхуваш сега. За мен е ясно, че родителите ти искат да ти кажат да спреш да се страхуваш, да живееш живота си. Те със сигурност ви пазят и тримата.
Бени, върна ме към онази първа ужасна болка. Сякаш изживях всичко отново. Само едно мога да ти кажа: минава. Обещавам ти! Знам, че сега си мислиш, че вечно ще боли така. Но с времето животът продължава. Мислех, че моят е свършил, а сега съм щастлива отново. Липсва много, но ще се сещаш за нея с усмивка и само понякога, рядко, болката ще е силна.
Елизабет, казват, че жената е много по-сетивна по време на бременност. Щом ядеш сладки, всичко ще е наред!

# 39
 • София и там където не се пуши
 • Мнения: 12 030
Елизабет, да право е казала ira_d и аз така си спомням че сънувах преди секциото и сега си ги сънувам, но не намирам това за нещо необичайно.

# 40
 • Мнения: 2 339
Няма ме, спомням си една много тежка твоя тема за баща ти. 3 години ли минаха?
Да, толкова минаха. От смъртта на баща ми 3 , а от тази на майка ми - 2.
Знам че сигурно е нормално да изпитвам страх за най-близките си хора. Но този страх ми пречи да живея и се радвам на всичко около мен, пълноценно....
Сякаш...всичко на моменти просто минава покрай мен....и дори не мога да с е зарадвам...
Едва ли някога ще мине.

# 41
 • Мнения: 963
Да момичета , сега покрай тая операция си внушавам всякакви неща гадни и за това тълкувам всичко по моят си начин  Simple Smile.

# 42
 • Мнения: 185
Здравейте момичета, снощи заспах докато мислех как да изпълня коледното желание на дъщеря ми, което въобще не е материално и сънувах баща ми, бяхме си в нас, говореше си с един негов бивш колега и приятел, предполагам, че и той е отишъл при него, нямам информация от години за този човек, говореха си за мен и неговата дъщеря, тоест хвалена ни, така правеха и когато бяха живи, постоянно се хвалеха един на друг под формата на майтап коя е по-по-най...... и ни се радваха с часове, докато си пиеха ракията, а пък аз готвех яхния с картофи и свинско на котлона и имаше и яйца (сварени), защото "знаех", че на баща ми му се ядеше точно това, яхнията направо преливаше от тенджерата newsm78, обаче ми беше много спокойно, лошото е, че не съм добра готвачка, всъщност баща ми готвеше докато беше жив в нас, но с помощта на гугъл ще сътворя една яхнийка, варените яйца са лесни Joy, а пък предполагам, че след като раздам (аз нося и на гроба му и раздавам на съседите) той ще ми помогне за желанието на детето, все пак тя беше на "деди момиченцето newsm76", този път не ме "стяга" главата, но сутринта си хвърлих един дъъълъг душ за да отмия енергията от оня свят, някаква идея за преливаща от тенджера манджа имате ли, освен, че може и да не се справя и само да разваля продуктите Joy?????

# 43
 • Мнения: 1 317
Сънувах преди 2 седмици: полумрак, аз тичам по една буна навътре в морето, огромни черни вълни се разбиват в камъните около мен. Аз тичам, тичам, тичам и усещам, че зад мен върви някой. Спирам и се обръщам. Виждам лицето на непознато момче (но всъщност, въпреки, че лицето беше друго, знаех, че това е мой много близък приятел, който почина преди година и половина). Усмихна се добронамерено, висок, едър, грамаден (всъщност беше по-нисък от мен) и запя "them good old boys were drinking whiskey in Rye, singin' this will be the day that I die", след което се събудих.
Обожавам тази песен, напомня ми толкова много за него, слушала съм я хиляди пъти преди и след гибелта му и ми беше много странно, когато я запя в съня ми.
Не съм го разказвала на никого. Отдавна не разказвам сънищата, свързани с него, старая се да ги запомня. Не са много, може би около 3-4, но ярки, силни и абсолютно реалистични.
Майка му пък казва, че до сега никога не го е сънувала. Казва "искам да го сънувам, мисля постоянно за него, но никога не съм".

# 44
 • София
 • Мнения: 93
аз и ги сънувам много често.Все идват да си говорим.Искат храна вода и дрехи.След ходене на гробища сънищата престават за известно време.Доста неизказани неща съм си казала с починалите на сън и това си е един вид облекчение.Ако сте гледали филмите за Ванга,във всичките има хора които искат да говорят с умрелите си близки и Ванга ги описва по начина по който изглеждат и са изглеждали,макар че е била сляпа.Та това ме навежда на мисълта че не е съвсем невъзможно наистина да ти се явяват на сън за да ти кажат нещо,отколкото да е просто сън и шега на подсъзнанието.

Общи условия

Активация на акаунт