За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 783
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Аз ще купувам шишета и стерилизатор на Tomme Tippee днес ходих до Вис Виталис ама нямаше от тези дето исках, та си ги поръчах, но пък си купих
Цитат
[/color]мрежичка за ваничката за къпане

# 421
Честито бебенце на мама Поколоко! Да са живи и здрави и много щастливи цялто семейство!
Започна се бебевалежа и при нас. Супер  newsm44 Само всички мамчета и бебенца да сме живи и здрави  Praynig
Аз имам да чета доста странички, че нещо последните дни не ми се четеше. Имах гости в събота -  мама, тате и сестричака ми. Дойдоха милите, донесоха храна, помогнаха ми да поразместим малко къщата, изчистиха и си тръгнаха. Много са ми добрички.
Да ви кажа, аз нали имам някакво странно течение. Еми, правих пак микробиология и е напълно чиста, а течението си го има. Странна работа.
Ходих и да се запиша за редовна студентка в Библиотекарския университет. Служителките ме гледаха странно Shocked и викат "Ама нали знаете, че ще трябва да идвате на лекциите", а аз "Разбира се, нали са от ноември. Тогава ще мога да идвам".  newsm62

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 16:01 от hrisik

# 422
F.a.t.e Термина ми е на 17.09 ,а за лентичката съм си направила 2 броя но незнам защо не ми се виждат явно нещо съм объркала Embarassed

# 423
Писахме малко със Стасито.В болница си е,вече не е на системи.Били и инжекции за да подпомогнат развитието на дробчетата на бебчето и се чака да се ражда вече.Праща ви поздрави:)

# 424
Стискам палци на Стаси! И кураж! newsm10

# 425
  • където мечтите се сбъдват
Миленка,недей така с рогцата  Hug  Наистина преди 37 седмица се води недоносено,а вярвам никой не иска това за бебчето си,обаче понякога бебчето е с по-големи килограми и си е напълно развито,дори и по-рано или пък термина не е изчислен правилно.Аз например съм се родила един ден след термин,а пък 2900.Всичко е индивидуално.Чувала съм за случаи,в които разни манекенки си правят секцио още в седми месец,само и само да си спестят последните най-тежки месеци и да не си развалят фигурата  Shocked
За шишетата-аз си взех две стъклени на Нук,малко и голямо.
И аз стискам палци на Стаси  Praynig Ей,много напират тези бебчета  Simple Smile

# 426
и аз съм със стъклени на Нук - четох, че пластмасовите трябвало да се сменят по-често, а при стъклените не е така

определено ни почна бебевалежа  Heart Eyes

# 427
Писахме малко със Стасито.В болница си е,вече не е на системи.Били и инжекции за да подпомогнат развитието на дробчетата на бебчето и се чака да се ражда вече.Праща ви поздрави:)

Мерси ... да пратиш и на нея  Hug значи скоро ще чакаме щъркелова новина  Praynig Heart Eyes

kimbarli аз си взех два на Авент от 260мл. и мисля, че ще са ми достатъчни Heart Eyes

nub55 по принцип наистина не е хубаво да се раждат по-рано бебчовците, но кагато наистина започнат контракциите и има родова дейност /съотвенто не може да се спре процеса/ трябва да се ражда. Пък и нейния юнак е доста голям вече  Mr. Green Hug

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 15:58 от F.a.t.e.

# 428
Стефанелче баш си с рогата напред-добре ме определи hahaha hahaha.Ма така де,ок че се водят недоносени и тн ама ако тръгне иди го спри.Какво правиш,еми раждаш...
Малка вметка за Стаси,че се и чухме-имала е контракции на всеки 4 минути вчера ама са отминали.Днес са малко по-нерегулярни.Май май...ще се чуе скоро  Heart Eyes

# 429
Честито бебе на мама  pocoloco1 ! Да е жив и здрав малкият юнак!   bouquet

Ох ,аз направи ви изтървах края ... Много съм изморена напоследък и вечер заспивам с дребния . Сега ще пробвам да почета докато не е станал .   Hug на всички!

# 430
важното да са ни здрави, пък когато тогава  Grinning

# 431
Малка вметка за Стаси,че се и чухме-имала е контракции на всеки 4 минути вчера ама са отминали.Днес са малко по-нерегулярни.Май май...ще се чуе скоро  Heart Eyes

Трябва да оформям нова тема, че тази до утре ще я изпишем като гледам  ooooh!
Ама после ... сега отивам да си измия чиниите  1dishes

# 432
Честито бебече на Поколоко. Да ти е жив и здрав малкия юнак и много да те радва   Heart Eyes и бързо възстановяване   bouquet
Да видим сега кое ли ще е третото ни бебче?  Simple Smile Дано всичко със Стаси и бебчето й е наред и скоро и от нея да чуем хубавата новина  Heart Eyes

# 433
Фейт , много хубаво кенгуро и аз се чудя за нещо такова  newsm78

момичета ехографа дава близо +/- 500гр отклонение.Аз бях споделила ,че 1 седмица преди да родя с една приятелка (бяхме с един и същи термин) , на двете ни казаха 3000гр (на един и същи док , един и същи ехограф). Аз родих 3400 , а тя 2900 в един ден (със секцио).
Отклоненията идват най-вече от големината на главичката. Теглото се определя от големината на главата , обиколка на коремчето и дължината на бедрото (май) ... Така ,че теглото на бебето е съвсем относително и подвеждащо  Grinning

# 434
Честит малък юнак на Поколоко. Да им е жив и здрав и да им носи само радост   ylinfant
Стискам палци и за Стаси - всичко да се развие благополучно при нея и да се гушкат с бебка, че много се измъчи милата  Praynig
Сентекс и на мен ми изписаха Fluomizn, но за леченето на стрептококите и се оказа, че почти са се разкарали - излезнали са много малко на някаква бавна посявка, на бързата нищо не е имало. Сега ще се видим в сряда какво ще каже доки да ги доуморим  Thinking
Фейт, браво за изследванията и честито кенгуру - много е сладко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт