За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 820
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Evvaa , аз си взех и сапун и мляко за след баня. Пудра не съм си взела още- ще видя дали ще ми трябва.

# 451
Аз да попитам относно козметиката-първоначално какво ще ни трябва-крем за подсичане, пудра и шампоанче 2 в 1...... дали не пропускам нещо? newsm78

Ами аз за сега съм само с крем Бочко и един Судокрем за подсичане от миналата година и едно олио на Джонсън - пак от миналата година Mr. Green Друго няма да взимам като козметика на първо време ... нали уж в началото се къпели само с водичка  Crazy
Иначе после мисля един Бюбхен за коса и тяло да взема ... нещо не съм фен на бебешкия сапун  Whistling

Ева82 ... много сте пораснали .. супер  Hug

# 452
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ПОКОЛОКО! НЕКА БЪРЗО ДА НАДДАВА И СКОРО ДА СТЕ ЗАЕДНО, А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
 Момичета като ви чета за тези контракции ме хваща страх. Да ли аз си внушавам, но мисля че и мен са ме хванали пък още е твърде рано. Дано всичките успеем да устискаме поне до 37седмица Praynig.
 Честито на всички за  хубавите резултати от прегледите.
Фейт кенгуруто е много хубаво и аз ще си търся такова.
kami2004 честита ти годишнина. С пожелания за дълъг и  щастлив семеен живот.

# 453
За козметиката бих препоръчала да си вземете някаква хипоалергична в началото и по-хубава. Олио не трябва и не се препоръчва, защото запушвало порите и кожата ставала предразположена към черни точки и запушване още от рано. Трябва 2 в 1 (тяло и коса) душ гел, кремче за подсичане и някакво кремче-лосион за тяло - това от личен опит. Пудра никога не ми е трябвала
Ками честито ти!!! Много щастие, здраве и многоооо страст, дългиии години

# 454
ХОХ и аз да се включа малко в писанията
ходихме с мъжлето по магазините,не харесах шкаф Whistling
с него на зъболекар и накрая аз на ЖК-ама само за направление-уж си мислех,че ми е изтекло моето ама не е Laughing важи един месец Party та утре ще пускам кръв и урина ххахах
във вторник съм на преглед и да пишем вече документацията Whistling
лелелле като каза,ама време ти е миличка-34-та седмица де пише вече всичко....и мен ме хвана шубето Laughing и днес с новината за новото бебче в темата.....лелеллеле то си дойде времето -а как започнахме всички ,колко сладко беше....а сега на финалната права сме се изправили Crazy Hug Crazy
казах на докито ,за силните ритници и викам може да се е обърнал-и тя в право състояние само погледна ...ама нъц от дясно са и главата и двата крака-сгънат е на краваайче Laughing Laughing Laughing
вика лелелле тая йога музика дето слушаш само хахха
фейтче честито кенгуро многоооо е сладко Hug
аз лягам малко да послпя хахахх smile3524

# 455
Аз да попитам относно козметиката-първоначално какво ще ни трябва-крем за подсичане, пудра и шампоанче 2 в 1...... дали не пропускам нещо? newsm78

Ами аз за сега съм само с крем Бочко и един Судокрем за подсичане от миналата година и едно олио на Джонсън - пак от миналата година Mr. Green Друго няма да взимам като козметика на първо време ... нали уж в началото се къпели само с водичка  Crazy
Иначе после мисля един Бюбхен за коса и тяло да взема ... нещо не съм фен на бебешкия сапун  Whistling

Ева82 ... много сте пораснали .. супер  Hug
привет Simple Smile
завърнахме се от мама и сега ще падне якото нареждане на всички!
ЕВА сещам се,че за пъпчето ще ти трябва спирт и едно прахче..и мляко или олио за мазане след баня:)

ЧЕСТИТО на ПОКОЛОКО!! живи и здрави Simple Smile)

# 456
Фейт кенгуруто е много хубаво и аз ще си търся такова.

Наистина е много хубаво и мъничко, като за мен  Blush ... после обаче горната част се подгъва и става за по-големи бебета  Heart Eyes Изчаках мъжо да се прибере от работа, да го види и пробва  Mr. Green ... и на него много му хареса  Heart Eyes Сега вече го пуснах да мине една пералня  Party

За козметиката бих препоръчала да си вземете някаква хипоалергична в началото и по-хубава. Олио не трябва и не се препоръчва, защото запушвало порите и кожата ставала предразположена към черни точки и запушване още от рано.

