Сънувате ли починали ваши близки? - 3

• 206 403
  • 964
  •   1
Отговори
# 645
Просто защото много я мислите за това, че не е починала в къщи. Не го мислете, поначало те като починат казват, че за нищо не се сърдят. Ако пък беше в къщи, щяхте д съжалявате, че не е стигнала до болница.

Със сигурност щях да де обвинявам, че не съм направила всичко за да оздравее. Дано душата и намери покой! В един от сънищата ми още първите дни след като почина я сънувах как искам да отида да я видя, а тя ми каза да не ходя, че е добре вече, а до нея имаше жена с бяла престилка като доктор и баба ми казва ама добре съм вече, добре съм не се притеснявайте, което малко ме успокои

# 646
  • София и там където не се пуши
Вие се успокойте и тя ще намери покоя.

# 647
Баща ми почина на 26.12 ,на деня на бащата😭,в болница сам самичък...беше с пневмония и ковид,2 седмици се бори ,докато не угасна....много ми е мъчно...сънищата подсказват, аз още преди да се разболее го сънувах че е тежко болен,не обърнах внимание на съня си а той ми е подсказвал...преди да ни съобщят лошата вест същата нощ мъжа ми сънува,че детето ни си чупи крак,звъни на баща ми и той пали колата и ги кара към болницата,гипсиран крака на детето излизат от кабинета и търсят баща ми на стола на който ги и чакал, а баща ми не е там ,оставил само ключа от колата,никъде го няма ,звънят по телефона не отговаря, когато се събужда аз рева в другата стая защото ми съобщи майка че се е случило най лошото....съня е подсказал че той си тръгва....не мога да го проумея още. Днес дъщеря ми на 8г го сънува,дядо си.лежал е както обичайно в стаята и е гледал тв,говорили са нещо ,но тя не помни....Аз също го сънувах, днес...бях се запътила на някъде с моя чичо и братовчедка ми,баща ми идва и казва и аз идвам с вас,вие отивате с една кола,аз ще се кача на моята,после ще се върнем на обратно заедно....отидох да се обувам и се събудих в този миг,часа беше 4.44 през ноща...незнам какво е посланието....мъчи ме мисълта че не сме му помогнали както трябва.😭😭😭

# 648
Нищо не сте могли да направите. При нас, като почина баща ми гаснеха лампи. Майка ми я беше страх и оставяше включена в коридора. На сутринта беше изключена. Знам ли...

# 649
Нищо не сте могли да направите, не се измъчвайте. Сънувате го всички интензивно, защото до 40-тия ден душата на починалия се сбогува с близките си и е около вас.
А аз скоро сънувах починалия ми преди 7 години дядо, с когото много се обичахме и имахме силна връзка. В съня ми стоеше на прага на спалнята ми, но не прекрачваше. Попитах го как е, а той ми каза, че е добре, но е зает, защото ми строи къща и трябва да върви. После си отиде.
Дали трябва да се притеснявам, че ми се строи дом в отвъдното? 😳

# 650
  Алиса, я стига! Този дом може да ти послужи след много, много години, недей да се вкарваш във филми.

# 651
Тази нощ сънувах починалата си баба в нейната стара къща на село...и аз бях там.Отворих хладилника,тя дойде и попита има ли нещо за ядене?аз погледнах а вътре почти нищо само плодови млека и шоколади. Какво ще рече,че е гладна ли незнам,😭.Чета литература на тема света и живота в отвъдното, вярвам че има паралелен живот и контакт с душите на починали.

# 652
Отидете на гроба и занесете малко сладки или нещо. Може би просто напомня да я посетите.

# 653
Здравейте и за много години. Пиша тук, защото преди няколко дни сънувах странен сън който ме притесни.. Сънят беше, че моя много близка приятелка (семейни приятели от малки, тя наскоро роди) е починала и духа и е в къщата. В съня бяхме аз, баща ми и починалата ми баба (майка му). Аз попитах баба може ли да спя в нейната стая с нея защото ме е страх. Тя ми отвърна "Ти си добре, ще се оправиш ама на баща ти  трябва да помогна, само на 48г е" Той седеше до нея и плачеше за моята приятелка която беше починала. Аз се ядосях първо и казах на баба "А значи аз на 28г мога да се оправя и няма да ми помогнеш, а той на 48 не може", след което казах с мисълта, че му е зле защото приятелката ми му е като дете " Макар че е по-трудно да изпратиш дете, отколкото родител". Притеснява ме последното изречение, какво означава? Думите на баба също ме притесниха, това че е починала и ни говори така също.. Дали не означава, че нещо ще се случи с татко..? Sad

