На море в Гърция - 10

• 83 113
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Вафличке, моля сподели за някое хубаво ресторантче на прилични цени (с обедно меню например). Ние в понеделник тръгваме в тази посока http://www.hotelodyssea.gr/.  Ще се радвам ако не откриваме "топлата вода", защото сме за малко!
  bouquet

Аз също за обедно меню не мога да дам информация, но потвърждавам, че в Никос храната беше супер, а до него има една машина за сладолед и това беше най-добрият сладолед, който съм яла това лято - ванилията специално, а като му се сложи и шоколадова глазура отгоре става разкош. Heart Eyes

А за таверна си харесахме Александрос или нещо такова, по средата на променадата в посока Неа Врасна (избор на принципа - където има най-много хора, и то преобладаващо местни). Всичко беше супер там - риби, октоподи, миди, цените са съвсем прилични.

# 241
  • София

Rebel, за Сарти погледни и това, от трите къщи сме били в House Agni и ни хареса много, сигурно и другите две ще са хубави  Simple Smile

http://www.siropoulou.gr/index.php/en/home

Благодаря за предложението, Таис, писах им и ми дадоха добра цена за къща Зогиа  bouquet

Какви цени ви дадоха за къщата и за кои дати. Моля, сподели.
fam, за последната седмица на август, от х-л Зогия – 50/45 Е в зависимост от етажа.

Кари2, моля те сподели, ако имаш впечатления от х-л Зогия, и при него ли да внимаваме да не ни настанят на 1-ви етаж? http://www.siropoulou.gr/index.php/en/hotel-zogia А спрямо Ерифили, които искат 55Е, кой би предпочела ти, ако държиш на тишина и гледка, близост до плажа?  bouquet

# 242
  • София
Както обмисляхме само Ситония като дестинация и вариант студио с кухня, сега приемам всякакви предложения за 25/08-02/09, стига да е 1-ва линия, добри плажове, морска гледка, прилична цена като за август.

Какво ще кажете за http://www.hotel-esperia.gr - HOTEL ESPERIA, Pefkari Thassos. Дадоха ми цена 50Е със закуска/60Е със закуска (бюфет) и обяд/вечеря (с по 3 блюда по избор), което ми се вижда добре, но не мога да сравня локацията с Erifili и Zogia на Сарти. Помощ плз!  Peace  bouquet

# 243
  • София
Mini Rebel, на нас с мъжа ми не ни е ''духало'' когато бяхме в House Agni, говоря за август месец...не знам на Кари2 какво не и е харесало там.. Да, и в предишната тема сме уточнявали, че са в края на селцето - това вече за хора, които искат спокойствие и максимална близост до плажа е супер, но такива, които искат да са в центъра на селцето и да има повечко живот и шум около тях, може би няма да се изкефят...на нас ни беше идеално  Simple Smile

За другите къщи наистина не знам, но мисля че каквото и да избереш - ако тръгнеш с положителна нагласа, ще си изкарате супер  Simple Smile

А за цените в края на август - тези цени, които са ви дали, на някои хора ще са им високи, на други ниски - за мен например са ОК, за същия период във Вурвуру съм резервирала вече за 55 евро. Финансовия фактор си е изцяло индивидуален, вие си решавате колко може да дадете Peace

# 244
  • София
Хотел Есперия на Пефкари неслучайно е толкова евтин, а евтиното винаги излиза по-скъпо.  Simple Smile На снимката на сайта е снимана голяма ивица плаж, която няма нищо общо с каменистото плажче на Пефкари. В Есперия специално не съм ходила, но съм била в хотел Акти, непосредствено до него. Честно, не бих повторила да отида пак там.  Peace

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 12:41 от bibi_2

# 245
Tаис ,
последно бяхме през юли .Винаги избираме на плажа,до 50 м. и държим на спокойствие .
При условие,че мога да съм на 3 мин  пеша от шумотевицата, не виждам защо трябва да се забутвам чак там.Не ми хареса, че е открит в тази част плажа,при условие, че на 500 м навътре в селището  залива винаги е спокоен.Въпреки, че съм отличен плувец, не харесвам силния вятър и бурното море.Освен това читавите  заведения са много далече от там .

