За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 797
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Скапах се днес от пране и чистене. Ама дрешките така се събират. Направо съм в ужас. Та те станаха като за кукла. Пера на 30 градуса. Не знам дали накрая като си дойдем с бебка от болницата, нямада тичаме да купуваме дрехи за 6 месечна възраст, та като се съберат да са точно.  Simple Smile

# 436
millenitta всички дрешки ли се свиха, не би трябвало на 30 градуса  newsm78

# 437
И на мен ми се струват много малки дрешките ама то има по малък размер за бебчета под 3 кг. Аз още не съм купу. вала, ама днес взех едно гащеризонче №22 дават го от 52 до 60 см. Вие с какъв прах перете дрехите на бебчо newsm78течен или на прах, кой е по добре да взема

# 438
На една приятелка точно преди секцио я гледат и и казват, че бебето е 3 кг.
След операцията го теглят - 4500 Shocked
Така че не е нито 200 гр. отклонението, нито 500 гр. ами май си зависи кой гледа... не знам.... Laughing
Честито на поколоко...
Охххх искам да си знам датата аз, че да се подготвя психически... тва неизвестното много ме тормози... ku-ku

# 439
  • Варна
Здравейте и от мен!
Аз имам гости и влизам по рядко, но днес си е голяма изненада. Да ни е честито бебчето. Нямам търпение да ги изпишат и да разказва. Това е първото момиче с което се запознах от форума и много си я харесах и приказката ни си върви. Ох като разсеяна съм откакто научих. Дано всичко е наред!
 Аз пак пиша от тел. и не мога да кача картинки, но много искам виртуално да почерпя: Днес ни е първата годишнина от сватбата! И съм много ама много щастлива!  /нищо че съм сама/

# 440
  • Варна
Честито бебе на мама pocoloco !  Heart Eyes Радвам се,че всичко е минало нормално .
Цял ден нямахме ток и съм изтървала хубавата новина ,но пък така се развълнувах .
Fate ,няма ли да има албумче за снимки на бебетата,да им се радваме вече ? Hug
И аз като anghella някак искам да родя по-рано,за да не е много голямо бебчето,но когато тогава. Heart Eyes Важно е всичко да мине нормално . Дъщеря ми се роди 3550 и излизането и ми се видя доста мъчително  Joy . Та за това  Blush
Хубава вечер на всички !

# 441
Да се отчета и аз от прегледа: според докторката всичко е наред с моя бебо, и тя го видя мъж Simple Smile малко изостава, ако се вземат за верни мерките, но така или иначе и  двамата с баща му сме били дребни бебета, а и сега сме със среден ръст. Според нея е 2200 и около 47 см. Застанал си е главично, мери ми таза - няма проблеми да излезе. Кръвотоците са му наред, мен нали доплера ме притесняваше, но няма нужда. Плацентата не ми каза коя степен е в момента, но каза, че е нормална за този етап на бременността. Само околоплодните ми води били на долната граница, но просто препоръча да се наблюдава по-отблизо като ми наближи термина ако не съм родила до тогава.  
На моя мъж като му казах, че още една мама от първата седмица на септември е родила и ми вика "Днес какви планове имаш за вечерта - айде да ходим да ми покажеш къде е болницата!!!" Притесни се малко Simple Smile

# 442
Вие с какъв прах перете дрехите на бебчо newsm78течен или на прах, кой е по добре да взема

Аз лично пера с прах на прах  Mr. Green ... течните не ги тача много  Heart Eyes
Не за друго, просто не съм ги пробвала ...  Hug

kami2004 честита годишнина мила  married

Аварче
... иди в снимката и виж ... от сутринта съм го направила тоз албум  smile3534 Hug само чакаме да се качат снимки, малко от малко и това ще стане  Heart Eyes

# 443
На моя мъж като му казах, че още една мама от първата седмица на септември е родила и ми вика "Днес какви планове имаш за вечерта - айде да ходим да ми покажеш къде е болницата!!!" Притесни се малко Simple Smile

rotfImao rotfImao rotfImao миличкия .... притеснил се е значи  Mr. Green Hug

# 444
И мой мъж  доста се притесни, като му казах!  Grinning Днес всеки час ми звани и пита как сме, ама казах му за сега да е спокоен, че само момчета излизат! Simple Smile

# 445
Честито бебче на pocoloco1 Heart Eyes newsm68 newsm44 newsm51  бързо надаване на грамчета и килограмчета на беборан а на мама бързо възстановяване  Hug
Върнах се от преглед всичко е наред  Heart Eyes вече сме 2980 кг.  Heart Eyes
Връщам се да чета, че съм до 24 страничка  Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 17:50 от eva_82

# 446
  • Варна
Fate Сега погледнах  Hug ,остава само да започне да се пълни със снимки  smile3509 .

# 447
Аз вчера изпрах дрешките на ръка с прах за пране -Бочко течен.
 Хареса ми как мирише, цялата тераса охаеше Crazy
Само едрите неща-одеалца, хавлии ги пуснах в пералнята.

Минах и през зъболекарката за въпросния зъб-било нещо като оголена шийка на зъба и за това боли. Да използвам паста за чувствителни зъби.

За шишенцата-и аз съм почитател на стъклото и за начало взех 1 бр. голямо на Нук. Май беше М размер...

Фейт, много е сладко това кенгуру. Hug

Дано всичко се развие благополучно и при Стаси, много се измъчи, милата. Praynig Heart Eyes

Евче, браво много сте големички и вие. Simple Smile
Аз да попитам относно козметиката-първоначално какво ще ни трябва-крем за подсичане, пудра и шампоанче 2 в 1...... дали не пропускам нещо? newsm78

# 448
  • Бургас
Kami, честита годишнина  bouquet
Вие с какъв прах перете дрехите на бебчо newsm78течен или на прах, кой е по добре да взема

Аз лично пера с прах на прах  Mr. Green ... течните не ги тача много  Heart Eyes
Не за друго, просто не съм ги пробвала ...  Hug
И аз не тача течните, но съм ги пробвала. Струва ми се, че не изпират толкова добре, някак не толкова концентрирани ми се струват Crazy
Ева-82 , чудесно е , че прегледа е минал ок Peace

# 449
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА pocoloco1!!! МНОГО БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА И ДЕБЕЛЕЕНЕ НА МАЛЧО

Общи условия

Активация на акаунт