Добре тогава защо го предлагат в търговската мрежа  Crazy все пак става въпрос за бебета  Thinking

# 457
Здравей те на всички. След малко отивам на преглед. Болките ниско долу стават все по силни но нямам регулярни контракции. Преди седмица си засекох на каква височина ми е корема и всеки ден от тогава го меря. Вчера беше два см на долу а днес повече от три.......надявам се бебчо вече да е решил да излиза. Тук ни гледат на видеозон много малко и вопще не мерят теглото на бебето ....така че и идеа си нямам колко е голям Sad. На вас лека вече и ще пиша след прегледа.

# 458
  • където мечтите се сбъдват
А,за тези кремове за подсичане-има ли бебчета,които не се подсичат или не може да се избегне  newsm78 ?Все ми се иска да избегна това неразположение за бебчо.И евентуално,ако се появи подсичане тогава да взема судокрем или нещо на спрей.
Иначе аз мисля да взема:
-спирт 70% за пъпчето
-оксикорт-пудра за пъпчето
-стерилни марли за пъпчето
-измиващ препарат за тяло и глава.Първите няколко седмици мисля да не го ползвам,а след това максимум 2 пъти седмично.За марката се чудя-А-дерма може би  Thinking
-лосион за тяло-чудя се дали да взимам
-крем за подсичане-при нужда

# 459
Еlio абсолютно съгласна за козметиката  Grinning шампоанче (коса и тяло), лосион и крем за подсичане  Hug само, където нашите маймуни измислили, че било задължително пудра и олио в болницата  Crossing Arms и тва трябваше да купувам

Ками честита годишнина   bouquet

аз цял търкам шкафове в кухнята и май ще си докарам някоя изненада преждевременно  hahaha

Лиа късмет  Heart Eyes дано всичко е наред  Hug

# 460
Направо настърхнах докато четях, че Поколоко е станала мама.
Покололоко, честото бебче! Да ти е живо и здраво детенцето, да ви радва много и да стане велик и прекрасен мъж! Да го нацелуваш и намачкаш  Hug Hug Hug Hug
Олеее, просълзих се  Crazy
Гледам, че за козметика пишете. Аз си накуких за бебка само на Бочко - шампоанче, крем против подсичане и мляко за тяло. От Бочко съм най-доволна и чух само суперлативи.
lia1977 намирисва ми на .......бебче  Hug
stefanel   ooooh! малеее, тези неща съвсем ги забравих - спирт 70% за пъпчето, оксикорт-пудра за пъпчето, стерилни марли за пъпчето
Фейтче, до колкото знам спрямо сезона се препоръчва дали мляко или олио да се използва за бебешката кожа. Ние сме септември и взех мляко - т.е. не е горещо и няма да се оприва детето, ще попива по-добре. За лятото  - олио - попива по-добре. Може и да не съм права, така съм чувала  newsm78

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 19:20 от Пипи Дългото Чорапче

# 461
  • Бургас
Пипи, Бочко си е ок Peace В момента и аз даже се мацам с Бочко мляко (Лавандула). До преди туй се мацотех с олиото, ама много ми мазнееше;) Обаче като за съвсем новородено смятам да ползвам ЧИко. След трети месец, живот и здраве, ще сменя на Бочко Peace

# 462
liaкъсмет, дано всичко да е наред с теб и бебето Simple Smileто май всички бебчета бързат passifier  успех

# 463
Мели, ние както сме се наредили все с чувствителна кожа, надявам се Бочко да понася. Но и педиатърката ни го препоръча, пэк и е БГ продукт  Peace На това най-много държа

# 464
Fate и аз се чудя защо ги правят, и даже се бях запасила с всичко миналия път. Като дойде педито и ме увика. Пудра каза че не ми трябва, ами с една много мека хавлиена кърпа за подсушавам внимателно гънките. Мисля, че я препоръчват за деца с проблеми, да се подсуши преди да се сложи някакво специално кремче
За марката мисля този път да взема Mustela, а и аз след 3-тия месец с Бочко

Общи условия

Активация на акаунт