# 246
  • София
Kari2, всичко си е субективно, както между впрочем и по-голямата част от инфо-то, което даваме тук. На един му харесва едно, на друг друго, един ги вижда нещата по един начин, друг - по коренно различен...няма прав/грешен, а просто различна гледна точка  Hug

Аз например съм лош плувец и там не ми е духало вятър, може би просто вие сте уцелили такова време. За пример: бях се наточила това лято за остров Лимнос, и като четях из разни форуми да събирам инфо непрекъснато попадах на информация, че островът е много ветровит. В същото време някое от тукашните момичета (Pontes ли беше, Dechy ли - не помня вече) изрично каза, че вятър не е имало...явно просто хората са уцелвали различно време. За едни ветровито, за други спокойно  Simple Smile

Иначе за отдалечеността е така, писали сме и преди - по-далече си е. Но на някои хора точно това им харесва - ние например всяка вечер си правихме една спокойна разходка до ''центъра'' и ни беше гот...колата я ползвахме само за да обикаляме из околните плажове, но не и в самото селце  Simple Smile

Както и да е, мисълта ми е, че и ти и аз сме си прави за себе си, а Mini Rebel като се върне живот и здраве, пък ще ни даде и трета гледна точка  Hug

Забравих да вметна - за Ерифили студиос и аз имам много добри отзиви  Simple Smile

# 247
  • София
Хотел Есперия на Пефкари неслучайно е толкова евтин, а евтиното винаги излиза по-скъпо.  Simple Smile На снимката на сайта е снимана голяма ивица плаж, която няма нищо общо с каменистото плажче на Пефкари. В Есперия специално не съм ходила, но съм била в хотел Акти, непосредствено до него. Честно, не бих повторила да отида пак там.  Peace
Bibi, благодаря ти за много полезното инфо, този вариант отпада, пък и предпочитам Ситония Simple Smile

Таис, и на мен ми се виждат прилични цените като за август, въпросът е съотношението услуга/цена да е добро, и затова се колебая засега между Ерифили (като че ли гледката е по-добра) и Зогия (непосредтсвено на плажа) - затова чакам съвет от Кари2, ако има впечатления от Zogia Simple Smile

Охоо, момичета, вие вече сте отговорили  Grinning

# 248
За малките кръчмички в селцата в Ситония някой може ли да ме ориентира за ценита за храна - обяд вечеря и за бирата и виното. Били сме там преди няколко години и спомен нямам какво беше. Благодаря!

# 249
  • София

Mini Rebel, сега пак разгледах двата сайта и честно казано, Ерифили повече ми допадат - бих отишла там, ако трябваше да избирам точно м/у тези двете. Все пак имам и мн добри отзиви за тях, както вече писах  Simple Smile Зогиа-та - изглежда добре, ние бяхме в Агни и останахме супер доволни, но все пак реални отзиви за самата Зогиа нямам.
Весело изкарване, селцето е чудесно и съм убедена че ще си починете супер  Hug

# 250
  • София
мерси за мнението, Таис, всяко решение е предпоследно, така че като се спрем на нещо, ще докладвам, а после и отзиви ще дам  Grinning

п.п. все още приемам препоръки за студио на Ситония - 1-ва линия, хубава гледка, добри пясъчни плажове, сравнително тихо Peace

# 251
  • София
Момичета, за Марта'с хаус имате ли впечатления?

http://marthashaus.info/

# 252
  • София...........
Момичета, вече избрахме мястото. Човекът иска да му преведем пари по сметката.
Въпросът ми е:
- каква част от цялата сума е редно да ми иска?
- сметката , която ми дава е в Ate Bank. Има ли значение от коя наша банка ще правя превод?, защото имам сметки в Уни Булбанк, ОББ, ЦКБ и ПИБ

Благодаря

# 253
  • Пловдив / София
Момичета, не изписвайте много.  Simple Smile
Тази седмица летим към Прага. И няма да мога да ви чета.
Стискайте ми палци да няма закъснели/отменени полети, загубени багажи или дъжд като из ведро в самата Прага. Crazy

На които пък им предстои тръгване за Гърция мн. слънце и мн. радостни емоции. Hug

# 254
Много хубава и полезна тема. Благодаря на всички момичета за изчерпателната информация.
Аз преди малко запазих за този хотел http://www.solvex.bg/?AC=72&HID=617
един от малкото за които имаше места, тъй като компанията ни е доста голяма. Заминаваме на 1. 09. Мисля, че не срещнах отзиви от вас за този хотел. Ако някой знае нещо ще съм благодарна да сподели.
На всички желая приятни и слънчеви почивки.

Общи условия

Активация на акаунт