Сънувате ли починали ваши близки? - 3

• 199 150
  • 960
  •   1
Отговори
# 825
Мисля, че ние подсъзнателно усещаме приближаващи неприятности и в съня си просто викаме любимите си хора на помощ.

# 826
Здравей,
от както баба ми почина съм я сънувала 3 пъти точно в моментите които имам нужда от нея и искам да и споделя нещо наистина важно което е преобърнало по някакъв начин живота ми в лоша или добра посока.Когато сина ми се роди копнеех да и споделя за него,да го види,да го прегърне и точно тогава вечерта в моя сън ние се насладихме една на друга дори и за кратко..Иска ми се да е винаги до мен и не знам дали я усещам,защото искам или защото тя наистина бди над мен..Минаха 7 години а все едно беше вчера ..
за жалост не я сънувам много често,но тя се появява в съня ми когато имам нужда от нея.

# 827
  • Където е сърцето
Аз искам да попитам какво мислите по въпроса.Когато сънувам ,моя любим винаги го сънувам,че вече не е мъртъв а е жив,но пак едно ми е тягосно в съня,защото дори и там да сънувам ,че е жив вътрешно в съня си знам че е мъртъв.Една позната ми каза,че го сънувам винаги така ,защото не го пускам и не искам да повярвам,че е мъртъв и никога няма да се върне.Вие какво мислите за тези сънища.Винаги е едно и също и никога не виждам лицето му.

# 828
Здравей,
Аз мисля,че той иска ти да продължиш напред и когато се появява в съня ти той ти казва,че винаги ще е до теб в сърцето,мислите и сънят ти.
Когато сънувам мои близки починали винаги им паля по една свещичка и им вземам нещо което са обичали да ядат така всякаш им показвам,че мисля за тях и не ги сънувам много често.

# 829
  • Варна
И аз знам това - живите не пускат мъртвите. В общи линии, ако се сънува починал, "слушаш"  иска ли нещо и после го носиш на гроба или подаваш.
Затова има  тия дни - 3, 9, 40, 6 месеца... и после струвания на годината - за да бъдат оставени да почиват мъртвите. Те са си свършили работата на земята.

# 830
  • Където е сърцето
при мен е това,че никога в съня не ми говори нищо и не ми е искал нищо.Просто го сънувам жив .

# 831
Моят баща го няма от близо година.Много ми липсва , беше много добър човек.Сънувала съм го няколко пъти, даже първия път много сериозно ми направи забележка да не се карам на децата . Обожаваше децата и те него.Сънувала съм го и с любимата ми баба и дядо в къщата ни на село и се надявам всички да са се събрали на едно по-добро място.
Това , което всъщност искам да споделя, е че ми се случи нещо странно , когато бях на гробищата на задушница.Татко беше заклет пушач и аз всеки път като ходя на гроба му му паля цигара. От неговите.На задушница отново му запалих и след известно време реших да си тръгна. Гледам на земята до краката му кутия цигари от неговите и реших , че съм ги изтървала. Взех ги и тръгнах да ги пъхам в джоба си и видях, че всъщност неговите са в мен. Чесно казано ме побиха тръпки. То е ясно , че някой ги е изтърал , но точно до неговият гроб и същите като неговите. Вече съм решила, че ще му паля по две цигари , явно една не му стига.

# 832
Гледам на земята до краката му кутия цигари от неговите и реших , че съм ги изтървала. Взех ги и тръгнах да ги пъхам в джоба си и видях, че всъщност неговите са в мен. То е ясно , че някой ги е изтърал , но точно до неговият гроб и същите като неговите
Някой близък или приятел може да е бил на гроба му и да ги е оставил.

# 833
Гледам на земята до краката му кутия цигари от неговите и реших , че съм ги изтървала. Взех ги и тръгнах да ги пъхам в джоба си и видях, че всъщност неговите са в мен. То е ясно , че някой ги е изтърал , но точно до неговият гроб и същите като неговите
Някой близък или приятел може да е бил на гроба му и да ги е оставил.
По скоро мисля, че са изпаднали от нечии джоб, защото бяха между двата гроба в долната част, а и не беше цяла кутия .
-липсваха 5-6 цигари.Само аз ходя, брат ми и майка ми са в чужбина ,но разбира се е възможно някой негов приятел да е ходил и да не ми е казал.

# 834
  • Където е сърцето
Всички търсим знаци от нашите близки на гроба им и в живота.Поне при мен е така.Аз постоянно се опитвам да намеря нещо,което да ми подскаже,че той се опитва да ми покаже ,че ме чува и знае как се чувствам.Исками се да има друг живот за душите и в него отново да се познаем.

# 835
Здравейте момичета,да ви споделя пак и аз.Тази нощ пак сънувах баща ми,че пак се връща у дома.Майка ми преди седмица също го е сънувала,че се връща вкъщи.Какво ли иска да ни каже тати?90% от сънищата с майка ми,са че той се връща вкъщи.

# 836
Сигурно наистина са около нас, идват и се прибират. Аз все сънувам майка, татко по- рядко, а починаха един след друг с разлика от няколко дни. Сънувах ,че прегръщам майка и плачех, молех я да ми прости, и тя ме попита защо,че не те искам ли,без да се помръдне . След това я сънувах ,че я търся ,намерих я, а тя не ме виждаше , беше усмихната със сестра си. Сигурно означава,че вече ще си тръгва, няма да все около мен.

# 837
Преди няколко месеца като почина баща ми  го сънувах веднъж.Съня не беше ясен ,беше по млад не говореше.Преди 2 нощи го сънувах,пак беше с гръб някак си ,не говореше,търсеше нещо-някакво дървено  трикрако столче,в съня ми негов приятел го беше взел.И това се случва близко до датата на 6 м от смъртта.Сигурно иска нещо.Ще питам близки да не би да е имал столче...Друга част от съня също странна беше ,че в същото време в хола където бяхме имаше дълга редица мравки ,после бяха разбъркани и навсякъде,бях се напикала заради тия мравки май😁🤔😳 в средата на хола петно и с един опикан клин и сестра ми ми посочи  напиканото.Като прочетох за мравки,сестра ,починал баща и напикано все на хубаво на пари и нова работа доходоносна (която всъщност замислям наистина да започна ).

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 16:52 от StellaRose3

# 838
  • Orihuela Costa,Spain
Не съм сънувала никой от близките си отдавна,но преди месец някъде,сънувах неделя срещу понеделник,че ми падат зъбите.Ей изпотроших си нервите оттогава,само ядове😢.Мъча се са се презаредя и да гледам позитивно на нещата,но ми е много трудно.

# 839
  • София
Снощи сънувах себе си и мои близки, че отиваме на помен при починалия ми брат и оставаме да спим на самите гробища. Те от своя страна бяха някак различни, не както е сега гробът на брат ми. Той се появи, каза да му сложим от свинското и че близките, които ходят при починалия човек в гроба до неговия са много досадни.
За свинското ясно, че ще приготви майка ми и ще раздаде, но другото не знам как да тълкувам.

Общи условия

Активация на акаунт