Мързеливи красавици - 11

• 37 152
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Охооо, нова тема?!   Flutter

Чакам си първите ББ-та на Скин79(и... първите изобщо).  Също и една маска-чушка, че и порите трябва да стегнем.   Crazy

# 16
Здравейте  Grinning

"С пожелания за слънчев, усмихнат и лежерен край на лятото, силни емоции и страхотни спомени..." (това е от първия пост) - стана ми едно носталгично, като прочетох за края на лятото. Колко го чаках, а то изтече като песъчинки от шепите ми...

Борянке, коя е депресиращата книга, която четеш? Обичам да чета тежки книги...

Боби, с теб се разминаваме за съвсем малко - ние утре ще катерим Рилските езера.

Аз обмазах косата с маслата (правят ми косичката една мееееекичка), смених лака и сега ще се мятам на велото за около половин час.

Вчера голям мързел ме беше налегнал - уж полегнах да си чета книжката, а взех, че проспах час и половина от деня.

# 17
Благодаря за темата. Wink
Е, аз снощи направо не можах да повярвам - след целия нервен и почти гаден ден, в който ме обраха в гадния градски транспорт, "захапах" се с един приятел, не бях се наспала и т.н., аз намерих сили и направих чудо с лицето си - парна баня, изстискване на пъпчици, черни точки, peel off маска на нослето, маската с овесените ядки, скраба за лице на Хималая с орех, кремче. Направо... откъде извадих сили, не знам. Flutter
Отделно си свърших задачката, свързана с блога, четох книжка, че и в 06:00 си легнах... Laughing
За днес - код мързел. Изобщо не мисля да правя нещо, освен да спретна един бърз маникюр и педикюр, но тях, както знаете, не ги броя. Mr. Green

# 18
Wish, супер  Hug от колелото е, нали  Flutter
Ми всъщност, ежедневни половин часови масажаи с вендуза, след това ръчен със загряващ крем. Сутрин пак няколко минутни масажи със стягащ крем. Всеки ден контрастни душове. Три пъти в седмицата пилинг.  Crazy Сериозно ги обгрижвам, ама и те ми се отблагодариха подобаващо. За колелото няпоследък не остава време. Т.е. времето през което мога да карам не е за излизане от жега. Смятам сега от септември, като тръгне малкото дете на градина, колелото да ми стане ежедневие. Simple Smile

Баси, преди 10 години беше толкова лесно да изглеждам добре...  Tired

# 19
Ми всъщност, ежедневни половин часови масажаи с вендуза, след това ръчен със загряващ крем. Сутрин пак няколко минутни масажи със стягащ крем. Всеки ден контрастни душове. Три пъти в седмицата пилинг.
Момиче ти не си за тука  Mr. Green тука сме мързеливиииии  Blush
Чакам с голямо нетърпение да ни пуснат топлата вода, че с кАнчето е много трудно, а и количеството топла вода е силно ограничено, че да измия мазньочите от косата и баджаците  ooooh! та чакам да я пуснат и да се омажа подобаващо навсякъде  Mr. Green

Баси, преди 10 години беше толкова лесно да изглеждам добре...  Tired
м нали! Баси тъпото  Tired

# 20
Въййй малйййй...кога засукахте нова тема бре Mr. Green
  Вали от два дни и от също толкова аз се чувствам по щастлива.Няма нищо по хубаво от лошото веме!Снощи небето полудя-то беха светкавици на 3 секунди и гърмежи на всеки 5 секунди.Лежах един час в тъмнината и се радвах на светлината която разцепваше нищото.Тока спря от един нечовешки гръм,но това пък предаде такава обаятелна красота на поройният дъжд придружен с неспирните светкавици Crazy че не ми оставаше нищо друго освен да се насладя на природата и нейната сила.Ах как обичам да вали да му се не види...да гърми,да трещи,да пука и да се къса небето smile3508

Тъй!Ся...да споделя кви ги свърших аз днес Laughing
Как я сколасах тъй,чак сама да не вярвам Mr. Green
Пилинг на лице и тяло.Хидратация на лицето с маската на Виши.Едноминутната маска на Елемис,след нея серумче на Естее за свиване на порите и за гнусните лунички от които почти вече няма и помен,еусеринче под очичиките(от една седмица го ползвам и съм потресена от ефекта,фен съм му вече),дневен крем за лице елемисче и съм като нова.
Нчма да лъжа силите ми стигнаха само да намажа краката и ръцете с лосион.... EmbarassedАдската мъка ми е да се мажа цялата в тия жеги TiredЗимата си слогувам за мазането но сега....не ми се получава Laughing
Взех си Ревалид капсули,че от тия жеги слънцето ми препече косъма на картунката и пак лекинко полекинка почва да пада ...та да го спра навреме косопада....Купих и някви измислени ампули с коприва против косопад...Но ампулите на Сери  за растеж са ми най най Sunglasses
Да не проспусна да отбележа нов маникюр и педикюр-гледам ги и им се радвам като на писани яйца Laughing
Довечера ще спя с масла на косицата-ще забъркам бъркоч от бадемово и онова индийското чудо на природата...нека да поусмърдя мъж ми малко да му е гадно Mr. Green
След терапията с безиглената мезотерпия с колаген немога си позная лицето Crazyтака не съм му се кефила от както бях на 25 Laughing....
Усещам че ми се превръща в мания да се грижа за лицето си,да го мажа и да го мажа и да го мажа...в банята вече нама място...а искам още козметика Rolling Eyes
Май факта че чукнах 35 ми се отрази ......самообявих се за стара вече LaughingТрябва да спра времето...и да не давам път на бръчките...много ме е страх че един ден ще имам бръчки...ще съм стара... Tired
Тц...няма стане!Ще се прибегне до ботокс след дестина годни...ясно е Laughing
Айдее...много се разприказвах....утре възирам и аз за две седмици...една на планина и една на море...но този път-без деца Mr. GreenАсан и той човек,нищУ че е циганин! Laughing

