Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 525
  • Мнения: 766
Аз сънувах майка ми, денят преди погребението, че е дошла да види. Беше облечена в любимите си дрехи. Аз бях на 17, тя плачеше , че оставя мен и брат ми, но някак аз знаех, че осъзнава, че пътят ѝ е свършил.

# 526
  • Мнения: 13
Здравейте, включих се в темата, защото ме е страх от един сън на майка ми. В събота сънува татко, който почина преди около 11 месеца. Разхождали се  в градина пълна с хубави домати. Той  е бил в черни дрехи. Тя му казала да погледне доматите на чичо, а той само мълчал. Страх ме е да не и се случи нещо лошо. Тя не е в България и след смъртта на татко ми остана, единственият близък човек и в момента е няма. Далеч е и ме е страх за нея. В съновниците пише, че това е вид предупреждение. Вие как мислите?

# 527
  • Мнения: 32
Здравейте, включих се в темата, защото ме е страх от един сън на майка ми. В събота сънува татко, който почина преди около 11 месеца. Разхождали се  в градина пълна с хубави домати. Той  е бил в черни дрехи. Тя му казала да погледне доматите на чичо, а той само мълчал. Страх ме е да не и се случи нещо лошо. Тя не е в България и след смъртта на татко ми остана, единственият близък човек и в момента е няма. Далеч е и ме е страх за нея. В съновниците пише, че това е вид предупреждение. Вие как мислите?
Това, че мълчи в съня й не означава нещо лошо.  Четох, че когато починалите ни близки мълчат в съня ни или не се появяват изобщо в него означава, че са ни простили за някакво прегрешение в живота.
Моя съвет към теб е да не се притесняваш от такива сънища и да не се взираш в обясненията от съновника. Лично на мен ми се е случвало да сънувам сънища, за които в съновника пише че вещаят беди, болести и тн. Няма нищо такова.

# 528
  • Мнения: 873
Когато почина дядо ми, го сънувах почти постоянно до 40-тия ден. Тези дни се навършват 40 дни откакто почина баба, обаче не съм я сънувала. Дядо беше болен и си отиде за три месеца. Сякаш искам да я сънувам, но пък след като почина /неочаквано/ без да е била болна си мисля, че е искала да си отиде и е омръзнало вече да живее самичка и иска да отиде при дядо.

# 529
  • Мнения: 175
Днес сънувах баща ми, който почина преди месец.
Много плаках, събудих се със силно главоболие. Бяхме някъде не помня къде аз, майка ми и сестра ми. И баща ми беше там... Но сякаш не беше ок. Мама го попита знаеш ли кои сме ние, той каза срещал съм ви някъде😰😰😰. После ни назова по име. И някак изчезна. Питах мама къде отиде, тя каза сега пътува през годините. Аз почнах да го викам по име, само гласа му чух как каза даа, мама каза: сега е някъде към 50те. Чаках го да дойде към сегашната си възраст и се появи беше с много тен направо не знам дали тен, беше кафяв, облечен със сако, усмихваше се и каза, сега съм тук. Аз започнах да плача силно и се опитах да го прегърна, но се събудих.
Стана ми много тъжно, че не помни кои сме.... Cry

# 530
  • Мнения: 766
Не е така, не ви е забравил, страхът ти, че ти ще го забравиш "рисува" в сънищата ти.

# 531
  • Мнения: 692
Моята баба си замина юли месец тази година. От тогава се измъчвам и чувствам вина пред нея, че толкова време не отидох да я видя преди да стане късно. От тогава това ми тежи и се обвинявам всеки Божи ден. От както е починала се молих всяка вечер да дойде в съня ми, поне да знам, че не ми е сърдита, а така и не идваше.
Тази вечер я сънувах за първи път,  но съм със смесени чувства.
Първо, сънувах, че е мъртва и стоим и баща ми обяснява как е копал гроба ѝ с голи ръце и какви чувства е изпитвал, беше доста неприятно. В следващия момент сънувам как сме в двора на къщата, и баба ми никога не е умирала. Сънувах как стои в леглото си и се усмихва, но нищо не казваше, просто така си стоеше. Ние бяхме долу пред къщата с дъщерята на моята първа братовчедка( тя се пада пра внучка на баба, а и нея никога не съм сънувала) и една моя позната, която в момента е бременна, но в съня ми вече беше родила.
Не знам какво значи това. Толкова време я чяках да дойде, а като дойде се появи ей така просто като второстепенен герой в моя сън, без дума да ѝ кажа или тя на мен.. 
Днес леля ми - нейната дъщеря има рожден ден. А преживе баба винаги се обаждаше да ми напомни ако някой от семейството има рожден ден, да не го забравя.

# 532
  • Мнения: 78
Снощи сънувах починалата си майка. Беше ми дошла на гости в апартамента, в който живеем със съпруга ми. Бяхме в кухнята, седях на дивана, а тя шеташе пъргаво, засмяна и весела, правеше кафе за двете ни. Говореше ми, разказа ми как се е чувствала преди да почине. Каза, че се е чувствала много отчаяна и да умре е било нейно решение. Да я сънувам точно по този начин безкрайно ме радва, тъй като приживе тя нито беше радостна, нито се усмихваше, нито можеше да домакинства. Обвинявам се за смъртта й, че не съм  направила достатъчно за нея. А тя ми показа, че сега се чувства прекрасно.
Днес раздадох кафе за нейна памет. Тя обичаше да пием заедно кафе.
А предишната вечер сънувах други починали мои близки. Бяха дошли на гости. Прадядо ми беше тихо и бледо присъствие, усетих, че иска да види децата родени последни в рода. Дядо ми също се появи, разведох го из неговата къща и двор, искаше да види дали всичко е наред, показа ми, че иска зелени ябълки, круши. Говореше ми кое сам е измайсторил в дома и двора си. И наистина, той имаше талант да изобретява, сглобява механизми и машини.
В съня бях притеснена - приживе той беше психопат и насилник, макар че по-скоро не усещах ужасната му аура, а огромно нетърпение и силен творчески заряд.

Общи условия

Активация на акаунт