# 654
Здравейте, бях писала преди известно време, че понякога сънувам починалата си баба. Снощи отново я сънувах, но сънят много ме разстрои. Бяхме аз, майка ми, баща ми, брат ми и детето ми, което баба ми така и не успя да види, в апартамента на баба ми. Тя изглеждаше добре, седеше на фотьоил. Попита дали детето ми прилича на баща си,а ние й казахме, че прилича на свекърва ми. След това детето се приближи до баба ми. В съня си започнах да плача и да питам родителите ми, защо сме в този апартамент, че баба ми е починала, а апартаментът вече не е наш. Тогава баща ми ми каза, че му е най-тежко, че баба ми не е присъствала на раждането на детето ми. Много се натъжих, не знам какво означава този сън, в много посоки мога да го тълкувам.

# 655
Amerikas, не се плаши и не го мисли.
Преди мнооого години, когато синът ми беше новороден, сънувах починалия ми дядо. Сънят беше толкова реален- спим, а той влиза през вратата на терасата, която наистина беше отворена. Доближи се до леглото на детето, повдигна възглавничката му и сложи пари отдолу.
Много изплашена плачех и го молех да не ми взима детето. Само ме погледна сърдито, нищо не каза. И си тръгна през вратата на терасата....
По- скоро като  закрила го приеми, аз вярвам, че е така.

# 656
Agora, да и аз така си го обяснявам. Може би и подсъзнателно ми е тъжно, че баба ми така и не успя да ме види с дете. Но както каза, понякога сънищата са толкова реалистични, че чак е плашещо.

# 657
Дядо ми почина на 19 миналия месец. В деня и дните след това не съм го сънувала, аз много си го обичах, но някак бях подготвена и го приех нормално, гледах да не мисля много, а и съм бременна в начална бременност, старая се да избягвам такива емоции. Онази вечер обаче го сънувах как ми казва, че е добре, обаче е затворен като в затвор (буквално видях решетката и как той я разшири да излезе). Предполагам има връзка с това, че беше в затворен ковчег (COVID), не знам, но се чудех какво ли може да означава подобно нещо.

# 658
Дядо ми почина на 19 миналия месец. В деня и дните след това не съм го сънувала, аз много си го обичах, но някак бях подготвена и го приех нормално, гледах да не мисля много, а и съм бременна в начална бременност, старая се да избягвам такива емоции. Онази вечер обаче го сънувах как ми казва, че е добре, обаче е затворен като в затвор (буквално видях решетката и как той я разшири да излезе). Предполагам има връзка с това, че беше в затворен ковчег (COVID), не знам, но се чудех какво ли може да означава подобно нещо.

И според мен има общо с това, че е починал с/от ковид. Цялата процедура за починалите и заповедта, която имат не я разбирам, защо след като са починали не ни дават да ги зърнем поне за секунда 😔 оставят ги в чувал и после в ковчега горките ни починли това ли са заслужили. Искрено ви съчуствам. Дано ви се яви отново и да успеете да му помогнете. Молете се за душата му да намери покой. Аз не съм кръстена, но вярата ми в Бога е силна и се моля много за баба. Моя баща, който беше в една и съща болница с баба (ковид и двамата), но тя не знаеше не и бяхме казали, още на първата вечер след като го изписаха и се прибра вкъщи я сънува. Той не беше на погребението, но я сънувал в ковчега до вратата от където я вкараха вкъщи само за час ни позволиха да я оплачем вкъщи пак заради заповедта за починалите с ковид, та тя се е мъчела да излезне от ковчега и му е казвала помогни ми не съм за тук, не съм за тук. Той отворил ковчега и каза баба ти излезна и излетя в небето като балон, той започнал да тича след нея и да я вика, но не му обърнала внимание, излетяла е. Единственото друго нещо, което помни е че му е казала да внимава с тока ( в същия ден той се хвана да поправя една нощна лампа, но аз се сетих за думите на баба и не я ползваме). Та от тогава я сънуваме нормално, явно я е пуснал на свобода и вече я сънуваме
здрава, вкъщи или някъде на улицата и винаги сме покрай нея, аз лично не осъзнавам в съня ми, че е мъртва, а все едно е била много болна и се е излекувала.

# 659
А какво мислите за кремацията (да се горят телата)? Правилно ли е? В Испания е съвсем нормално.

Общи условия

Активация на акаунт