Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 615
  • Мнения: 4 272
Аз също не сънувам починалите си близки, макар да не сме били в лоши отношения.
Баща ми и свекърва ми починаха за 3 месеца преди три години.
Мъжът ми често сънува и майка си и баща си и казва, да се радвам, че не сънувам. Никога не разказва сънищата си. Изживява го обаче, то си му и личи.
Баща ми почина в ръцете ми, буквално, но нито веднъж не дойде в съня ми,а толкова неща искам да му кажа.
Дали има хора, които говорят с мъртвите?
Дали е възможно? Аз съм раздвоена.
Скрит текст:
Преди години попаднах при една такава жена. Тогава свекърът ми само беше починал и жената каза, че искал грозде и сладки/курабии/ и на краката му било студено.
Обикновено за мъж би било предполагаемо да каже, че иска алкохол или цигари/той не пушеше и си пийваше  по малко/, но пък наистина обичаше грозде и сладки. Зимата ходеше с вълнени чорапи/домашни/, а почина юни месец т.е със сигурност е бил обут с тънки чорапи.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 08:34 от vasq_5

# 616
  • Мнения: 7 948
Деси, прегръщам те, мила.
Как ще сте лоши хора, избий си тези мисли от главата.
Напротив.
Щом близките ни хора са ни напуснали по лек начин, значи, че сме го заслужили с добротата си. В смисъл, че не са се залежали с години неподвижни на легло и т. н. да ги гледаме и обслужваме. Може да звучи жестоко, но е самата истина.

Скоро не бях сънувала татко,но може би понеже му беше РД скоро, та го сънувах. Много обичаше боб, милия, и пак на маса го сънувах- бутна си чинията с боба и всичко се разля по масата. Двамата с дядо, милите, гладни си отидоха, и все с храна са свързани сънищата ми.

# 617
  • Мнения: 75
Аз сънувам много, винаги съм бил така от малък. Сънувам много от близките ми (починали вече ), във всякакви моменти, често пъти в съня си знам че вече ги няма, но са се върнали по някаква причина, или за известно време да поживеят с нас за малко, да не ни е толкова мъчно...
Учудва ме че доста пъти, сънувам и хора с които не съм свързан (евентуално само ги познавам ), и впоследствие разбирам че са починали, или им правят някакъв помен, 40, по Задушници и т.н.
Искам да коментирам само един мой сън - сънувах че един наскоро починал познат се е измъкнал наполовина от гроба и ме дърпа за краката към него, измъкнах се много трудно, но до кръста беше успял да ме придърпа вътре. Не трябваше да ходя вече на работа но ме принудиха (това в действителност ) и на следващия (или по-следващия ден се случи инцидент бях затрупан в един изкоп до кръста, не помня как се измъкнах (никой не видя и не ми помогна), но бях със счупен таз (и други по-малки счупвания на тази височина)...
С това искам да кажа че понякога сънищата ни предвиждат/предсказват доста точно, аз имам такива наблюдения за мен, споделял съм ги и след това хората ми потвърждават това.

# 618
  • Мнения: 55
Да,сънувам баба ми с,която бяхме много много близки..Когато я сънувам винаги ми казва да се пазя.Сънищата ми с нея са винаги предсказващи,все ме предупреждава за нещо..Един път я сънувах и тя ми каза да пазя дъщеря ми..Аз и казах,че малката е добре...И тя сериозно ми каза: Хюлия,пази детето (три пъти) и изчезна.. Седмица по-късно влезнахме в болница с малката и и биха инжекция от,която направи Анафелактичен шок,спря и сърце,пулс,дишане..Щеше да ми умре детето..2 случай.. Преди няколко години имах усещане,че нисши същества ме наблюдават..Вечер ме беше толкова страх,че неможех да спя (а аз никога през живота си не съм се плашила от каквото и да е)Една вечер се събуждам препарирана бе можех да си мръдна пръста да събудя и мъжа ми.Такава тежест усетих върху себе си и чух тежко дишане,изрекох молитва и всичко спря..След тази случка още повече се наплаших..Вечерта сънувах баба (и винаги в една и съща стая) Един много красив мъж влезна в стаята,и аз се чудя кой е..И чувам гласа на баба: Хюлия моли се бабо,казвай каквато молитва се сетиш..!! И изведнъж този мъж се приближава към мен и стана толкова грозен с едни черни очи голяма уста направо демон.Лицето му започна да се превръща в огън,когато казвах молитви..Тъкмо да ме сграбчи и виждам как баба с бяла светлина влиза в стаята и го отнася през прозореца..Като се събудих ,цялата бях в сълзи..От тогава ни страх ни нищо,всичко си стана както преди..

# 619
  • Мнения: 53
Татко сънувах преди две вечери. Беше тъжен, плачеше. Опитваше се да се качи по стълби. Приживе беше с ампутиран крак. В съня ми беше с патерици. Не успяваше да се качи по стълбите. Искаше да се обади на братовчедка ми. Аз се бях ядосала. А когато почина същата вечер, не беше добре. Не успях да го видя в последните му минутки. Сънувах го в тъмна стая, зад него мисля, че имаше светлина.Стоеше високо над мен, както казах беше в инвалидна количка приживе и ми беше странно, че стой над мен. Каза ми съвсем сериозно да си обърна внимание на белите дробове. Много ми липсва всеки ден се сещам за него, къщата опустя, не успя и внуци да види. Дано да е на по добро място.

# 620
  • Mediterraneo
  • Мнения: 25 234
Дълго време не бях сънувала никого. Последните седмици ги сънувам всичките, накуп. Баба, дядо, чичо и татко. Прегръщаме се, говорим си. В съня си баба и дядо ми казваха, че се гордеят с мен, а аз им отвърнах, че за мен е било чест да съм от тяхната фамилия... Несвързани неща, не мога да ги тълкувам по никакъв начин.
 Около Черешова Задушница ги сънувах четиримата, нещо се веселяха. Аз знаех, че вече ги няма сред нас и им се сърдех, че се веселят, а аз съм тъжна, защото тях ги няма. ей такива объркани неща. Липсват ми много.
Сина си не сънувам. Може и да го сънувам като младеж на 20, какъвто щеше да е, но сигурно не го разпознавам...

Общи условия

Активация на акаунт