# 21
  • София
#JANE#, еусеринчето за под очите маха ли тъмни кръгове, или е само за торбичките?

# 22
#JANE#, веднага си признавам, че от поста прочетох само частта за дъжда.   Blush   Heart Eyes

При нас още не е валяло.   smile3514   Направо ще се родя, в момента, в който завали. И аз обожавам дъжда.   Heart Eyes   И зимата обожавам.   Heart Eyes

За да не е чист спам, мацнах една лепенка против черни точки на носа. И докато съхне, захващам се с маникюра.   Peace

# 23
Асан и той човек,нищУ че е циганин! Laughing
Joy Joy Joy
Джейн, много неща си свършила- браО!
Къде си прави безиглената мезотерапия? След това обяснение не мога просто да не те попитам   Mr. Green

Нямам търпение да се прибера и да сваля ментата  Embarassed Толкова мерак, пък накрая да не се харесаме  Whistling

#JANE#, еусеринчето за под очите маха ли тъмни кръгове, или е само за торбичките?
Да се обадя и аз  Blush То зависи от кво са ти тъмните кръгове- ако са като моите, от много тънка кожа и прозиращи вени- спасение никакво от кремчета, само макияж  Whistling

Фиилинг, баси как изглежда написано на кирилица  Mr. Green и тука заваля, ама спря.
Трябва да ги пробвам тея лепенки за носа  Rolling Eyes става въпрос за онези от ДМ, нали?

# 24
Мисля си, че темата трябва да се прекръсти.
Красавици - ясно. Ама мързеливи...абсурд!
Я колко процедури правите!
Искам и аз и трябва да взема някакви интензивни мерки за лицето. Забелязвам, че през лятото много се промени. Повече се омазнява. И едни гади дребни пъпчици по него. А остарявам бавно, неусетно почти.
Преди 10 години кой ли е полагал толкова грижи? Ама то и кой ли е чел тази тема?

# 25
  • София/Горна Оряховица
#JANE# - какво направи бе, жена, изписа Война и Мир  hahaha .

Как ти завиждам за светкавицитеееееееееееее ... а тук само прикапа  Cry .
Искам октомври, студ, дъжд, сиво, сняг  Twisted Evil .

Понеже гледам художествена гимнастика, която ми е една от детските мечти - кой какво е тренирал  Mr. Green .

Аз лично - класически балет  Heart Eyes , от който си остава любовта към красивите дрешки и опънатата коса, малко модерен балет, на който станах гъвкава. Бях и мажоретка - не като по баскетболните мачове, а по-скоро като балетен състав. Също така съм тренирала и плуване Heart Eyes .
От двете си любови бих казала, че от мен би излязло прекрасна състезателка по синхронно плуване  hahaha .

# 26
Kiss, моите конкретно са тези:

Те са комбинирани, всъщност. Има и за брадичката, и за над носа. На снимката личи.
Взимала съм и други, но на Нивеа ми издърпват   Mr. Green  повече точици.   Peace

Като споменахте вендузите за масаж, каня се от една камара време да ги взема.   Blush

# 27
  • София
Май са такива - тъмните ми кръгове.

# 28
Еусеринчето е само за бръчици,имам си некви мимически ли са кви са,а може и старчески да са Laughing,по 4 броя по оченце,но се опъват веднага след намазването с този на еусерин.Не врярвах че има такъв ефект.Уникален е!

http://www.dermahelp.bg/Eucerin_Hyaluron-Filler_Eye_cream
От тъмните кръгове ме спаси това.
http://www.skincare.bg/VICHY-LIFTACTIV-C-P-%D0%9A%D0%A0%D0%95%D0 … D0%A2%D0%A3%D0%A0

wish,
недей мацко половин час с вендузи да си правиш масаж за целулита.Нали завърших курса,учихме го.Не повече от 10 минути са ти вендузите.Процедурата е-ексфоалиране,10 минути с крем против целулит и увито краче с фолио и така седиш 15 мин.После се прави антицелулитен масаж и най много 10 минути вендуза.
Не е добре повече от 10 минути,защото може да се посиниш,да си направиш беля вместо ефект!
Казвам го само защото съм го учила и практикувала на модели Hug

# 29
Boryana, и при мен само гърми. И вчера, и днес. Но капка прохлада не видях. Обичам дъжд, ама топъл. Обичам гръмотевици. Да си на сухо, край запалена камина...бутилка вино и две чаши...
Ама йок!
Не искам студ, зима и сивота. Просто горещините ме измориха.

Общи условия

Активация на акаунт